• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ne demek canım..hem belli i olur ilk ay olsa bıle kalma sansın yksek eger bı srun yoksa tek gecede kalan vardaa..hayrlısı olsun canım

bi sorun yok doktora gittim önnce genel bi muayene hormon testleri falan oldum bakalım ne olcak. böle diğer kızların yazdıklarını falan okuyorum da ilk ay düşük diolar şans 3.ayda falan tutuomuşş.tabi hrekeste farklıdır ama takılıorum onlara bile.

kızlar havadanmısıdr nedir.16 nisandan berı sadece damla damla gelıyo bı sokulemedım boyle olanınız varmı namaz kıldıgım ıcın pecete koyarım her gırdıgımde degışırım bı oluyo bı olmuyo hormon testlerınıde yenı yaptırmıstım bı psoblem yok tu ama

canım tebrik ederim :) bende dün dayanamadım test yaptım ama kesin ve net tek çizgiyi gördüm:) gerci 23 ü ne daha var ama cıkmadı bisey testte zaten hic bir belirtide yok ama bekliyorum bakalım

hatinncim, herşeyi oluruna bırak dinleme kendini.. ben kendimi çok dnledim.. sabırsızlık ettim bi kaç gün. sonra unuttum biranda Regli günümü beklemeye başladım ..
sonra içimden bi his yap şu testi dedi. 1 gün kala çıktı herşey..
Kan en garantisi tabiki..

hakkımızda hayırlsıı olsun canım :)

hatinncim, herşeyi oluruna bırak dinleme kendini.. ben kendimi çok dnledim.. sabırsızlık ettim bi kaç gün. sonra unuttum biranda Regli günümü beklemeye başladım ..
sonra içimden bi his yap şu testi dedi. 1 gün kala çıktı herşey..
Kan en garantisi tabiki..

hakkımızda hayırlsıı olsun canım :)

bende öyle yapıyorum suanda canım oluruna bırakmak en iyisi :)

iyi akşamlar baynlr.
nasıl gidiyor bebek çalışmlrı. ben yine erkenden havlaara girdim.
yok kasık ağrısı yok bacğıma kramp girme vs vs.:36: kfayı yedim heral.

belki geç kaldım. ama bu gün incir kürüne başladım.
eşim ne oluyor akışın bırak diyor.
ne kadar rahat şu erkekler.:ssz:

Arkadaşlar normalde ayin 21 inde adet oluyodum ama bu ay icinde dogum kontrol hapi kulandim (4 gunluk kulanip biraktim) ay icinde 2 gunluk bi kanamam oldu bu kanama adet sayiliyomu cunku yarin adet olmaliyim hic bir belirtisi yok bu arada hamile kalmakta istiyodum hic korunmadim ve hamileleik belirtileri mevcut lutfen acil gorusleriniz bekliyorum. :(

Back