• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

aynennnn benimki yaa cok üzülürüm diyo konuşup heveslenirsem :1:
bakalım bebiş göbüşe teşrif edince tepkileri nasıl olcak en cok onu merak ediyorum :1:

onu bende çok merak ediyorum:)
aslında onlar doğru yapıyor olaya mantıklı yaklaşıyorlar biz hemen ertesi günü hazırlıyoruz kendimzi hamileyim diye :))

sekerkiz67 varya o yaptı canım kabarmış digerini de yaptı oda pozitif görünüyo gibi şimdilik ama tabi bu deneylere pek güven olmadıgı için bekliyoruz bakalım regline var bi hafta falan galiba
bi de lekelenme oldu onda yerleşme olabilir diye şüpheliyiz

eeee test yapsaya yapmadi mi ?

amaaaannn takma kafana bosver sen ona hic belli etme cok istedigini sende ona belli etme duygularini o zaman sinirde olmassin uzme tatli canini umarim olur o zaman gorcez senin kocani :D

ayyy aynen yaa yapicam cikmicak sonra en iisi beklemek :) evet canim ev hanimiyim ben :)

bundan sonra ben de belli etmiyim diyorum bakalım hem olursa sürpriz yapmak daha kolay olur.. yoksa o da bekliyo regli :1:

eeee test yapsaya yapmadi mi ?

daha gününe cok var bi de eger yerleşmeyse o lekelenme yerleşmeden 5-6 gün sonra hcg salgılanıyormuş o yüzden biraz daha bekliyor günü gelince yapcak inşallah
hem topikte yasak olsun günü gelmeden test yapmak tamam mııı kızlar ben de dahil üzülüyoruz ya sonra boşuna yapmayalım tamam mı :1:

bundan sonra ben de belli etmiyim diyorum bakalım hem olursa sürpriz yapmak daha kolay olur.. yoksa o da bekliyo regli :1:

aynen aynen bencede ole yap hatta hemen soleme dayanabilirsen tabi bakalim sorcak mi sana benimkide takip ediyo hatta regli olunca cok uzuluyo tuuhh butun emeklerim bosa gitti diyo bide utanmaz :D:D

daha gününe cok var bi de eger yerleşmeyse o lekelenme yerleşmeden 5-6 gün sonra hcg salgılanıyormuş o yüzden biraz daha bekliyor günü gelince yapcak inşallah
hem topikte yasak olsun günü gelmeden test yapmak tamam mııı kızlar ben de dahil üzülüyoruz ya sonra boşuna yapmayalım tamam mı :1:

aynen ole olsun kimse yapmasin umarim hamisdir :)

aynen aynen bencede ole yap hatta hemen soleme dayanabilirsen tabi bakalim sorcak mi sana benimkide takip ediyo hatta regli olunca cok uzuluyo tuuhh butun emeklerim bosa gitti diyo bide utanmaz :D:D

hepsi aynı bunların yaa ben de ayaklarımı havaya kaldırıyorum olduktan sonra bazen bişey oluyo gülüyorum kızıyo gülme diyo dışarı taşacak spermler diye :60: bi kere hapşırdım GİTTİ BÜTÜN UŞAKLAR diyo :60: delim benim yaa güldürüyo beni bazen umursamaz tavrının yanı sıra işte :1:

uff aynen yaa kociş bana diyo ki tişini kavonozlara yapmak hoşuna gitti heralde sürekli test yapmak istiyorsun diyo :60: :60:

haha alışcaz hep kavonoza yapcaz :))
bu arada ben ya hamileyim ya bende iltihap var.bu ay ilk denemememiz ve ilk defa inanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.her geçen gün artıyo.ağrı belime ve bacağıma vuruyor oturup kalkamıyorum bile.annem büyük ihtimal iltihap var dedi.adet olursam hemen doktora gidicem.hoş olmasamda hemn doktora gidicem :)

bence de hemen üzülmen biraz saçma olabilir sankimmm :17::17: ilk ay hemen üzülecek bişey yok Rabbim verecegi zamanı bizden daha iyi bilir elbette böyle düşünüp bebegim bu ay gelmediyse vardır bir hayır diyorum üzülmüyorum mesela belki gelse hakkımda hayırlı olmayacaktı demekki Rabbim biliyor zamanını diyorum..
dr gittin mi? kanını ölctür düşükse kan ilacına falan başla bunlar da önemli canım bebek geldikten sonra onu kaybetmemek için ilk önce bunlara da baktırman lazım
rahmine yumurtalıklara hormonlara falan baktır ona göre gönül rahatlıgıyla bekle bebegini hem de :34::34:

hepsıne baktırdım hepsı normal . 2.ayımız denedıgımız işte eşime hak verıyorum sacmalıyorum bıraz sende haklısın:44:

hepsi aynı bunların yaa ben de ayaklarımı havaya kaldırıyorum olduktan sonra bazen bişey oluyo gülüyorum kızıyo gülme diyo dışarı taşacak spermler diye :60: bi kere hapşırdım GİTTİ BÜTÜN UŞAKLAR diyo :60: delim benim yaa güldürüyo beni bazen umursamaz tavrının yanı sıra işte :1:

bencede hepsi ayni hepsi :1:

sizin de cumanız mübarek olsun muckss :) görüşmek üzereee

amin inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin.. AMİNN

sekerkız yaptı onun ki kabarmış sanırım bakalım batlarınız bi gelsin karbonat dogru mu degil mi ögrenicez inşallah :)))

canım tişini yapıyorsun kuru temiz bi kaba sonra bi kasık falan karbonat döküyosun kabarır köpürürse hamiş dibe çökerse hamiş degil MİŞ
kesinligi yok tabi :1:

ne zaman yapmak gerekıyor hem ayrıca bence asıtten dolayı kabarır o dogru degıldır yav limondada kabarıyor karbonat kopuruyor ma denemeye deger ::1:

haha alışcaz hep kavonoza yapcaz :))
bu arada ben ya hamileyim ya bende iltihap var.bu ay ilk denemememiz ve ilk defa inanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.her geçen gün artıyo.ağrı belime ve bacağıma vuruyor oturup kalkamıyorum bile.annem büyük ihtimal iltihap var dedi.adet olursam hemen doktora gidicem.hoş olmasamda hemn doktora gidicem :)
inşallah olmazsın da hamişsindir hamilelik için gidersin doktora canım benimm
hepsıne baktırdım hepsı normal . 2.ayımız denedıgımız işte eşime hak verıyorum sacmalıyorum bıraz sende haklısın:44:
sabret bakalım braz daha hayırlısı olsun hakkınız da zamanı vardır gelir vakti gelince nazlı bebeklerimiz inşallah :16::16::16:
ne zaman yapmak gerekıyor hem ayrıca bence asıtten dolayı kabarır o dogru degıldır yav limondada kabarıyor karbonat kopuruyor ma denemeye deger ::1:

valla canım bilmiyorum ki bazı kişilerde kabarıyo bazılarında kabarmıyo
mesela sekerkiz67 var o yaptı kabardı ama bur_mus ve esrapo da kabarmamış ben de reglim bitince yapcam hamiş olmayınca kabarıyormu görcem bakalım :60:
bat kaç senid e listeye ekleyelim istersen birlikte bekleriz batı?

Eki Görüntüle 389147

Kızlar meraba :)

Bu fotograf bu sabah aç karnına yaptıgım testten...SAT tarihim 10 Mart :)
2 Çizgi silik gördüğünüz gibi 2 tane yaptım ilkinde dahada silik ama o baya adi bir markaydı..Uff 10 gün geçince tam çıkıyormuş ama sabredemedim yaptım.. Sizcede 2. çizgi bebişmidir? :emir_bebek:

ayyyy darısı başımızaainşallah hayırlısıyla..

inşallah olmazsın da hamişsindir hamilelik için gidersin doktora canım benimm

sabret bakalım braz daha hayırlısı olsun hakkınız da zamanı vardır gelir vakti gelince nazlı bebeklerimiz inşallah :16::16::16:

valla canım bilmiyorum ki bazı kişilerde kabarıyo bazılarında kabarmıyo
mesela sekerkiz67 var o yaptı kabardı ama bur_mus ve esrapo da kabarmamış ben de reglim bitince yapcam hamiş olmayınca kabarıyormu görcem bakalım :60:
bat kaç senid e listeye ekleyelim istersen birlikte bekleriz batı?

birsye dıcem ama gulmeyın bat ne demek bilmiyorum

ben cıkıyorum kızlar kocişim geliyor bugun sabahçıydı cıkmış okuldan.. ben de bi salata yapam bari o gelene kadar :1: ACIKTIIIMMM :56::56::56:
mucksladım hepinizi görüşürüz tekrar girerim akşam..
ev bakmaya gitcez yemekten sonra da dua edin biran önce ev bulup tasınalım da rahatlıyım hamiş kalmadan bitsin bu işler ster oluyorum yaa hamiş kalırsam eşyalarımı toplayamam diye :1::1:
neyse kaçtım hadi güzellerim öptüm sizi gelecegin güzel anneleri :16::16::16:

ben cıkıyorum kızlar kocişim geliyor bugun sabahçıydı cıkmış okuldan.. ben de bi salata yapam bari o gelene kadar :1: ACIKTIIIMMM :56::56::56:
mucksladım hepinizi görüşürüz tekrar girerim akşam..
ev bakmaya gitcez yemekten sonra da dua edin biran önce ev bulup tasınalım da rahatlıyım hamiş kalmadan bitsin bu işler ster oluyorum yaa hamiş kalırsam eşyalarımı toplayamam diye :1::1:
neyse kaçtım hadi güzellerim öptüm sizi gelecegin güzel anneleri :16::16::16:

dur bi bat ne acıklarmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back