Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

değilmişimmm ((((((
hayırlısı olsun SLOGANIMIZ: Yeni Ay Yeni Umut diyoruz üzülmek yok..
hayırlısı olsun canım bu ay olur inşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inş.

sanırsam cok erken yani belirti için hakkında hayırlı olsun

Bir hafta falan internetim olamayacak kızlar net gelince yazarım yine
öpüyorum siziii beni unutmayın burayı da boş bırakmayın hıııı

bi hafta sonra görüşürüüzz
muckksss

hosgeldın canım valla sükür ii sen nasılsın ?

hoşbuldum şeker ALLAH iyilik versin bende iyim çok şükür.. bu ayda gecti kısmet bidahaki aya bu ay çörek otu bal tarcın karışımını uyguluyorum senin bilgin var mı..

kızlar benım kasıklarım agrıyor ya bi hafta gerıye mı kaydı adetım olcakmıyım acaba cok uzuluyrum

slm kızlar bende yeni katıldım nasılsınız 9 aylık evliyim ama artık bizde bir bebiş düşünüyoruz hayırlısı biz düşünüyoruzda allahta verir inş diorum kib.

test yaptınmı peki ? ya benım butun adet belırtılerım basladı stresten adetım gecıkmez benım hemen olurum

yok yapmadım canım pers ye kesın olmam lazm cnkı 43 gn old ben braz gec adet olrmda o yzden en gec 44 gnde oldgu da oluoms baktm tarhlerıme hayrlısı olsun bakalım

ay ne sabırlısın. ben geçen ay reglime altı gün kala
her gün test yaptım
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canımm benım kadar sabırsızı yoktur heralde ama o kadar hayal kırıklıgına ugradımkı her ay kan testı yaptırırdım gunum gelmeden yalan soylerdım bıde ama kendı kendımı mahvettım cok uzuluyo ınsan oylesınden se boylessı daha iyi

Bir hafta falan internetim olamayacak kızlar net gelince yazarım yine
öpüyorum siziii beni unutmayın burayı da boş bırakmayın hıııı

bi hafta sonra görüşürüüzz
muckksss

Huzurcum merhaba! ilk sayfadaki tabloya baktim da seninle batimiz ayni...sen yoksun 1 hafta demek...bos gecirmeyin...iyi calismalar!!!

huhuuuuu teyzeler nerdesiniz :)
4 haftalık bir mercimeğimiz varrrrr :) hamileyimm :)

ayyyy cok sevındımm tebrık ederımmrabbımsaglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı bıze

bu surecı anlatabılırmısnn nasıl ogrendım kac gun gecıktı reglın:)

ayyyy cok sevındımm tebrık ederımmrabbımsaglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı bıze

bu surecı anlatabılırmısnn nasıl ogrendım kac gun gecıktı reglın:)

çok teşekkür ederim canım :)
Rabbim isteyen herkese tez zmanda nasip etsin..
anlatıyım canım,

Ben en son 18 mart 'ta regli oldum. Sonra bnm onuslayon haftam 3-7 si arasıydı. o günlerde denemelerimiz oldu..
sonra bende ayın 9 'u gibi felaket bir bel ağrısı, kasık ağısı, Ve göğüslerde hassasiyet şişkinlik başladı. öyle göğüslerime dokunamıyordum bile.
sonra kasıklarımdaki ağrı geçen hafta şiddetlenince gce doktora gittik. Doktor bana rahimde sıvı biriktiğini ve 1cm'lik myom oldğunu söyledi. Çokkokrtum tabi bu hamile kalmamı etkilyebilir demişti. sonra benm içime sinmedi ben başka bir doktora gittim cumartesi gübü. oda dediki, hayır bebeği asla etkilemez hamile kalabilrisin hatta belkide şuan hamilesindir ama şuanda kanda çıkmaz ultrasonda hiç çıkmaz dedi. 23 nisanı bekle adet olmazsan hemen bir test yap dedi.

bnde dayanamadım dün sabah evde idrar testi yaptım hemde daha günüm geçmemişken. bi baktım ikinci çizgi silik pembe ..Hemde şu 3 TL lik testlerden hasssas falan da değildi. sonra dedim ki bu test şimdi ucuz ya kesin yanlışdır hemen seviniyim. kan testi yaptırıyım dedim.
dün öğlen gittim kan testi yaptırmaya .. 2 saat sonra snucu geldi Beta HCG 513 çıkmışşş:) yani bebüüüşş geliyomuş allahın izniylee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…