inşşşşş ama ne bıleyım umudum cok olmazsa cok uzulucgımı dusunuyorum ama esımde sacmalama dıyor galıba sacmalıyrum esımın dedıgı gıbı
slm kizlar nasilsiniz? yaa demin tost yedim midem fena bogazimda duruyo uykum var bi acayipim acaba neden :S
Koş bi test al
nasıl vitamin ? adı falan ne ? kullansın benimki de dr gitse bi de içim daha rahat etcek bakalım beki dr da verir vitamin falanHuzurcum benimde eşim oldu ama engel değil o ameliyat bebek sahibi olmaya sadece vitamin kullanması lazım okadar:
slm kizlar nasilsiniz? yaa demin tost yedim midem fena bogazimda duruyo uykum var bi acayipim acaba neden :S
nasıl vitamin ? adı falan ne ? kullansın benimki de dr gitse bi de içim daha rahat etcek bakalım beki dr da verir vitamin falan
2 gün kaldı bata canım hamiş olabilirsin bu belirtiler oluyormuş cok uyuma istegi oluormuş galibaaa
gercekten mi kiz alayim mi ya cikmazsa puffsss normalde bat 15inde bende 21 gunde bir hasta oluyorum cikarmi teste :)
karbonat testini yaptın mı senonu yapsana biiii hadiii lütfen
napayim canim peki test yapayim mi ?
nasıl vitamin ? adı falan ne ? kullansın benimki de dr gitse bi de içim daha rahat etcek bakalım beki dr da verir vitamin falan
2 gün kaldı bata canım hamiş olabilirsin bu belirtiler oluyormuş cok uyuma istegi oluormuş galibaaa
nasil oluyo bunlar canim yaa ilk kez duyuyorum yazdiniz mi hic okumadim bana tekrar yazsana ben daha tis yapmadim sole hemen yapayimsen bilirsin ama bekle 2 gün daha bence vardır belki görünmez boşuna üzülme.. karbonatı yap bence şimdi sabahda şu diger kocakarı deneyi vardıya sabah ilk tişini bardaga yapıp güneşe koy bakalım bardaklar ne diyecek sana
gercekten mi kiz alayim mi ya cikmazsa puffsss normalde bat 15inde bende 21 gunde bir hasta oluyorum cikarmi teste :)
ayyy heycanlandim bek simdi o nasil oluyomus ilk kez duydum simdi tarifini ver hemen yapayim :)
tişini yap kuru temiz bi kabın içine sonra bir tatlı kasıgı olabilir sanırım karbonat dök köpürürse hamiş oluyormuş dibine çökerse olmuyormuş
tabi kesinligi yok bunun ama bakalım sen de dogru cıkarsa bizde yaparız ne de olsa batına 2 gün var..
digerinide yarın sabah yaparsın şeffaf kuru bi kaba yapcan tişini güneş alan bi yere koycan biraz beklicen yarım saat bi saat kadar sanırım bulut gibi bişet tortular diyelim yada tişin yüzüne dogru cıkıyorsa hamiş dibine çökerse degilmiş ben de bu ay denicem reglim bitsin bi yapcam hamiş degilken nasıl oluyo göreyim
sonra bat yaklaşınca yaparım bi de farkı anlıyım diye
ACE Plus Selenyum yumuşak kapsül ismi Hala kulanıyor eşim biraz kötü kokusu var okadar ama çok faydalı
hemennnnnn kosup yapiyorum solicem simdi bekleyin ihihihih
spermleri mi artırıyo napıyo acaba araştırıyım bi netten hemen :)
bi de dr sormadan içmez eşim sanırım dr gitsin onda da sorar ona göre içer
merakla bekliyorum tatlışımmm sen de dogru cıkarsa sonuc testlere para vermeyiz bunları yaparız
ilk tişini yapmadıysan gğneşe koyulanı da yap bugun merak ettim
merakla bekliyorum tatlışımmm sen de dogru cıkarsa sonuc testlere para vermeyiz bunları yaparız
ilk tişini yapmadıysan gğneşe koyulanı da yap bugun merak ettim
beklenen adet tarihin canım. ne zaman regl olacaksın?
Vallah ben hamile kalmadan önce her bulantıda halsiz olduğumda test yapıyordumm zamanında bizim evin yanındaki eczane çok para kazandı benden şimdii vitamin alıyorum onlardann hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?