• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

nasıl uzanım mısafr var amcası ggtı de karısı brada yemek yapıorumm bacm sag tarafm belıme dgru sancı vuruo nden kı yaa? bılıon mu

kasıkların ve karnın agrımasın da bel bişi deil.
yorgunluktandır.
sen yinede de amcanın eşine. rahatsızım az uzanayım de.
olurmu böyle yaa...yazık günah. ya bişi olursa?
misafirden daha mıönemli?

kasıkların ve karnın agrımasın da bel bişi deil.
yorgunluktandır.
sen yinede de amcanın eşine. rahatsızım az uzanayım de.
olurmu böyle yaa...yazık günah. ya bişi olursa?
misafirden daha mıönemli?

bacım yürüdkce agrıo kasıklarm :( yatamam ben hiç öle seyler yapmadm alşkın degller yanlş anlarlar bacımm:(

bacım yürüdkce agrıo kasıklarm :( yatamam ben hiç öle seyler yapmadm alşkın degller yanlş anlarlar bacımm:(

ozaman biraz daha dikkat etmeye çalışıcan canım.
eşin geldiyse söyle o yardımcı olur sana.
kesin olsa dersin hamileyimdiye.
böyle de zor :(

canım benim...
hep demedikmi?
hayırlısı olsun hakkımızda diye?
bu ay da hayırlısı buymuşdemekki...
önümüzdeki ay olucak inşallahhhh
biz birbirimize destek olduktan sonra herşey kolay...
sevioruz seniiii

canım yaa ben adet günümde test yapmıştım ama gölge gibiydi.sonra test birbirine girdi falan. ama pozitif olsa koyu renkte çıkardı diye düşünüyorum...

demekki test bozukmus kuzu sen bidaha yap ben adete 3 gun kala yapmistim cizgi yok gibiydi yani ... ayrica kimseyi takma dicem ama biliyorum ne kadar sallamaya calissan da olmuyor sen yine de ne istiyosan onu yap emin ol kimse bizi dusunerek yasamiyo neden biz baskalari icin yasayalim kii...

Ben geldim güzellerimm
Haberler iyi degil hamile degilim ama mutluyum bu ay bu sekilde hamile kalmak istemezdim..
hamile olsam da üzülürdüm çünkü kanama var diye kafayı takacaktık sevinemiyecektik bile yani
Allah saglıklı sıhhatli hayırlısıyla göndersin yavrumuzu inşallah..
şimdi bi hesap yapayım da gıtgıtgıdaaaakkk tarihimi bulayım :60:
nisan ayına hayırlısı artık bakalım :1:
bu arada doktor stresten ve mevsşm degişikliginden olabilir önümüzdeki ay aynısı olursa gelirsin dedi..
İçimden '' ÖNÜMÜZDEKİ AY İNŞALLAH OLMAM'' dedim :31:

sizi beklettigim için kusura bakmayın ancak gittik geldik bi de agrılarım cok fena arttı giremedim hemen uzandım birazcık
bu ay cok agrı olacaga benziyorum başladı bile işkence :41::41::41::41::41:

gecmış olsun hayırlısı olsun cnm benım durmak yok yola devam

hanyyyy sen bize kiziyodun hep yorulmayin diye ama sen yoruyosun kendini simdi biz dalcaz sana bakkkkk!!!! kardesim soyle enisteye de yardim etsin sana bi zahmet:31:

demekki test bozukmus kuzu sen bidaha yap ben adete 3 gun kala yapmistim cizgi yok gibiydi yani ... ayrica kimseyi takma dicem ama biliyorum ne kadar sallamaya calissan da olmuyor sen yine de ne istiyosan onu yap emin ol kimse bizi dusunerek yasamiyo neden biz baskalari icin yasayalim kii...

hayırlısı canım yaa...
pek umudum yok desem yeridir...
belim agrıyor.
çizgi aynen dediğin gibi. yok gibiydi bende de.
ööle bakınca yok ama dikkatli bakınca var gibiydi.
hamile olsam da sevinicem olmasam da...
çok haklısın neden biz başkaları için yaşayalım ki
bakalım,eşim test alırsa gelirken sabah yaparım ;)

hanyyyy sen bize kiziyodun hep yorulmayin diye ama sen yoruyosun kendini simdi biz dalcaz sana bakkkkk!!!! kardesim soyle enisteye de yardim etsin sana bi zahmet:31:

tamam bacım kızmaa...yok kardeşş ben sölemeden saolsn yardm edıo uyuodu o sfrayı kaldrdm yıka temzle ortlgı topla falan yardm etmedı braz acıkcası ama kahvaltıyı o hazrladı sfrayı kurarken yardm etti o kadar

selam kızlar..biz bu ay denemelere başladık.ilk denemelerde hemen olmaz diyorlar ama insan umutlanıyor işte :)
benim bat 17 nisan benide aranıza kabul edermisiniz :)

KIZLARRRRRR ÇOK HEYCAN BASTI YAAA SAATLER GEÇMEK BİLMİYO BEN TESTİ SABAH MI YAPIYIM YOKSA NORMAL BİR SAATTE YAPIPTA SONUCU POZİTİF ÇIKAN VARMI Kİ ARANIZDA GERÇİ EN SON İDRARIMI SAAT 1 DE YAPMIŞTIM 6 DA İŞTEN ÇIKICAM TEST ALIP EVE GİTMEM FALAN SAAT 7Yİ BULUR KARARSIZIMMMMM POFFFFFFFFFFF:44::44::44::ssz:
eve gidince yap testi hemen bize de haber ver canım hadi bekliyoruz
hayırlısı olsun canım inşallah boyle bır sorun yasamazsın bır daha senın kacıncı ayın?
benim 3. reglim malum şeyden sonra ama ilk reglimde yumurtalam günüm geçmişti onu saymazsak 2. aydı işte regl oldum ama Nisana cok umutluyum yine :16: 3. ay hamile kalma oranı da artıyormus ya onu düşünüyorum hadi bakalımmm belki de birlikte hamiş kalırız ne güzel olur :16:
canım benim yaa biliosun ayın başında deli oluyodum çok istiodum ama bu ailevi olay varya beni deli ediyor.
yoksa bebe istenmezmi yaaaa
melek onlar melek.
ümidimi kesmiştim biliosun kanda negatifçıkınca.
ama günümgeçince de bi acaip oldum kuzu...
ne düşünücegimi ne hissedicegimi şaşırdım...
belirsizlik çok zor :(
canım hakkında hayırlısı olsun artık diyecek cok bişey yok sonucta reglin de geçti hamiş ol ki bize de tavsiyelerde bulun ayol :1:
tesekkur ederim tatlim bende burdan buldum nasil bise yapcagimi duvari balonlarla susledim babisko ben geliyorum yazdim benim kiz kardesimn oglunun eldivenleri bendeydi yurt disindayim diye yanimda getirmistim onu paket yaptim icine de testi koydum eve girer girmez sok oldu canim benim ya agladi cok guzeldi kameraya da cektim hepsini gizlice allahim herkese yasatsin bu duyguyu ins AMINNNNN...
ayy cok güzel yaa ben de sürpriz yapmayı cok istiyorumm bi hamiş kalsak da sürprizlesek biz de inşallah
kızlar canlarm ben kaçayım malum yemek falan bu arada eşime sinir oldum...cok öptm sizi

dikkat et yorma kendini canım bak kızarımm :54:

selam kızlar..biz bu ay denemelere başladık.ilk denemelerde hemen olmaz diyorlar ama insan umutlanıyor işte :)
benim bat 17 nisan benide aranıza kabul edermisiniz :)

tabi ki memnun oluruz hem de hoşgeldiiinn :)
ilk hamile kalan da bi sürü insan var kimbilir canım sen umudunu sakın yitirme pozitif olmak cok önemliiiii pozitif ol hamile kal :1:
var mı belirti falan nasıl gidiyor?

tabi ki memnun oluruz hem de hoşgeldiiinn :)
ilk hamile kalan da bi sürü insan var kimbilir canım sen umudunu sakın yitirme pozitif olmak cok önemliiiii pozitif ol hamile kal :1:
var mı belirti falan nasıl gidiyor?

teşekkür ederim hoşbuldum :)
hızlı hareket ettiğimde kasıklarımda ağrı oluyor.bacaklarıma vuruyor bazen.birde akıntımın rengi değişti.bunlar belirtimi onu bile bilmiyorumki beklediğim için herşey belirti gibi geliyor sanırım :)

Back