• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

Neyse bana kimse cevap yazmıyor :) tamam ozamann size tavsiyem hamile kalmak isteyenlere kalmadan önce folik acid içmeye başlayın 5 mg bide sabah akşam keçi boynozu pekmezi sütle karıştırarak gerçekten işe yarıyor ama folik acid mutlaka başlayın içmeye zaten hamilelik başlayınca da içmeye devam etmek zorundasınız doktor tavsiye ediyor... Buda benim ablamdan tavsiye kendisi kandım doğum okudu ama şu ana bebeği var çalışmıyor ama kesinlikle deneyin bende öyle hamile kaldımm ....:34:

Herkese günaydın,
Kaç gündür kasık ve bel ağrılarım olduğunu yazıyordum size.
dün akşam kasıklarımdaki ağrı okadar şiddetlendi ki, akşam saat 21:00 'de doktora gittim.
Doktor muayenesini yaptı.Rahmimde miyom ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendim.
Fakat gebelik beklentim olduğu için de şimdilik bir ilaç vermedi. sadece minoset verdi.

ancak sıvı birikmesinin neyden kaynaklandığı konusunda da bir açıklama yapamadı. kist vardır patlamış olabilir. bunu ancak adetiniz geçtikten sonra öğrenebiliriz dedi.

Gebelik testi de yapmadı çünkü, gebelik varsa henüz 3 haftalıktır ( sat 18 mart olduğu için) kanda veya ulrtasonda çıkmaz dedi.

Gebelik testi yapsam sonuç negatif çıksa bile bu kesin bir sonuç değildir, yine ilaç veremem bir hafta sonra gelin dedi..
Aranızda bu sıvı birikmesi ve miyom konusunda sıkıntı yaşayanlar varmıdır ?:43:

bidiko canım benim cok üzüldüm yaa cok geçmiş olsuunn dikkat et kendine üşütme ayaklarını şu batın bi gelsin hamileysen de degilsen de bir caresi tedavisi vardır mutlaka stres yapmamaya calış lütfen
ayaklarınıza sıcak tut ki üşütüp agrıların cogalmasın.. inşallah bişey olmaz yeterki stres yapma
stres en büyük düşman her hastalıgında sebebi..

selamm kızlarr nasılsınızzz huzur tatlım sen nasılsın?varmı gzuel guzel gebe haberlerı...

pek gıremıyorum su sıralar geldgım zmanda bizim dıger opıge bi oz atıp cıkıyoruım...reglıme 2 var heyecanlıyım korkuyorum karmasık duygular ıcındeyım allahım sen yardım et...(amin)

Neyse bana kimse cevap yazmıyor :) tamam ozamann size tavsiyem hamile kalmak isteyenlere kalmadan önce folik acid içmeye başlayın 5 mg bide sabah akşam keçi boynozu pekmezi sütle karıştırarak gerçekten işe yarıyor ama folik acid mutlaka başlayın içmeye zaten hamilelik başlayınca da içmeye devam etmek zorundasınız doktor tavsiye ediyor... Buda benim ablamdan tavsiye kendisi kandım doğum okudu ama şu ana bebeği var çalışmıyor ama kesinlikle deneyin bende öyle hamile kaldımm ....:34:

canım cevap yazdım sana ben

keçiboynuzu pekmezi eşimize mi yoksa biz mi içicez
genelde eşler için diyorlar ama spermlere faydalıymış..
başka neler yaptın hamile kalmak için ve belirtilerin neydi ilk haftalarda bize de anlatırmısın?

bidiko canım benim cok üzüldüm yaa cok geçmiş olsuunn dikkat et kendine üşütme ayaklarını şu batın bi gelsin hamileysen de degilsen de bir caresi tedavisi vardır mutlaka stres yapmamaya calış lütfen
ayaklarınıza sıcak tut ki üşütüp agrıların cogalmasın.. inşallah bişey olmaz yeterki stres yapma
stres en büyük düşman her hastalıgında sebebi..

Çok teşekkür ederim canım,
yarın başka bir doktordan randevu aldım. ona görünücem.. dün gece gittiğim doktora gitmeyi düşünmüyorum açıkçası hiç sevemedim çünkü.
hakkımızda hayırlısı canım..

sakin olmalısın önce canım korkma neden korkuyorsun? herhangi bi sorun mu var gebeliginle ilgili?
eger yoksa korkmayı bırak ve stresten de uzak durmaya calış asıl böyle yaparsan ona daha cok zarar vermiş olursun tatlım
beslenmene dikkat et agır kaldırma yükseklere uzanma ani hareketlerden kacın
dikkat edersen birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tut hobi bul kendine kafan dagılsın canım melegine bişeyler hazırla mesela minik paticikler yelekler falan :16::16::16:
hem kafan dagılır hem de dünyaya geldiginde annesinin elinin kokusu sindigi şeyleri giyer :16::16::16::16:

Çok teşekür ederim canım hiç sorun yok herşey normal dedi doktor geçen ama yineede ablama oldu diye banada olacak diye bi korkum var ama ablama o konuyu açamıyorum bişey hissetinmii kalbi durduğunda soramıyorum üzülmesin diye 3 aylıkken durmuştu kalbi :43:

yarın başka bir doktordan randevu aldım. ona görünücem.. dün gece gittiğim doktora gitmeyi düşünmüyorum açıkçası hiç sevemedim çünkü.

evtt bu arada canımm gecmış olsunn dıkkat et kendıne fazla yorma kendını yat uzan canımm:38:

selamm kızlarr nasılsınızzz huzur tatlım sen nasılsın?varmı gzuel guzel gebe haberlerı...

pek gıremıyorum su sıralar geldgım zmanda bizim dıger opıge bi oz atıp cıkıyoruım...reglıme 2 var heyecanlıyım korkuyorum karmasık duygular ıcındeyım allahım sen yardım et...(amin)

hoşgeldiiinn iyiyim cok şükür..
yeni hamiş haberimiz yok şu an ama yakında pat pat dökülcek hamişlerimiz diye umuyorum ve dua ediyorum..
inşallah batı en yakın olarak da bası sen ve bur_mus cekersiniz inşallah
test falan yapmadın di mi?
kocakarı deneyleri paylaşmıştık gördün mü onlardan denesene hem eglencesine hem de belki dogruluk payı vardır :1::1:

hoşgeldiiinn iyiyim cok şükür..
yeni hamiş haberimiz yok şu an ama yakında pat pat dökülcek hamişlerimiz diye umuyorum ve dua ediyorum..
inşallah batı en yakın olarak da bası sen ve bur_mus cekersiniz inşallah
test falan yapmadın di mi?
kocakarı deneyleri paylaşmıştık gördün mü onlardan denesene hem eglencesine hem de belki dogruluk payı vardır :1::1:

inşallahhh guzel haber verırım çokk çookk ıstıyorum hayırlısı tabi...yapmadım tatlım korkuyorum evde 2 tane testım var oreglı olmazsam pazar gunu yaparım...gercı kendımı zor tutuyorum ama dayanıcam yoksa uzuluyorum...

aa yokk gormedım bı gecmıse goz atım hemen.)

canım cevap yazdım sana ben

keçiboynuzu pekmezi eşimize mi yoksa biz mi içicez
genelde eşler için diyorlar ama spermlere faydalıymış..
başka neler yaptın hamile kalmak için ve belirtilerin neydi ilk haftalarda bize de anlatırmısın?

Hem eşin hem sen Benim eşim tadını sevdiği için yiyordu bende hamile kalmak için yiyordum süte karıştırarak akşamlari içiyordum ama Folik acid her gün aksatmadan içiyordum o gerçekten işe yarıyo araştırabilirsiniz... İlk hamile kaldığımda ayıptır söylemesi cır cır olmuştum:17: Eşim ameliyat olacakti varikosel ameliyatı hatta Doktor kocama cocuk biraz zor olur ancak tüp bebek olur demişti neyse kocamı tam ameliyata alırken ben fenalaştımm kan tesi falan filan Hamile çıktım inanamadık doktor ultrasounda 2 3 defa gösterdi ben hala doktora şaka yapıyprsun diyordumm :1: ama Folik acid şart ben hala kulanıyorum bebeğin tutunmasına yardımıcı oluyor :34::34:

Çok teşekür ederim canım hiç sorun yok herşey normal dedi doktor geçen ama yineede ablama oldu diye banada olacak diye bi korkum var ama ablama o konuyu açamıyorum bişey hissetinmii kalbi durduğunda soramıyorum üzülmesin diye 3 aylıkken durmuştu kalbi :43:
stres yapma ve bol bol dua et içini de ferah tut ki melegin üzülmesinn kafana takarsan olmaz böyle hamileligin tadını cıkarmaya bak böyle kafana takarak bu günleri ziyan etme bence canım.. :50:
günaydınn arkadaşlarımm nbr nasılsınız ....dun hiç gremedım ama aks okudum yazdklarınızı :16:
kız sen nerelere firari oluyorsun öyle bi daha yok olursan bozuşuruz bak :1: kırmızıların gelmedi di mi?

hakkında hayırlısı canım yalnız dikkat et sen önce kendimizin doktoru olcaz.. sevmediysen başka dr daha iyi olur tabi canım biran önce güzel bi muayene ol bakalım hayırlısı...

kızlaarr bişey buldum ben yine :1:
PRESEED JEL kullanarak kolay hamile kalınabiliyormuş saglık bakanlıgı tarafından onaylı bi jelmiş bu
amerikada kullanılıyormuş..
tüp bebek tedavisi yaptırmadan önce bu jeli kullanın diyor doktorlar bebekcom da buldum bunla ilgili yazıyı
bu ay da hamiş kalmazsam ben de mi kullansam acaba? ne dersiniz.? zaten ilk 6 ay diyo dogal bi jelmiş

Doğal yollardan nasıl yararlanabilinir?

Hamilelikten korunmaksızın, bir yıl süreyle düzenli bir cinsel yaşama rağmen hamile kalınamaması durumunda kısırlıktan(infertilite) söz edilebilir. Bu sure içerisinde hamile kalmak için doğal yollara başvurabilirsiniz. Amerika’da özellikle kısırlık yaşayan (infertil) hastalar düşünülerek, doğal yolla hamile kalmaya yardımcı olması amacıyla üretilmiş olan Preseed jel, artık TC. Sağlık Bakanlığı izini ile ülkemizde de bulunmaktadır. Bu jel, içerdiği doğal ARABİNOGALAKTAN bitki şekeri sayesinde spermlere zarar vermeyip, sperm hücrelerine antioksidan desteği sağlayarak güçlendirip, spermlerin yumurtaya doğru olan yolculuğunda önemli ölçüde fayda sağlayarak, doğal yolla hamile kalınmasına yardımcı olan bir üründür. Ürün kadının üreme sisteminde, spermlerin için en uygun ortamı sağlamaktadır. Üretkenlikle ilgili ciddi problemi olmayan çiftler, cinsel ilişki sırasında 6 ay kadar bu ürünü kullanmalarını tavsiye edilmektedir. Çünkü, bu ürün Dünyada ve Türkiye de doğal yolla hamile kalmayı desteklemede güvenle kullanılan tek üründür.Tüp bebek tedavisine geçmeden mutlaka denemelisiniz.

kopyaladım yazıyı buraya okuyun siz de :6:

tatlım naz var grupta gecen pazar ogrendı hamıslıgını gormussundur...6 aydır oda ugrasıyordu preseed jel kullandıgı ılk ay hamıle kaldı hatta ona demıstım dene tutarsa bende alayım dıye...eger reglı olursam hemen sıparısını verecegım..

Hem eşin hem sen Benim eşim tadını sevdiği için yiyordu bende hamile kalmak için yiyordum süte karıştırarak akşamlari içiyordum ama Folik acid her gün aksatmadan içiyordum o gerçekten işe yarıyo araştırabilirsiniz... İlk hamile kaldığımda ayıptır söylemesi cır cır olmuştum:17: Eşim ameliyat olacakti varikosel ameliyatı hatta Doktor kocama cocuk biraz zor olur ancak tüp bebek olur demişti neyse kocamı tam ameliyata alırken ben fenalaştımm kan tesi falan filan Hamile çıktım inanamadık doktor ultrasounda 2 3 defa gösterdi ben hala doktora şaka yapıyprsun diyordumm :1: ama Folik acid şart ben hala kulanıyorum bebeğin tutunmasına yardımıcı oluyor :34::34:

ya biz k.boynuzu pekmezi bulamadık burda :50::50::50: keçiboynuzu yiyoruz onu bulduk :1: biraz sert ama arada zorla yiyoruz eşimde ben de faydası oluyordur heralde yani öyle umuyorum :1: folik içiyorum bende 2 ay oldu bu 3. ay olcak inşallah hamiş kalırım bu ayy :16::16:

stres yapma ve bol bol dua et içini de ferah tut ki melegin üzülmesinn kafana takarsan olmaz böyle hamileligin tadını cıkarmaya bak böyle kafana takarak bu günleri ziyan etme bence canım.. :50:

kız sen nerelere firari oluyorsun öyle bi daha yok olursan bozuşuruz bak :1: kırmızıların gelmedi di mi?

hakkında hayırlısı canım yalnız dikkat et sen önce kendimizin doktoru olcaz.. sevmediysen başka dr daha iyi olur tabi canım biran önce güzel bi muayene ol bakalım hayırlısı...

yok bacımcım olmadım ve bgun 39. gunn bgn olmasam bayagı bayagı süphelencegım cnkum gecen sferde aynı böle oldu hepsi kanda batrma tarhlerm en gec olacagm tarıh falan ben en gec 39. gn sabah olurum nrmalde ama tıkk yokk o gn dedm ya sancm var yrrken bıle dn cok yrudum karnım öle sancılanıokı dnden bellı bı de ha oldum ha olucam hıssi verıo o agrılar belım falan da arıoo:43::43:

huzurcum ben esım ıcın kecıboynuzu kuru yapacagım bende soğan kurunu yapacagım. esın ıcın kecıboynuzu pekmesınıde ıcırebılırsın canım benım

yok bacımcım olmadım ve bgun 39. gunn bgn olmasam bayagı bayagı süphelencegım cnkum gecen sferde aynı böle oldu hepsi kanda batrma tarhlerm en gec olacagm tarıh falan ben en gec 39. gn sabah olurum nrmalde ama tıkk yokk o gn dedm ya sancm var yrrken bıle dn cok yrudum karnım öle sancılanıokı dnden bellı bı de ha oldum ha olucam hıssi verıo o agrılar belım falan da arıoo:43::43:

sen dinlen bundan sonra gezmek yok sana bak kızıcam ama heeee :47::47::47:
bi iki gün daha olmazsan tekrar test yaptır bakalım canım
bu arada tubiş girmiyor yaa aklım onda kaldı konuştun mu bugun nasılmış durumu?
:50::50::50:

Back