• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

inşşşşş ama ne bıleyım umudum cok olmazsa cok uzulucgımı dusunuyorum ama esımde sacmalama dıyor galıba sacmalıyrum esımın dedıgı gıbı

bence de hemen üzülmen biraz saçma olabilir sankimmm :17::17: ilk ay hemen üzülecek bişey yok Rabbim verecegi zamanı bizden daha iyi bilir elbette böyle düşünüp bebegim bu ay gelmediyse vardır bir hayır diyorum üzülmüyorum mesela belki gelse hakkımda hayırlı olmayacaktı demekki Rabbim biliyor zamanını diyorum..
dr gittin mi? kanını ölctür düşükse kan ilacına falan başla bunlar da önemli canım bebek geldikten sonra onu kaybetmemek için ilk önce bunlara da baktırman lazım
rahmine yumurtalıklara hormonlara falan baktır ona göre gönül rahatlıgıyla bekle bebegini hem de :34::34:

Huzurcum benimde eşim oldu ama engel değil o ameliyat bebek sahibi olmaya sadece vitamin kullanması lazım okadar::34:
nasıl vitamin ? adı falan ne ? kullansın benimki de dr gitse bi de içim daha rahat etcek bakalım beki dr da verir vitamin falan
slm kizlar nasilsiniz? yaa demin tost yedim midem fena bogazimda duruyo uykum var bi acayipim acaba neden :S

2 gün kaldı bata canım hamiş olabilirsin bu belirtiler oluyormuş cok uyuma istegi oluormuş galibaaa :16:

nasıl vitamin ? adı falan ne ? kullansın benimki de dr gitse bi de içim daha rahat etcek bakalım beki dr da verir vitamin falan

2 gün kaldı bata canım hamiş olabilirsin bu belirtiler oluyormuş cok uyuma istegi oluormuş galibaaa :16:

napayim canim peki test yapayim mi ?

ACE Plus Selenyum yumuşak kapsül ismi Hala kulanıyor eşim biraz kötü kokusu var okadar ama çok faydalı

sen bilirsin ama bekle 2 gün daha bence vardır belki görünmez boşuna üzülme.. karbonatı yap bence şimdi sabahda şu diger kocakarı deneyi vardıya sabah ilk tişini bardaga yapıp güneşe koy bakalım bardaklar ne diyecek sana :1:
nasil oluyo bunlar canim yaa ilk kez duyuyorum yazdiniz mi hic okumadim bana tekrar yazsana ben daha tis yapmadim sole hemen yapayim :D

gercekten mi kiz alayim mi ya cikmazsa puffsss normalde bat 15inde bende 21 gunde bir hasta oluyorum cikarmi teste :)

Vallah ben hamile kalmadan önce her bulantıda halsiz olduğumda test yapıyordumm zamanında bizim evin yanındaki eczane çok para kazandı benden şimdii vitamin alıyorum onlardann hehe :1:

ayyy heycanlandim bek simdi o nasil oluyomus ilk kez duydum simdi tarifini ver hemen yapayim :)

tişini yap kuru temiz bi kabın içine sonra bir tatlı kasıgı olabilir sanırım karbonat dök köpürürse hamiş oluyormuş dibine çökerse olmuyormuş :1:
tabi kesinligi yok bunun ama bakalım sen de dogru cıkarsa bizde yaparız ne de olsa batına 2 gün var..
digerinide yarın sabah yaparsın şeffaf kuru bi kaba yapcan tişini güneş alan bi yere koycan biraz beklicen yarım saat bi saat kadar sanırım bulut gibi bişet tortular diyelim yada tişin yüzüne dogru cıkıyorsa hamiş dibine çökerse degilmiş ben de bu ay denicem reglim bitsin bi yapcam hamiş degilken nasıl oluyo göreyim :1:
sonra bat yaklaşınca yaparım bi de farkı anlıyım diye :1:

tişini yap kuru temiz bi kabın içine sonra bir tatlı kasıgı olabilir sanırım karbonat dök köpürürse hamiş oluyormuş dibine çökerse olmuyormuş :1:
tabi kesinligi yok bunun ama bakalım sen de dogru cıkarsa bizde yaparız ne de olsa batına 2 gün var..
digerinide yarın sabah yaparsın şeffaf kuru bi kaba yapcan tişini güneş alan bi yere koycan biraz beklicen yarım saat bi saat kadar sanırım bulut gibi bişet tortular diyelim yada tişin yüzüne dogru cıkıyorsa hamiş dibine çökerse degilmiş ben de bu ay denicem reglim bitsin bi yapcam hamiş degilken nasıl oluyo göreyim :1:
sonra bat yaklaşınca yaparım bi de farkı anlıyım diye :1:

hemennnnnn kosup yapiyorum solicem simdi bekleyin ihihihih :D

spermleri mi artırıyo napıyo acaba araştırıyım bi netten hemen :)
bi de dr sormadan içmez eşim sanırım dr gitsin onda da sorar ona göre içer

Tabi canımm Dr sormadan içmesin sordun diye söyledim ama eşime bunu verdi ameliyatan sonra bi sene kulan dedi
Bide bizim bi yaşlı komşu derdi aynada burnunun hafif şiştiğinii görürsen hamileymisin bide yüzünün rengi değişiyormus ama çok fark olmuyormuş:44::1:

:1::1::1: merakla bekliyorum tatlışımmm sen de dogru cıkarsa sonuc testlere para vermeyiz bunları yaparız :60: :60:
ilk tişini yapmadıysan gğneşe koyulanı da yap bugun merak ettim :9::9:

ayyyy dibine oturdu resmen yaaaa poffsss degilmiyim yani hamis :S ilk tisimi karbonatliya ziyan ettim simdi gunese koyulani yapamicam sanirim bugun :D yaa test alsam mi acaba yaaa uffffff :((((

Vallah ben hamile kalmadan önce her bulantıda halsiz olduğumda test yapıyordumm zamanında bizim evin yanındaki eczane çok para kazandı benden şimdii vitamin alıyorum onlardann hehe :1:

eee ben bide bizim eczaci adamdan artik almaya utaniyorum baska eczaneye gidyorum uzak olana :D

Back