Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayyyy dibine oturdu resmen yaaaa poffsss degilmiyim yani hamis :S ilk tisimi karbonatliya ziyan ettim simdi gunese koyulani yapamicam sanirim bugun yaa test alsam mi acaba yaaa uffffff (((

RGL 10 gün geçmemişse teste görünmüyor ancak Beta HCG kan testiye anlaşılıyor

burnumuz mu şişiyoruşşş aboooww şişmesin burnumm cok degişik şeyler sölüyo babanneler yaa kirpikler karışırmış göz bebekleri büyürmüş falan :)
bi hamiş kalsak hepsini kontrol etcemm kendi üzerimde deney yapcam bi sürü lahana suyuyla cinsiyet denemesi karbonat güneşe tişimi koyup bulutları seyretcem falann
ayyyhh bi gelse melegimm o gelene kadar maymun olcam iyice sanırım onu mu yapsam bunu mu yapsam delleniyorum yaaa ooofff
ayyyy dibine oturdu resmen yaaaa poffsss degilmiyim yani hamis :S ilk tisimi karbonatliya ziyan ettim simdi gunese koyulani yapamicam sanirim bugun yaa test alsam mi acaba yaaa uffffff (((

karbonata güvenme kızz eglencesine yaptın sen onu zaten hele dur bakalım 15 olsun olmazsan 16 da yap olur mu? sabredebilcen mi sabretmek cok zor biliyorum ama

RGL 10 gün geçmemişse teste görünmüyor ancak Beta HCG kan testiye anlaşılıyor

aman yaa kan testi yaptiramam simdi usenirim gecerse eger hcg yaptiririm offf yaaa ne zor bisey bu bole hepimiz hamis olsakta artik hayirlisiyla su dertlerden kurtulsakkk ne zor seymis cocuk yapmak yoruldum valla

aman yaa kan testi yaptiramam simdi usenirim gecerse eger hcg yaptiririm offf yaaa ne zor bisey bu bole hepimiz hamis olsakta artik hayirlisiyla su dertlerden kurtulsakkk ne zor seymis cocuk yapmak yoruldum valla

ilk denemede hamile kalcam sanıyordum ben de amaa nerdeeee 3. ay olcak bu ay biraz bu aya güveniyorum ama bakalım hani 3. ay ihtimal artıyormuş ya ondan

sabredemicem yaaaa sinir oluyorum bu duruma napsam acaba akil verin bana yaaaa alayim mi test sizce valla kociskom bunalima girdi artik anlatiyorum ay midem bulanio basim donuo falan ilk zamanlar diyodu ki hamilemisin yoksa simdi duymuyo bile beni ehehehe

İnşallahh olur yaa Allah hepinize versin banada kucağıma almayı nasip etsinnn CUMANIZ MÜBAREK OLSUN GİTİM BEN Alllaha emanet olun öpüldünüz

ilk denemede hamile kalcam sanıyordum ben de amaa nerdeeee 3. ay olcak bu ay biraz bu aya güveniyorum ama bakalım hani 3. ay ihtimal artıyormuş ya ondan

ayyy canim sen daha dur yeniymis senin benim 6. ayi gecicek artik napalim sabretcez sanirim insallah sen benim kadar beklemezsin

İnşallahh olur yaa Allah hepinize versin banada kucağıma almayı nasip etsinnn CUMANIZ MÜBAREK OLSUN GİTİM BEN Alllaha emanet olun öpüldünüz

AMIIINNNN cuma saati rabbim dualarimizi kabul etsin insaalh :) muccccckkk tatlim seninde cuman mubarek olsun :)

seninki en azından ilk zamanlar duyuyormuş benim ki hep aynı olsun emin olayım oldugundan ondan sonra sevinirim tepki veririm diyor test yapmama karsı cıkıyor kür yapmamı istemiyor herşey dogal olsun diyor da neyin dogallıgı kaldı ki ertık aahh ahh kocamdan bi tepki görsem bu konu da sevinçten uçcam artık ama yok sanki tek başıma yapıyom cocugu ya zorlamayınca bu konuda konuşmak bile istemiyo cok içine kapanık içimi bilmiyorsun dışa vuramıyorum hislerimi diyo ama ben de sinirleniyorum duygularını gösteremeyince napcam ben ya?

sen test alsan da şimdi cıkmaz sanırım canım boşuna üzülme yapıp da sabret tatlım
kafanı dagıtcak bişey yapsan ? hobi falan yaptıgın bişey yok mu? ev hatunusun sanrım çalışmıyorsun dimi

ayyyyy cok guldum cookkk ayy bilmiyorumm tatlim yaaa bosver dogru degildir inanmayalim biz hem kabonat oyle kolay kabaran bise deilki dimiz kizlar heheheheh

:))
aslında ben hamile olsamda olmasamda karbonat kabarır diye düşünmüştüm idrar asitli olduğu için.en uak bir köpürme dahi olmayınca şok oldum :)
sende belirtiler varmı cnm ?

bizim ilk deneme olmasına rağmen eşim hiç konusunu açmıyo sonradan hüsrana uğramayalım diye. o konusunu açmayınca bende sadece çocuk yapmayı ben istiyormuşum gibi hissediyorum..

sizin de cumanız mübarek olsun muckss :) görüşmek üzereee
ayyy canim sen daha dur yeniymis senin benim 6. ayi gecicek artik napalim sabretcez sanirim insallah sen benim kadar beklemezsin
amin inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin.. AMİNN
ayyyyy cok guldum cookkk ayy bilmiyorumm tatlim yaaa bosver dogru degildir inanmayalim biz hem kabonat oyle kolay kabaran bise deilki dimiz kizlar heheheheh
sekerkız yaptı onun ki kabarmış sanırım bakalım batlarınız bi gelsin karbonat dogru mu degil mi ögrenicez inşallah :)))
karbonat olayı ne kızlar ya bırı bana anlatsı en acilinden
canım tişini yapıyorsun kuru temiz bi kaba sonra bi kasık falan karbonat döküyosun kabarır köpürürse hamiş dibe çökerse hamiş degil MİŞ
kesinligi yok tabi

amaaaannn takma kafana bosver sen ona hic belli etme cok istedigini sende ona belli etme duygularini o zaman sinirde olmassin uzme tatli canini umarim olur o zaman gorcez senin kocani

ayyy aynen yaa yapicam cikmicak sonra en iisi beklemek :) evet canim ev hanimiyim ben :)

kimm yapti da kabarmis allah allah yaaa nasil kabardi ki merak ettim simdi :)

bizim ilk deneme olmasına rağmen eşim hiç konusunu açmıyo sonradan hüsrana uğramayalım diye. o konusunu açmayınca bende sadece çocuk yapmayı ben istiyormuşum gibi hissediyorum..

aynennnn benimki yaa cok üzülürüm diyo konuşup heveslenirsem
bakalım bebiş göbüşe teşrif edince tepkileri nasıl olcak en cok onu merak ediyorum

kimm yapti da kabarmis allah allah yaaa nasil kabardi ki merak ettim simdi :)

sekerkiz67 varya o yaptı canım kabarmış digerini de yaptı oda pozitif görünüyo gibi şimdilik ama tabi bu deneylere pek güven olmadıgı için bekliyoruz bakalım regline var bi hafta falan galiba
bi de lekelenme oldu onda yerleşme olabilir diye şüpheliyiz

aynennnn benimki yaa cok üzülürüm diyo konuşup heveslenirsem
bakalım bebiş göbüşe teşrif edince tepkileri nasıl olcak en cok onu merak ediyorum

ne olcak seni el ustunde tutcak senden fazla sevincek bakmayin siz ole orunduklerine bence biz uzulmeyelim diye ole yapiyolar aslinda hepimizden daha cok onlar istiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…