• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

merhaba arkadaşlar yeni gelenler hoş geldiniz.
her ay bizim için yeni umut.benim bata 10 gün var
ben ateş ölçmeyide deniyorum. yumurtlama günlerimi öğreniyorum
geçen ay ilkdefa ölçtüm 36.3 ile adet oldum. her gün ateş ölçmek eğlenceli umutlu oluyor.
neyse herkesin işi var galiba
HUZUR nerelerdesin yahu netin bağlanmadı mı.
özledik seniii:34:

Ben bunu tavsiye etmiyorum. İşyerinden arkadaşım bu tür önerileri duyunca uygulamış, ayaklarını kaldırarak beklemiş. Dış gebelik oluşmuş. Hem de ilk bebek. O kadar sıkıntı çekmiş ki.. Ayakları kaldırmak yerine beli yastıkla destekleyip 5-10 dakika beklemek daha çok tavsiye ediliyor.

ayaklarımı kaldırmıyorum ama yarım saat kadar yastık koyup bekliyorum aslında ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum eşim zaten ona göre yaratılmıştır diyo yastık koymamı bile istemiyo ama ben yine de yapıyorum :1:

hoşgeldın canım ins en yakın zamanda rabbım yzune gsterır korkma ancak öle bi srede bebiş oluo zaten ins yakında göbişin dolcak....brde folık asit iç canım cok önmlı ilşkıden snra ayaklarını kaldr bı 5 dk ben öle hamiş kalmstım rabbmde izin verrse olur inss

hoşbulduk canm inş. göbişim dolar. folik asit kullanıyorum bitmek üzere nerdeyse. ayaklarımı kaldırmıyorum ama belime yastık koyuyorum eşim buna kızıyo ona göre yaratılmıştır diyo ama ben yinede koluyorum :1: inş. bu ay hayırlısıyla olur.

kızlAR özledim sizleri vala nerelerdesınız?

bana fırsat olup gıremedım bı turlu..aramıza katılan arkadaslara hoşgeldınız dıyorum...ınsallah gonlunuzden gecen gıbı olur hersey sızler için..

benim fasulye ıyı:))9 mm olmuşş.. mıdemı bulandırmakla mesgul bu aralar:))))

şimdi çıkayım sora yıne gelırım..

nasılsınız kızlar arada girip bakıyorum ama kimse yok... ben bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım ama bisey cıkmadı 23 ünde olucaktım olmadım hala daha kandada cıkmadı yok heralde bisey doktor söktürücü verdi ama biraz daha beklicem olmazsam baska bir doktora gidicem benim hic gecikmem olmazdı suzamana kadar ama ilacı bıraktıgım ilk ay oldugu icin heralde böyle oldu artık dedigim gibi bekliyim biraz daha sonra tekrar doktora giderim

nasılsınız kızlar arada girip bakıyorum ama kimse yok... ben bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım ama bisey cıkmadı 23 ünde olucaktım olmadım hala daha kandada cıkmadı yok heralde bisey doktor söktürücü verdi ama biraz daha beklicem olmazsam baska bir doktora gidicem benim hic gecikmem olmazdı suzamana kadar ama ilacı bıraktıgım ilk ay oldugu icin heralde böyle oldu artık dedigim gibi bekliyim biraz daha sonra tekrar doktora giderim

ben 35gunde bır oluyorum da bugun 37 gunumdu gene olmadım hayılrıısı bkalaım 21 dn bu yana beklemedeyımmm

merhaba arkadaşlar yeni gelenler hoş geldiniz.
her ay bizim için yeni umut.benim bata 10 gün var
ben ateş ölçmeyide deniyorum. yumurtlama günlerimi öğreniyorum
geçen ay ilkdefa ölçtüm 36.3 ile adet oldum. her gün ateş ölçmek eğlenceli umutlu oluyor.
neyse herkesin işi var galiba
HUZUR nerelerdesin yahu netin bağlanmadı mı.
özledik seniii:34:

Merhaba arkadasim...huzur sen ve ben yaklasik ayni tarihlerde bekliyoruz batimizi..tabloya baktim da...nasil gidiyor canim var mi belirtiler filan? ben artik ayirt edemiyorum belirtileri..bu 4. deneyisimiz...insallah Allah nasip eder isteyenlere..Beklemek cok zor..bir suredir yazamadim ama ara ara girip okuyorum yazdiklarinizi..yeni hamilelerle seviniyorum..bir arkadasimiz vardi tubbolish di sanirim..ama baktim dusukten sonra pek girmedi heralde..

merhaba arkadaşlar. bata 7 gün kaldı.
belirti varmı acaba diye kendimi dakkika başı
kontrol diyorum.:1:
sanki bugün göğüslerde şişkinlik var.psikolojikte olabilir.
hergün ateşte ölçüyorum bakalım hayırlısı.

canim yaa ates olcmek ne oluyo? benim bata da 10 gun kaldi :)

Canim merhaba senin mesajinin hemen yukarisinda benim mesaji goreceksin..ben de sana belirtilerini soruyordum..batlarimiz ayni da..bu arada bu ates olcme meselesi yumurtlama oldugunu gosteriyor dimi? eger vucut isin sabit kalip artmiyorsa hamilesin anlamina mi geliyordu? internetten baktim ama pek bisiy anlamadim canim...bu arada benim her ay goguslerim deli gibi acir adetten once 10 gun onceden baslar..buay hic acimiyor....anlamadim????:26:

Canim merhaba senin mesajinin hemen yukarisinda benim mesaji goreceksin..ben de sana belirtilerini soruyordum..batlarimiz ayni da..bu arada bu ates olcme meselesi yumurtlama oldugunu gosteriyor dimi? eger vucut isin sabit kalip artmiyorsa hamilesin anlamina mi geliyordu? internetten baktim ama pek bisiy anlamadim canim...bu arada benim her ay goguslerim deli gibi acir adetten once 10 gun onceden baslar..buay hic acimiyor....anlamadim????:26:
hamilelik adet belirtisinin tam tersi yapabiliyor.evet ateş ölçme yumurtlama günü belirtiyor
vücut ısın sabit veya yükseliyorsa hamilesin demek.şimdilik iyi gidiyorum
ama hiç belli olmaz.adet günü ateş birden düşüp adet olabiliyorsun.

canim yaa ates olcmek ne oluyo? benim bata da 10 gun kaldi :)
ateş ölçme sabah yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından
ölçüyorsun.her gün ateşini kontrol ediyorsun.ateşik sabit veya yükseliyorsa
adet olacağın gün ateş düşmüyorsa bebek geliyor demek.
mesela adetimin 1.günü ateşim36.3 idi. yumurtlamama kadar 36.3 ile
36.4 arasında gidip geldi.
yumurta çatladığının ertesi günü ateşim 36.6 ya çıktı.
şuanda adetime 6 gün kaldı.ateşim 36.7 den aşağı düşmüyor.
bu benim için iyi adet günü düşmezse :emir_bebek: habercisi olabilir.
insallah

hamilelik adet belirtisinin tam tersi yapabiliyor.evet ateş ölçme yumurtlama günü belirtiyor
vücut ısın sabit veya yükseliyorsa hamilesin demek.şimdilik iyi gidiyorum
ama hiç belli olmaz.adet günü ateş birden düşüp adet olabiliyorsun.

Insallah canim hamilesindir...ben tam adet gunumu bilemiyorum eskiden cok duzenliydi son 2 aydir 30-32 gunde bir gordum..bu ay da aynisi olabilir..yine ben 10 mayisa kadar bekliycem..test yapmak icin....kimse yazmamis dunden beri takip ediyorum...forumda kimsecikler yok ???

selam kızlarrrr...
yha nerde bu millet???
huzur??
kız nerdesiinnnn? konunun başına geç bakiim...
hamişler artmış listeni güncelle,
konumuzun müdavimi arkadaşlar,sizler de toplaşın bakalım artık.
ben bi gittim dagılmış ortalık.

hadi hadi hadiiiiii
durmayın öleeee :15:

bende bu ara az yoğundum pek gelme fırsatım olmadı
ara ara gelip bakarım size yine. öpüyorum hepiniziiiii :54:

Selam kizlar nasilsiniz
biz tasindik eve henuz intrrnet almadik o yuzden
giremiyorum telden giriyorum arada ama telden listeyi duzenleyemiyorum.
Ama listeden daha onemlisi dagilmadan burda sohbet edebilmemiz
kimler hamile bakayim soyleyin
benimde bat yaklasti ama bu ay misafirimiz oldugunu sanmiyorum.
Tasinma telasimizdan duzenli calisma olamadi yani
hayirlisi bakalim yinede. dua edin gorusmek uzere canlarimmm

merhaba arkadaşlar. sanırım adet olmak üzereyim.
sancı çekiyorum. benim umutar gelecek aya kaldı.:5:

Back