• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

:14: canımmm yaaa nasıl agrı verıodr smdi hee:43: benımde dun cok yürüdüm nasıl karnım agrıdı dedm ya gecen gn yuyrkce evde bıle agrı oluo karnmda dun cok yurynce bnmde agrı cok oldd:43::43:

yani sana şukadar söyliyim, adetin ilk günü çekilen sancıları ben bir haftadır hergün çekiyorum. geceleri zor uyuyorum.. hamilede olabilirim belki diye ilaç da almıyorum.. herşey bizler için işte.. ağrıyı verende Rabbim , kesecek olanda o napıyım çekiyorum böyle..

kızlar ben ovulasyonun en yuksek oldugu zamanla orta yuksek oldugu gun arasındakı gecede ılk gırısımde bulunduk folık asıde de baslamıstım sonradan bıraz daha beklım dıye bıraktım 15 gun olmustur bırakalı acaba tutunmusmudur bebeğim olmusmudur .Bu arada yatakdan kalkmamak lazımmı ama bobregımın agrısından tuvaletımı sıkamam bobrek tasım vardı onceden dırek kalkma zorunda kaldım yıne de tutunma şansı varmı bebegımın cok ıstıyorum :( 7 aylık evliyim

ya biz k.boynuzu pekmezi bulamadık burda :50::50::50: keçiboynuzu yiyoruz onu bulduk :1: biraz sert ama arada zorla yiyoruz eşimde ben de faydası oluyordur heralde yani öyle umuyorum :1: folik içiyorum bende 2 ay oldu bu 3. ay olcak inşallah hamiş kalırım bu ayy :16::16:

Ozman Keçi boynozunu kaynatarak suyunu iç 10 dk kaynaması lazım İnşAllah Allaha bütün isteyenlere verir :emir_bebek:

canım ınsallah bızde oluruz bebek sahıbı benım kı mayısın 3 yada 5 olması gerekıyor.. canım benımm...
ekliyorum seni de listeye canım yakın tarihlerimiz bakalım hayırlısı inşallah bu ay
tatlım naz var grupta gecen pazar ogrendı hamıslıgını gormussundur...6 aydır oda ugrasıyordu preseed jel kullandıgı ılk ay hamıle kaldı hatta ona demıstım dene tutarsa bende alayım dıye...eger reglı olursam hemen sıparısını verecegım..

yaa biraz araştırdım da emin olamadım ben de alsak mı almasak mı diye biraz daha mı beklesek sence?
nebiliyim daha 2. aydayız ya eşim 6 ay falan dolmadan bişeyler yapmak istemiyor extradan ama ben de ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur diyorumm evde kür falan bişey de yapmayalım diyo oluruna bırak diyoo :50:

ekliyorum seni de listeye canım yakın tarihlerimiz bakalım hayırlısı inşallah bu ay

yaa biraz araştırdım da emin olamadım ben de alsak mı almasak mı diye biraz daha mı beklesek sence?
nebiliyim daha 2. aydayız ya eşim 6 ay falan dolmadan bişeyler yapmak istemiyor extradan ama ben de ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur diyorumm evde kür falan bişey de yapmayalım diyo oluruna bırak diyoo :50:

eşin çok haklı canım senın dedgın gibi 2. ayındasın sonra dıyeceksın yaptıgım halde nıye olmadı ıster ıstemez strese gıreceksın..benım 7.ayım artık orta yerımden catlıcam sankı 7 yıldır beklıyorum...gerçi 3.5 yıl ama:) allah sabır evrsın herkeze..

kızlar ben ovulasyonun en yuksek oldugu zamanla orta yuksek oldugu gun arasındakı gecede ılk gırısımde bulunduk folık asıde de baslamıstım sonradan bıraz daha beklım dıye bıraktım 15 gun olmustur bırakalı acaba tutunmusmudur bebeğim olmusmudur .Bu arada yatakdan kalkmamak lazımmı ama bobregımın agrısından tuvaletımı sıkamam bobrek tasım vardı onceden dırek kalkma zorunda kaldım yıne de tutunma şansı varmı bebegımın cok ıstıyorum :( 7 aylık evliyim

Evet yataktan bi saat kalkamak gerek bide srıt üstü yatarak ayaklarını karınına çekerek yatman gerek belinede yumuşak yastık koy bide duş alırken çok sıcak suuyla duş alma :34:

belli olmaz ki bazı kişiler o kadar korunurken bile hamile kalanlar bir sürü kişi var yani belirtin falan varmı diger aylardan farklı bişeyler hissediyormusun?
folik içmeye devam et bırakma sakın zaten hamile kalsan bile kullanacaksın onu sanırım dr öyle diyor. bat ne zaman peki?
Ozman Keçi boynozunu kaynatarak suyunu iç 10 dk kaynaması lazım İnşAllah Allaha bütün isteyenlere verir :emir_bebek:

eşim içti onu 10 gün falan zorla daha içiremedim :1::1::1: kür falan yok diyo bi süre oluruna bırakalım olmazsa ugrasırız diyo da ben durmuyorum kiiii :1:

eşin çok haklı canım senın dedgın gibi 2. ayındasın sonra dıyeceksın yaptıgım halde nıye olmadı ıster ıstemez strese gıreceksın..benım 7.ayım artık orta yerımden catlıcam sankı 7 yıldır beklıyorum...gerçi 3.5 yıl ama:) allah sabır evrsın herkeze..

amiin Allah hepimize sabır versinn ben bu ay meryem suresini okuyacagım inşallah 41 gün sen demiştin ya onu..
kür falan bişey yapmıcam bakalım bi de kafa dagıtcak şeyler yapmaya çalışcam düşüdükçe belirti cıkıyor kendimi dinlemek istemiyorum :((
sen de sıkma canını yıllardır bekleyip olmayanlar var cevremde ama şimdi bir iki hepsinin cocukları oldu..
sanırım bir vakti var hayırlısı bekliyecegiz yapacak bişey yok canıımm üzülme sen de lütfen Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla melegini göndersin inşallahh :16:

belli olmaz ki bazı kişiler o kadar korunurken bile hamile kalanlar bir sürü kişi var yani belirtin falan varmı diger aylardan farklı bişeyler hissediyormusun?
folik içmeye devam et bırakma sakın zaten hamile kalsan bile kullanacaksın onu sanırım dr öyle diyor. bat ne zaman peki?

eşim içti onu 10 gün falan zorla daha içiremedim :1::1::1: kür falan yok diyo bi süre oluruna bırakalım olmazsa ugrasırız diyo da ben durmuyorum kiiii :1:

ya daha cok yenı dün oldu girişim :44: reglim her ayın 28 ınde kesın olur nasıl beklıcem bakalım ama 3 dk fılan sonra kalktım ben :( kalkmak zorunda kaldım malesef

ya daha cok yenı dün oldu girişim :44: reglim her ayın 28 ınde kesın olur nasıl beklıcem bakalım ama 3 dk fılan sonra kalktım ben :( kalkmak zorunda kaldım malesef

sabretmekten başka yapacak bişey yok :)
hem ilk aylarda hamiş kalma oranı %20 falanmış sanırım
3-4 aylarda %70-80 lere cıkıyormuş
6. ay gibi de en yüksek diye okudum biyerde
o yüzden en azından 6. ve 7. aya kadar sabır sabır sabır diyecegiz doktorlar bile 6 aydan önce tedavi falan başlamıyor yani
inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir biran evvel hayırlısıyla..

huzurcum sana keçiboynuzu tarifini vereyim istersen onu yap eşine insallah yararını gorurusunuz....

soguk suyun altında 6-7 adet keciboynuzunu yıkadıktan sonra 600-650 lt kaynamakta olan suyun içine kırarak at.

3.4 dk hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynattıktan sonra 2o dk soğumaya bırak.

20 dk sonra parçaları temiz kaşıkla içinden çıkar. soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, yarısınıda akşam yatağa girerken içsin.

uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam edın.

1 haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa girerken 1 s.b içir.

daha sonraki ayda zaman zaman uygula canım.

insallah faydaınızı görürsünüzzzz...... hadi hayırlısı canım benım.... := :=

kızlar gunaydın nasılsınız.sabah 6bucukta kalktım caybardagına yaptım ama golgede kaldı 2 saat bekledım ısıga baktıgımda bulut bardagın dıbındeydı ama havada duruyodu.sonradan 8 bucukta kalktım su falan ıcmemıştım tekrar yatım bu sefer gunese koymuştum demın baktım bulut dıbındede var ama havadada var yarısı dıpte yarısı havada ve dıbındekılerden yukselıyodu yukarı dogru :) dalgasına yaptım ıkı defa boyle oldu bakalım hala gelen gıden yok kırmızılar gelınceye kadar umudum var :) ama nasıp var dıyede dusunmuyorum yanı benım ıcın hayırlıysa olur dıye dusunuyorum.ama bunu deneyen arkadaslar nasıl olmuştu sızde :)

huzurcum sana keçiboynuzu tarifini vereyim istersen onu yap eşine insallah yararını gorurusunuz....

soguk suyun altında 6-7 adet keciboynuzunu yıkadıktan sonra 600-650 lt kaynamakta olan suyun içine kırarak at.

3.4 dk hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynattıktan sonra 2o dk soğumaya bırak.

20 dk sonra parçaları temiz kaşıkla içinden çıkar. soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, yarısınıda akşam yatağa girerken içsin.

uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam edın.

1 haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa girerken 1 s.b içir.

daha sonraki ayda zaman zaman uygula canım.

insallah faydaınızı görürsünüzzzz...... hadi hayırlısı canım benım.... := :=

biz bunu yaptık canım zorla 10 gün içirebildim beyefendi midesi bulandı içmedi daha da zorladım ama faydasız içmiyor :1:
ben de oluruna bıraktım bu ay dr gitcek bakalım bi görün dedim kontrol olsun illa bişey bi sorun olcak diye degil ben de göründüm sen de bi baktır yani di mi :1:
inşallah aksi bi durum olmaz..
bi de eşim varikosel mi nedir ameliyat olmuştu 2 yıl kadar geçti üzerinden bi zararı falan olur mu acaba ? ya da bi etki kalmış mıdır merak ediyorum

kızlar gunaydın nasılsınız.sabah 6bucukta kalktım caybardagına yaptım ama golgede kaldı 2 saat bekledım ısıga baktıgımda bulut bardagın dıbındeydı ama havada duruyodu.sonradan 8 bucukta kalktım su falan ıcmemıştım tekrar yatım bu sefer gunese koymuştum demın baktım bulut dıbındede var ama havadada var yarısı dıpte yarısı havada ve dıbındekılerden yukselıyodu yukarı dogru :) dalgasına yaptım ıkı defa boyle oldu bakalım hala gelen gıden yok kırmızılar gelınceye kadar umudum var :) ama nasıp var dıyede dusunmuyorum yanı benım ıcın hayırlıysa olur dıye dusunuyorum.ama bunu deneyen arkadaslar nasıl olmuştu sızde :)

kız varya sen kesin ya hamilesin ya da degilsinn bardak bunu söylüyor sanırsam :60:
karbonatta da yarısı çökmüş yarısı köpürmüştü ya :60:
eglencesi bunlar tabi canım inşallah hamişsindir testte de cıkar kızmızılar gelmez de.. ama ben senden umutluyum bu ay lekelenmen belki yerleşmeydi :16::16::16:
sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım canımmm

sabretmekten başka yapacak bişey yok :)
hem ilk aylarda hamiş kalma oranı %20 falanmış sanırım
3-4 aylarda %70-80 lere cıkıyormuş
6. ay gibi de en yüksek diye okudum biyerde
o yüzden en azından 6. ve 7. aya kadar sabır sabır sabır diyecegiz doktorlar bile 6 aydan önce tedavi falan başlamıyor yani
inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir biran evvel hayırlısıyla..

inşşşşş ama ne bıleyım umudum cok olmazsa cok uzulucgımı dusunuyorum ama esımde sacmalama dıyor galıba sacmalıyrum esımın dedıgı gıbı

biz bunu yaptık canım zorla 10 gün içirebildim beyefendi midesi bulandı içmedi daha da zorladım ama faydasız içmiyor :1:
ben de oluruna bıraktım bu ay dr gitcek bakalım bi görün dedim kontrol olsun illa bişey bi sorun olcak diye degil ben de göründüm sen de bi baktır yani di mi :1:
bi de eşim varikosel mi nedir ameliyat olmuştu 2 yıl kadar geçti üzerinden bi zararı falan olur mu acaba ? ya da bi etki kalmış mıdır merak ediyorum

canım benım ıbrahım saraçoğlunun söyledıgı kadarıyla sadece sipermlerin kalitesini artırıyormus bır yan etkısı olmuyormus bıtanem... ama hayırlısı canım benım ıstemıyorsa zorlama canımcım benım doktora gıdın bakalım bızımde 9 ayımız 1. senemız doldugunda eger bızımde olmazsa bızde gıtmeyı dusunuyoruzzz cnım. hayırlı haberleını beklıyor olacagım bıtanem...

kız varya sen kesin ya hamilesin ya da degilsinn bardak bunu söylüyor sanırsam :60:
karbonatta da yarısı çökmüş yarısı köpürmüştü ya :60:
eglencesi bunlar tabi canım inşallah hamişsindir testte de cıkar kızmızılar gelmez de.. ama ben senden umutluyum bu ay lekelenmen belki yerleşmeydi :16::16::16:
sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım canımmm

aynen sekercım karbonatla bardak onaylıyo baksana:) hayırlısı ya saka bıyana:) cumanız mubarek olsun bu arada:16::16::16::16::16::16::16:

canım benım ıbrahım saraçoğlunun söyledıgı kadarıyla sadece sipermlerin kalitesini artırıyormus bır yan etkısı olmuyormus bıtanem... ama hayırlısı canım benım ıstemıyorsa zorlama canımcım benım doktora gıdın bakalım bızımde 9 ayımız 1. senemız doldugunda eger bızımde olmazsa bızde gıtmeyı dusunuyoruzzz cnım. hayırlı haberleını beklıyor olacagım bıtanem...
evet öyleymiş keşke içse ama içmiyor ben de zorlamıyorum kıyamıyorum kocişime ya :)
inşallah bişey cıkmaz ya bi yerde okudum da böyle cerrahi müdahalelerden sonra sorun olabiliyormuş ama erkekler gururlu bişey söylesem hemen sorun mu var bende falan oluyor bende üstüne gitmiyorum ama kontrol olur hem bi git dedim bakalım gider inşallah biran önce..
aynen sekercım karbonatla bardak onaylıyo baksana:) hayırlısı ya saka bıyana:) cumanız mubarek olsun bu arada:16::16::16::16::16::16::16:

evet canım Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizdeki dilekleri kabul etsin inşallaahhh AMİNNN :16:

Huzurcum benimde eşim oldu ama engel değil o ameliyat bebek sahibi olmaya sadece vitamin kullanması lazım okadar::34:

slm kizlar nasilsiniz? yaa demin tost yedim midem fena bogazimda duruyo uykum var bi acayipim acaba neden :S

Back