• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

evet cnm çok güzel aslında sanki sennle aynı şeyleri düşünüyoruz bende tam olarak aynısı diyebiliriz düşünce olarak inşallah vardır hamile olayım yeterki gelişi güzel söylesemde olur zaten ben çok heycan yaparım saklayamam ondan söyyleyiveririm ona hemen :D

aynen ya bende çok planlar yapmıştım,ama testi yapıp da hamile oldugumu öğendiğimde uyyordu sabah erken yapmıştım.
uyandırdım,AŞKIM,BEN HAMİLEYİM dedim şaşkın şaşkın.
sarıldı uyuduk.
sabah kalktıgında NEEEEEEE HAMİLEMİSİİİİİNNN dedi ve aglamıştı
uykudan ayılıp bi zahmet sevinseydi iyi olurdu :27:

he yaa özür dlerım kardeşlikk düşünemedımm:14: benn göz göre göre yakışklım hasta olsun didimm..ben kötü teyzeyımm karnındakını de düşünemedimm:14:

ayyy bidenem benim.
nerden bilcen yafrim unutmuşun tabi.
bebişin olunca sende bu duyguları yaşıcan rabbimin izniyle.
onun iyiliği için okadar çokşeyden fedakarlık ediosun ki...
Rabbim onları eksik etmesin hiçbirzaman...
isteyenlere de en kısa zamanda versin inşallahhh

valla bende ondan korkuyorum hemen arayıp söylerim diye yılbaşında hediye almıştım yılbaşında vericektim kendim yapmıştım kalp tapusu bide çerçeve almıştım paketletmiştim bide dayanamayıp o gün verdim 2 gün daha bekleyemedim

heheheee bende doğum günü hediyesini her yıl 3-4 gün önce alırım ve hemen veririm.
çok sabırsızım yaa...
sonra da doğum gününde eli boş kalınıyor.
ah keşke sabredebilsek :9:

kizlarr slm var mi bebisi olan merak ettim girdim bende :D

hoşgeldin canımmmm
adesseda hamile.
Huzur da test sonucunu almaya gitti.
inşallah hayırlı haberlerle gelir...

aynen ya bende çok planlar yapmıştım,ama testi yapıp da hamile oldugumu öğendiğimde uyyordu sabah erken yapmıştım.
uyandırdım,AŞKIM,BEN HAMİLEYİM dedim şaşkın şaşkın.
sarıldı uyuduk.
sabah kalktıgında NEEEEEEE HAMİLEMİSİİİİİNNN dedi ve aglamıştı
uykudan ayılıp bi zahmet sevinseydi iyi olurdu :27:

ayyy bidenem benim.
nerden bilcen yafrim unutmuşun tabi.
bebişin olunca sende bu duyguları yaşıcan rabbimin izniyle.
onun iyiliği için okadar çokşeyden fedakarlık ediosun ki...
Rabbim onları eksik etmesin hiçbirzaman...
isteyenlere de en kısa zamanda versin inşallahhh

heheheee bende doğum günü hediyesini her yıl 3-4 gün önce alırım ve hemen veririm.
çok sabırsızım yaa...
sonra da doğum gününde eli boş kalınıyor.
ah keşke sabredebilsek :9:

hoşgeldin canımmmm
adesseda hamile.
Huzur da test sonucunu almaya gitti.
inşallah hayırlı haberlerle gelir...

yok bacımm senın oglusun oldgnu hiçç unutrmyumm ama hasta olabılecegıı aklıma gelmedıkıı:14: inss canım inss

yok bacımm senın oglusun oldgnu hiçç unutrmyumm ama hasta olabılecegıı aklıma gelmedıkıı:14: inss canım inss

ayyy bidenemmm hamişlik iyice hassas yaptı seni :54:
çarşamba deil deyarın gitsen dr a olmazmı

ayy hadi canim hayirlisi rabbim hayirli saglikli evlatlar versin insallah hepimize :)

AMİNNNN İSTEYENLERE İNŞALLAHHH

ayyy bidenemmm hamişlik iyice hassas yaptı seni :54:
çarşamba deil deyarın gitsen dr a olmazmı

AMİNNNN İSTEYENLERE İNŞALLAHHH

bılemm kı teyzesiiiii ....ooo bu eşimn amcasnn karısı suan bizde dedm ya dıokı yarn erkenden gel mısafrm varr ayy bunada elımı versem kolumu alamıorumm ya yapamk önmlı degldee kendı akrablrı gelıoo gencler yapsn yesınler benı nıe cagıosnkı oofff off:31: yoksa yarn giderdm senı dınlerde:43:

bılemm kı teyzesiiiii ....ooo bu eşimn amcasnn karısı suan bizde dedm ya dıokı yarn erkenden gel mısafrm varr ayy bunada elımı versem kolumu alamıorumm ya yapamk önmlı degldee kendı akrablrı gelıoo gencler yapsn yesınler benı nıe cagıosnkı oofff off:31: yoksa yarn giderdm senı dınlerde:43:

gitmek istemiyosan sende mana bul ağda yapıcam filan de :40:

sende haklısın canım.
akraba sonuçta. gitmesen olmaz...
neyse çarşamba alırız güzel haberleri innşallahhh

sende haklısın canım.
akraba sonuçta. gitmesen olmaz...
neyse çarşamba alırız güzel haberleri innşallahhh

tabi canm akrabada benı böle kullanıoo kızz kadnn kendı akrabalrı kardesnn gelınlerıı genc gelınlerde gelıo onlar otruoo ben yapıorumm geldnz yapında yıyın yoksa yaslı kadn yaparm herseyını ama gelenlr genc olnca bn nıe gelıorm kı bnm akrabm flan deglll snr oluormm

Back