Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

aynennnn benimki yaa cok üzülürüm diyo konuşup heveslenirsem
bakalım bebiş göbüşe teşrif edince tepkileri nasıl olcak en cok onu merak ediyorum

onu bende çok merak ediyorum:)
aslında onlar doğru yapıyor olaya mantıklı yaklaşıyorlar biz hemen ertesi günü hazırlıyoruz kendimzi hamileyim diye :))

eeee test yapsaya yapmadi mi ?

bundan sonra ben de belli etmiyim diyorum bakalım hem olursa sürpriz yapmak daha kolay olur.. yoksa o da bekliyo regli

eeee test yapsaya yapmadi mi ?

daha gününe cok var bi de eger yerleşmeyse o lekelenme yerleşmeden 5-6 gün sonra hcg salgılanıyormuş o yüzden biraz daha bekliyor günü gelince yapcak inşallah
hem topikte yasak olsun günü gelmeden test yapmak tamam mııı kızlar ben de dahil üzülüyoruz ya sonra boşuna yapmayalım tamam mı

bundan sonra ben de belli etmiyim diyorum bakalım hem olursa sürpriz yapmak daha kolay olur.. yoksa o da bekliyo regli

aynen aynen bencede ole yap hatta hemen soleme dayanabilirsen tabi bakalim sorcak mi sana benimkide takip ediyo hatta regli olunca cok uzuluyo tuuhh butun emeklerim bosa gitti diyo bide utanmaz

aynen ole olsun kimse yapmasin umarim hamisdir :)

aynen aynen bencede ole yap hatta hemen soleme dayanabilirsen tabi bakalim sorcak mi sana benimkide takip ediyo hatta regli olunca cok uzuluyo tuuhh butun emeklerim bosa gitti diyo bide utanmaz

hepsi aynı bunların yaa ben de ayaklarımı havaya kaldırıyorum olduktan sonra bazen bişey oluyo gülüyorum kızıyo gülme diyo dışarı taşacak spermler diye bi kere hapşırdım GİTTİ BÜTÜN UŞAKLAR diyo delim benim yaa güldürüyo beni bazen umursamaz tavrının yanı sıra işte

uff aynen yaa kociş bana diyo ki tişini kavonozlara yapmak hoşuna gitti heralde sürekli test yapmak istiyorsun diyo

haha alışcaz hep kavonoza yapcaz :))
bu arada ben ya hamileyim ya bende iltihap var.bu ay ilk denemememiz ve ilk defa inanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.her geçen gün artıyo.ağrı belime ve bacağıma vuruyor oturup kalkamıyorum bile.annem büyük ihtimal iltihap var dedi.adet olursam hemen doktora gidicem.hoş olmasamda hemn doktora gidicem :)

hepsıne baktırdım hepsı normal . 2.ayımız denedıgımız işte eşime hak verıyorum sacmalıyorum bıraz sende haklısın:44:

bencede hepsi ayni hepsi

ne zaman yapmak gerekıyor hem ayrıca bence asıtten dolayı kabarır o dogru degıldır yav limondada kabarıyor karbonat kopuruyor ma denemeye deger :

inşallah olmazsın da hamişsindir hamilelik için gidersin doktora canım benimm
hepsıne baktırdım hepsı normal . 2.ayımız denedıgımız işte eşime hak verıyorum sacmalıyorum bıraz sende haklısın:44:
sabret bakalım braz daha hayırlısı olsun hakkınız da zamanı vardır gelir vakti gelince nazlı bebeklerimiz inşallah
ne zaman yapmak gerekıyor hem ayrıca bence asıtten dolayı kabarır o dogru degıldır yav limondada kabarıyor karbonat kopuruyor ma denemeye deger :

valla canım bilmiyorum ki bazı kişilerde kabarıyo bazılarında kabarmıyo
mesela sekerkiz67 var o yaptı kabardı ama bur_mus ve esrapo da kabarmamış ben de reglim bitince yapcam hamiş olmayınca kabarıyormu görcem bakalım
bat kaç senid e listeye ekleyelim istersen birlikte bekleriz batı?

ayyyy darısı başımızaainşallah hayırlısıyla..

birsye dıcem ama gulmeyın bat ne demek bilmiyorum

ben cıkıyorum kızlar kocişim geliyor bugun sabahçıydı cıkmış okuldan.. ben de bi salata yapam bari o gelene kadar ACIKTIIIMMM
mucksladım hepinizi görüşürüz tekrar girerim akşam..
ev bakmaya gitcez yemekten sonra da dua edin biran önce ev bulup tasınalım da rahatlıyım hamiş kalmadan bitsin bu işler ster oluyorum yaa hamiş kalırsam eşyalarımı toplayamam diye
neyse kaçtım hadi güzellerim öptüm sizi gelecegin güzel anneleri

dur bi bat ne acıklarmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…