Günaydıııınnn güzellerimmm
bu sabah erkenciyim canım cok tatlı istedi ona uyandım ruyamda alman pastası görüyordum sanırım
tabi mutfaga girince tatlı istegimi unuttum dün akşam agrılarımla mutfagımı toplayamadan uyumusum ama ne uyumak sabaha kadar deliksiz
ilaç iyi gelmiş olacakki nasıl uyudum ne yaptım farkında bile degilim
evi büyük bir hızla toplayıp buraya geldim
CÜNKÜÜÜÜÜ
SİZİ ÖZLEDİİİİMMMM
akşam da sohbet edemedik pek fazla
günaydın yafriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
iyi olmana sevindim.
oh maşallah uyklar alınmııışş,neşeler yerindeeee
benim de belirsizlik devam.
eşim alıcak testi bugün.
hava çok kötü yine
şansıma bak yaa
gece boyunca acyip acayip rüyalar gördüm. adet oluyomuşum,uyanıyorum uyyorum tekrar aynırüya...
olucam da bu habercisi mi aceba
ögelene eve gelmeye calışırım bacım yada sana özelden numaramı yolım arasn benı 10 gbi ne dersn
günaydın yafriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
iyi olmana sevindim.
eşim alıcak testi bugün.
hava çok kötü yine
şansıma bak yaa
gece boyunca acyip acayip rüyalar gördüm. adet oluyomuşum,uyanıyorum uyyorum tekrar aynırüya...
gnaydın güzel haberlerini bekliyoruz kaç haftalık oldu
ohhh erkenci çıktın kız hanyyy
arar öğrenirim az sonra sonucu :)
ben de test alıcaktım ama hava halen berbat...
çıkamam kiçocukla hemde
eşim akşam gelirken alıp gelicekmiş.
Akşam yaparım olurmu??
Hayırlısı kuzu yaa...
Belki geç döllenmedir?
Belki erken daha?
Az daha gecikirse kanverirsin olmazmı
bugun de sonuclarınızı ögrenemezsek vay halinizeee
Yaramaz cocuklar gibisiniz yaa ömrümü yediniz
Ne olur mutlu haberler verseniz de sevinsek biz de şurda yaniii iki tane göbecik atsak
amaaaa yokkkk siz telefonda müjdeleşinnnn
ben istanbuulda olacaktım ki evinizi bulur baskın yapardım size
aahh ahh mesafelerin gözü kör olsun e miiii
hiç olmazsa burdan yumruk atayım da içimi sogutmasa da ehh işte biraz rahatlatıyor
kııızzzz seni gebertirimmm hepimiz aynı anda ögrencezzzzz
hııııhhh küstüm o zaman gidin sizi gidin sonra telefonlasın bizi de unutun hıhhh
benim için kk bitmiştir bi daaaa da gelmem
ama dur dur VAN MİNUT
Ben niye gidiyommm siz gidin bize sölemeyen sizsinizzzz hıııhhhh
günaydın berkerim nasılsınsu yaramaz kızlarla ugraşmaktan ancak yazıyorum
kaç haftalık herşey bugun cıkıcak ortaya doktora gittiginde bu ay hamile olabilecegini söylemişti ama bizimki totişini yerinden kaldırıp kan vermeye gitmedi yani herşey yeni belli olacak inşallah bugun iki müjde daha alırız da seviniriz
sus sus agzından yel alsııınn.. o senin bilinç altın ben de öyle oldu bu ay sürekli beklemedeyiz o yüzden oluyo o sen takılma bunlara hamişsin inşallah sevincez birliktegünaydın yafriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
iyi olmana sevindim.
eşim alıcak testi bugün.
hava çok kötü yine
şansıma bak yaa
amiinnn gülüm Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldüreeee inşallaahh :)ayy sabah sabah beni güldürdün :81: Allahta seni güldürsün inşallah
siz beni öfkelendiriyorsunuz hep yaramazlık hep yaramazlık iki dakka sizi yalnız bırakmaya gelmiyor yani hemen kaynatıyorsunuz yahuuunaaannnnn ben öğrenince sır gibbi saklıcammı???
tabiiki buraya gelip yazıcam hemennn :)
celallenme yafriiii
giden yohhhhh
hepimiiiiiiiiiiiiiiizzzz gardeşiiiiiiiiiiiiiiizzzz bu öfkeeeeeeeeeee ne diyeeeee
teşekkür ederim iyim sen nasılsın
inşallah sağlıklıdır
inşallah bekliyoruz işte ne yapalım
sus sus agzından yel alsııınn.. o senin bilinç altın ben de öyle oldu bu ay sürekli beklemedeyiz o yüzden oluyo o sen takılma bunlara hamişsin inşallah sevincez birlikte
amiinnn gülüm Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldüreeee inşallaahh :)
siz beni öfkelendiriyorsunuz hep yaramazlık hep yaramazlık iki dakka sizi yalnız bırakmaya gelmiyor yani hemen kaynatıyorsunuz yahuuu
iyiyim canım tatlı istiyorr kalkıp pasta falan bişeyler yapayım diyorum üşeniyorum..
hazır tatlı sevmiyorum pek evde yapılanları severim
bi de burası küçük biyer taze oldugundan emin olamayınca içim almıyo
içime bi ask gelse de kalksam tatlı bişeyler yapsam :)
ben orda olsam sana yapardım istediğin tatlıyı
ayyy canım ya sagollkeşke yakınımda falan bi akraban bi tanıgım falan olsa ama yok malesef eşim ve ben sadece erganinin derinliklerinde kayboluyorum
hava da boguk bulanık bugun içimi daralttı
alman pastası tarifi arıyorum yapıyım birlikte yiyelim
ohh afiyet olsun yarasın
aynen bende öyleyim bide benim oturduğum yer şehir içine uzak yakında ne market var ne bişey tamam burda evler çok ama hiç birini tanımıyorum hatta buraya taşındığımdan beri doğru düzgün kimseyi görmüyorum evde tek başıma oturuyorum şuanda
ben de aynı öyle canım ne market ne manav bişey yok apartmanların arasında evden cıkmak istemiyo canım yani fare gibi hissediyorum kendimi varya insalardan korkar oldum
sen nerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?