• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

benden de selam söyle tam haftasında yok yani :) alacağı olsun :)

öpüyorum onu çoookk :)
Canim bikac gune gelcem tebriknederim seni cokkkk opuyorum ben de mercimege iyi bak
kızlar havadanmısıdr nedir.16 nisandan berı sadece damla damla gelıyo bı sokulemedım boyle olanınız varmı namaz kıldıgım ıcın pecete koyarım her gırdıgımde degışırım bı oluyo bı olmuyo hormon testlerınıde yenı yaptırmıstım bı psoblem yok tu ama
Mevsimlerden heralde canim kafana takma bu ay hepimiz anormal olduk zaten biliyorsun.
iyi akşamlar baynlr.
nasıl gidiyor bebek çalışmlrı. ben yine erkenden havlaara girdim.
yok kasık ağrısı yok bacğıma kramp girme vs vs.:36: kfayı yedim heral.

canim batimiz yakindi heralde seninle ben bu ay yumurtladigimi da hissetmiuorum ya anlamadim bu ay umudum yokk pek dfazla ama hayirlisi...

SLM KIZLARRR NASILSINIZ..
gıremedım 10 gundeur nerdeyse...işler younlaştı bızım artık seık sık gıremem...yaz gelıo işler artıo..
ama aklım hep sızde unutmayın emi beni....
benıde ekleyın bat lıstesıne...
normalde 9mayıs olması gerek ama 2 aydır 4 gun atıo regılım 15mayısta olabılır...metabolizmam bı tuhaflastı...

herkese selam, kızlar napıosunuz girdim baktım kimsecikler yok ..
bende dimki az biraz durum raporu veriyim..
bizim mercimeği dün gördük teyzeleri minicik henüz.. kesesi bile 9mm daha :)
2 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gidicez doktora tekrar..
bu arada benim ilk başlardaki gibi olmasa da kasık ağrılarım ara ara devam ediyor. Normaldir olur dedi doktor.. Endişelencek bişeyyok dedi.

Kızlar ben size şunu söyliyim bnm ilk en temel belirtim, göğüs ağrılarım olmuştu. dokunamıyordum bile. ağrıdan çok yan taraflarında acı vardrı sanki hala var deli gibi hemde ama olsun razıyım.. buna dikkat edin bence.. raflara uzanmayın, ilaç almayın.. Folic Asiti asla ihmal etmeyin..
Kasık ağrılarımda oldu.. ama onu adet ağrılarından ayırmak pek mümkün olmuyor..

hepinizii öpüyoruz minişimle :) :emir_bebek::nazar:

kızlar ben daha hasta olmadım:((yaaa her ay gecıykyor aten bugun 4,gunum 21 de olacaktım ama halen olmadım keske hamıs olsam ama umudum yokkkkk her ay gecıyor zatennn

siz bana haber vermeden buralara geldiniz bu arada benim adet halen yok en son 17 şubatta oldum cubuklar okey diyo ama kanda cıkmıyo kafayı yiycem ama tabi şölede bişi var benim bebegim karnımda oynuyo hissediyorum hic böle olan vrmı hany sen demişsinya kanda benim sonra cıkar diye o nası bişey

herkese selam, kızlar napıosunuz girdim baktım kimsecikler yok ..
bende dimki az biraz durum raporu veriyim..
bizim mercimeği dün gördük teyzeleri minicik henüz.. kesesi bile 9mm daha :)
2 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gidicez doktora tekrar..
bu arada benim ilk başlardaki gibi olmasa da kasık ağrılarım ara ara devam ediyor. Normaldir olur dedi doktor.. Endişelencek bişeyyok dedi.

Kızlar ben size şunu söyliyim bnm ilk en temel belirtim, göğüs ağrılarım olmuştu. dokunamıyordum bile. ağrıdan çok yan taraflarında acı vardrı sanki hala var deli gibi hemde ama olsun razıyım.. buna dikkat edin bence.. raflara uzanmayın, ilaç almayın.. Folic Asiti asla ihmal etmeyin..
Kasık ağrılarımda oldu.. ama onu adet ağrılarından ayırmak pek mümkün olmuyor..

hepinizii öpüyoruz minişimle :) :emir_bebek::nazar:
tatlım RABBİM kucağınada almayı nasip etsin..benimde gecen ay regl den itibaren bel ve kasık ağrılarım var gecmedi hala..10 mayıs bat hayırlısı artık bizim içinde dualarını eksik etme tatlım...Eki Görüntüle 399631

siz bana haber vermeden buralara geldiniz bu arada benim adet halen yok en son 17 şubatta oldum cubuklar okey diyo ama kanda cıkmıyo kafayı yiycem ama tabi şölede bişi var benim bebegim karnımda oynuyo hissediyorum hic böle olan vrmı hany sen demişsinya kanda benim sonra cıkar diye o nası bişey

hoşgeldin canım nasıl hyani 17 şubat sat mı..? ultrasona baktırdın mı peki..

$432136_382214981789635_227494460595022_1470112_849508874_n.jpg
hoşgeldin canım nasıl hyani 17 şubat sat mı..? ultrasona baktırdın mı peki..

evet canım en son şubartın 17 sinde adet oldum başkada hic bişi yok bugüne kadar kan yok diyo ultrasonda baktırmadım cumaya işallah acıkcası gitmeye korkuyorum içim hic rahat degil yoksa boş kürtaj diye bişey yapacaklarmış
onuda yaptırmam asla hadi büyürse varsa :5::5::5::5::18::18::53:

Eki Görüntüle 399766

evet canım en son şubartın 17 sinde adet oldum başkada hic bişi yok bugüne kadar kan yok diyo ultrasonda baktırmadım cumaya işallah acıkcası gitmeye korkuyorum içim hic rahat degil yoksa boş kürtaj diye bişey yapacaklarmış
onuda yaptırmam asla hadi büyürse varsa :5::5::5::5::18::18::53:

anladım tatlım sıkma canını inşallah ultrasonda cıkar gönlünü ferah tut..

selam kızlar aslında yazıp yazmamakta kararsızdım ama içimi dökmek için yazıyorum. 3 aydır bebek istiyorum yumurtlamayı takip ettim ilk ay olmadı, eşime bir gün arayla yaparsak olur dedim olmadı, 3 ay kısa diye bilirsiniz ama ondan öncede denemiştik arasıra olmamıştı bu ay bıraktım artık herşeyi belirtiler oluyor sanmak umutlanmak yordu belki beni. insanoğlu işte hemen olsun istiyor. eğer bana önerecekleriniz varsa benimle paylaşırsanız cok sevinirim.herşeyin hayırlısı olur inş. hepimiz için.

canımmm ins hamişsindir korkma boş gebelık falan fılan olsa bıle kanda ckar aynı gebelık snuca her trlu ckr boş olsa bıle krkma öle bse olmaz asla allahn iznıyle de...evet canım benmde adet 2 aya yakındı gecmıstı öle cıkmıstı baska trlu cıkmadı kaç kez yaptrmstım kan testı en snnda yaptrmstm snra 1 hafta snra 1000 e yakn ckmstı snuc ins vardır bayag gecms cnkum birde gec döllenme oldugu için ole gec cıkıo zaten canm ins hamişsndr:52::52:

selam kızlar aslında yazıp yazmamakta kararsızdım ama içimi dökmek için yazıyorum. 3 aydır bebek istiyorum yumurtlamayı takip ettim ilk ay olmadı, eşime bir gün arayla yaparsak olur dedim olmadı, 3 ay kısa diye bilirsiniz ama ondan öncede denemiştik arasıra olmamıştı bu ay bıraktım artık herşeyi belirtiler oluyor sanmak umutlanmak yordu belki beni. insanoğlu işte hemen olsun istiyor. eğer bana önerecekleriniz varsa benimle paylaşırsanız cok sevinirim.herşeyin hayırlısı olur inş. hepimiz için.

hoşgeldın canım ins en yakın zamanda rabbım yzune gsterır korkma ancak öle bi srede bebiş oluo zaten ins yakında göbişin dolcak....brde folık asit iç canım cok önmlı ilşkıden snra ayaklarını kaldr bı 5 dk ben öle hamiş kalmstım rabbmde izin verrse olur inss

daha hastalanmadımm yaaaa buugn kasıklarımda ınce ınce agrılar varrr ufff

slm kızlar.topiğinizi yeni gördüm ve bende size katılayım dedim.ara ara bazı sayfaları okudum hem bat tarihimi yazmak hemde muhabbet etmek istedim :) ben yeni evliyim.temmuzda 1 sene olacak inşallah.evlenince doğum kontrol hapı kullandım 7 ay kadar.şubat sonu bıraktım hapı ama tabi ekstra korunduk.bu hafta bebek için karar verdik ve çalışmalara başladık hayırlısıyla.tabi hemen olacak diye birşey yok ama ben çok istiyorum yavrum olsun.inşallah bekletmez bizi.bat 9 mayıs.ama birkaç şey sorcam hamilelik belirtileri ilk ne zaman başlar?ne gibi şeyler olur ve gebelik testini adet günüm geçerse mi yapmam lazım daha önce yapsam da çıkabilirmi?biraz soru yağmuruna tuttum ama kusura bakmayın :1:

günaydın kızlar..
nette problem vardı bayadır giremedim siteye.
benim bu ay olmadı hayırlısı diyorum..
geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler inşallah :))

hoşgeldın canım ins en yakın zamanda rabbım yzune gsterır korkma ancak öle bi srede bebiş oluo zaten ins yakında göbişin dolcak....brde folık asit iç canım cok önmlı ilşkıden snra ayaklarını kaldr bı 5 dk ben öle hamiş kalmstım rabbmde izin verrse olur inss

Ben bunu tavsiye etmiyorum. İşyerinden arkadaşım bu tür önerileri duyunca uygulamış, ayaklarını kaldırarak beklemiş. Dış gebelik oluşmuş. Hem de ilk bebek. O kadar sıkıntı çekmiş ki.. Ayakları kaldırmak yerine beli yastıkla destekleyip 5-10 dakika beklemek daha çok tavsiye ediliyor.

Back