hayırlısı olsun SLOGANIMIZ: Yeni Ay Yeni Umut diyoruz üzülmek yok..değilmişimmm((((((
hayırlısı olsun canım bu ay olur inşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inş.sekerkler naıslsınız bakalım bugun sabah saatlerınde lekelenmelerım basladı hayırlısıyla yenı ay yenı umut dıyorum :)cok sukur zamnımda oluyorum duzensızlıgım yok en azından buna sevınıyorum.rabbım bu ayda nasıp etmedı vardır bır sebebı
Selam arkadaşlar,
Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.
Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?
Lütfen yardım edin bana :))
Teşekkür ederim :)))
bir hafta falan internetim olamayacak kızlar net gelince yazarım yine
öpüyorum siziii beni unutmayın burayı da boş bırakmayın hıııı
Bi hafta sonra görüşürüüzz
muckksss
selam kızlar bende geldimm...nasılsınız bakalım..
hosgeldın canım valla sükür ii sen nasılsın ?
kızlar benım kasıklarım agrıyor ya bi hafta gerıye mı kaydı adetım olcakmıyım acaba cok uzuluyrum
hoşbuldum şeker ALLAH iyilik versin bende iyim çok şükür.. bu ayda gectikısmet bidahaki aya bu ay çörek otu bal tarcın karışımını uyguluyorum senin bilgin var mı..
canım benmde agrıo 10 gndr ama tık yok adetm de gcti bakalım pers kadr olmazsam dr gdecgm ins
ne yalan sölım bı bılgm yok hç yapmadım
slm kızlar bende yeni katıldım nasılsınız 9 aylık evliyim ama artık bizde bir bebiş düşünüyoruz hayırlısı biz düşünüyoruzda allahta verir inş diorum kib.
test yaptınmı peki ? ya benım butun adet belırtılerım basladı stresten adetım gecıkmez benım hemen olurum
sekerim sen ne durumdasın test falan yaptınmı benım lekelenmeler devam edıyo henuz sokulemedım
ay ne sabırlısın. ben geçen ay reglime altı gün kala
her gün test yaptım
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bir hafta falan internetim olamayacak kızlar net gelince yazarım yine
öpüyorum siziii beni unutmayın burayı da boş bırakmayın hıııı
bi hafta sonra görüşürüüzz
muckksss
huhuuuuu teyzeler nerdesiniz :)
4 haftalık bir mercimeğimiz varrrrr :) hamileyimm :)
ayyyy cok sevındımm tebrık ederımmrabbımsaglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı bıze
bu surecı anlatabılırmısnn nasıl ogrendım kac gun gecıktı reglın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?