- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
çok teşekkür ederim canım :)
Rabbim isteyen herkese tez zmanda nasip etsin..
anlatıyım canım,
Ben en son 18 mart 'ta regli oldum. Sonra bnm onuslayon haftam 3-7 si arasıydı. o günlerde denemelerimiz oldu..
sonra bende ayın 9 'u gibi felaket bir bel ağrısı, kasık ağısı, Ve göğüslerde hassasiyet şişkinlik başladı. öyle göğüslerime dokunamıyordum bile.
sonra kasıklarımdaki ağrı geçen hafta şiddetlenince gce doktora gittik. Doktor bana rahimde sıvı biriktiğini ve 1cm'lik myom oldğunu söyledi. Çokkokrtum tabi bu hamile kalmamı etkilyebilir demişti. sonra benm içime sinmedi ben başka bir doktora gittim cumartesi gübü. oda dediki, hayır bebeği asla etkilemez hamile kalabilrisin hatta belkide şuan hamilesindir ama şuanda kanda çıkmaz ultrasonda hiç çıkmaz dedi. 23 nisanı bekle adet olmazsan hemen bir test yap dedi.
bnde dayanamadım dün sabah evde idrar testi yaptım hemde daha günüm geçmemişken. bi baktım ikinci çizgi silik pembe ..Hemde şu 3 TL lik testlerden hasssas falan da değildi. sonra dedim ki bu test şimdi ucuz ya kesin yanlışdır hemen seviniyim. kan testi yaptırıyım dedim.
dün öğlen gittim kan testi yaptırmaya .. 2 saat sonra snucu geldi Beta HCG 513 çıkmışşş:) yani bebüüüşş geliyomuş allahın izniylee:)
ayy ne guzel canım nasıl mutluluktur kım bılırrabbım bızede hayırlısıyla yasatsın ınsalah