• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

tabi canm akrabada benı böle kullanıoo kızz kadnn kendı akrabalrı kardesnn gelınlerıı genc gelınlerde gelıo onlar otruoo ben yapıorumm geldnz yapında yıyın yoksa yaslı kadn yaparm herseyını ama gelenlr genc olnca bn nıe gelıorm kı bnm akrabm flan deglll snr oluormm

kız madem öyle ozaman bahane bulaydın yaaa :S
bendeoturcan sanıyoruummmm
ayy gitme ozaman

kuzucuklarr ben geldimmmm nasilsiniz ? huzurdan haber yokmus daha ya amannn bende heycanla geldim noldu acabaaa:((

Ben geldim güzellerimm
Haberler iyi degil hamile degilim ama mutluyum bu ay bu sekilde hamile kalmak istemezdim..
hamile olsam da üzülürdüm çünkü kanama var diye kafayı takacaktık sevinemiyecektik bile yani
Allah saglıklı sıhhatli hayırlısıyla göndersin yavrumuzu inşallah..
şimdi bi hesap yapayım da gıtgıtgıdaaaakkk tarihimi bulayım :60:
nisan ayına hayırlısı artık bakalım :1:
bu arada doktor stresten ve mevsşm degişikliginden olabilir önümüzdeki ay aynısı olursa gelirsin dedi..
İçimden '' ÖNÜMÜZDEKİ AY İNŞALLAH OLMAM'' dedim :31:

sizi beklettigim için kusura bakmayın ancak gittik geldik bi de agrılarım cok fena arttı giremedim hemen uzandım birazcık
bu ay cok agrı olacaga benziyorum başladı bile işkence :41::41::41::41::41:

aaa senin de 7 Nisan dı dimi canım?
ben de öyle ama bende daha belli bişey yok.
adetim düzenlidir herzaman.
bekleyip görcez bakalım...

evet tatlim 7 nisandi battastik unuttunmu.... hemen test yap ya nolur benimde adetim cok duzenlidir herzman ilk defa 2 gun gecmisti ben emindim aslinda cunku hep ruyamda goruyodum dun gecede test yaptigimi gordum 2 cizgi net cikti ruyamda da :52: :46: sen de yap hemen cikar tubisssss

Ben geldim güzellerimm
Haberler iyi degil hamile degilim ama mutluyum bu ay bu sekilde hamile kalmak istemezdim..
hamile olsam da üzülürdüm çünkü kanama var diye kafayı takacaktık sevinemiyecektik bile yani
bu arada doktor stresten ve mevsşm degişikliginden olabilir önümüzdeki ay aynısı olursa gelirsin dedi..

sizi beklettigim için kusura bakmayın ancak gittik geldik bi de agrılarım cok fena arttı giremedim hemen uzandım birazcık

yaaaaaa ama ben cok heycanla guzel haberini bekliyodum :((( neyse tatlim insallah gelecek aya bebisin olur bu ay kafaya takma da fazla bekletme bizi gelsin bebisimiz :9:

Ben geldim güzellerimm

geçmiş olsun
hayırlısı neyse o olsun evet dediğin gibi hamile olup kanaman olucağına bu ay olmasın o zaman daha kötü olurdu bakalım belki mayısta güzel haber alırız :29:

Ben geldim güzellerimm

hayırlısı olsun canım inşallah boyle bır sorun yasamazsın bır daha senın kacıncı ayın?

ayyyyyyyyyyyy cidden miiii çok sevindim senin adına tatlım yaaa:)

ohh ohh kızlar bi hamişimiz oldu şimdidenn :) uğurlu topiiikkk :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadiş darısı hepimzin başına amiiiiiinnn :)

tesekkur ederim canim benim :nazar: amiiiiiiiin darisi butun istyenlerin basina.... evet ugurlu geldi bu topik hakkaten ya ilk hamis ben miyi simdi :52: huzurrr ismim listenin en ustunde olsun muuu :46::46:

canım ya adete 10-12 gün kala kan testi yaptırmıştım 2.00 çıkmıştı.
yok diye bende kestirip attımdı.
amagünüm geçince şok oldum. beklemiyordum yani.
mevsimsel felandır diye düşünüyorum...

yha bende dayanamam kolay kolay ama diyorum ya,
hamilelikten değildir gecikmem diye düşünüyorum tatlım.
çünki adet günümde test yaptım ama çoooook silik hatta silikten de ötegölgemsi duran bir çizgi belirmişti.
birkaç saatsonra test birbirine girdi.bozuk daolabilir tabi.
hamile olsam anında 2.çizgi koyu olarak veya belirgin çıkardı diyorum.
şu an 2 günüm geçmiş oluyor. adet belirtim yok.
ama hamilelik belirtiside yok gibi bişey.
yoksa menopoza mı giriyorum :27: adetyok bebişyok :27::27::27::27::27:
kafayı yedim zannumca :23:

olabilir caanım ya...
hangi topic oldugunu hatırlıyormusun?
ben yıllardır girer takılırım ara ara :)
senin ismin de yabancı gelmedi sanki...

valla bende hangı topık oldugu hıc hatırlamıyorumkı okadar cok olandımkı ama sıkı dostluklar vardı:52:

Ben geldim güzellerimm

hayrlısı olsun kardesım üzülme demıcem üüzlmuosn cnkumm bu cokk güzell inss bır daha kı aya inss bacımm bol bol halvett:1:

kızz tubıı sancım basladıı yınee dgre hamişllerm gbi cok iş yapınca böle oluoo bacm sag belıme dgru kasıklarm yurudkce nasıll agrıoo:((

Son düzenleme:
Ben geldim güzellerimm

canım benim...
hep demedikmi?
hayırlısı olsun hakkımızda diye?
bu ay da hayırlısı buymuşdemekki...
önümüzdeki ay olucak inşallahhhh
biz birbirimize destek olduktan sonra herşey kolay...
sevioruz seniiii

evet tatlim 7 nisandi battastik unuttunmu.... hemen test yap ya nolur benimde adetim cok duzenlidir herzman ilk defa 2 gun gecmisti ben emindim aslinda cunku hep ruyamda goruyodum dun gecede test yaptigimi gordum 2 cizgi net cikti ruyamda da :52: :46: sen de yap hemen cikar tubisssss

canım yaa ben adet günümde test yapmıştım ama gölge gibiydi.sonra test birbirine girdi falan. ama pozitif olsa koyu renkte çıkardı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
canım ben ılk doktora gıttım durumları bılıyorsun sen zaten durumu anlattım 1 ay boyle devam onumuzdekı ay gel dedı 2.ayda gıttım klomen tedavısıne basladık yumoslarda sorun yoktu ama hemen ıstedıgımı bıldıgı ıcın doktorum bu tedavıye basladık 3 ay busekılde gıttı...bu arada sogan kuru yaptım ıncır kuru yaptım bal cörekotu tarcın yedım...esıme spermıyogram yapıldı cok sukur sorun yok...bu ay da ovulasyon tetı aldım yumurtlama gunlerımde ılıskı oldu ve ates olcuyorum aynı zamanda o gunlerı degerlendırdık ama yınede korkuyorum olmazsa dıye...

inşallah cnım...

normalde gununu sekmezdı ama ya bırkac gun gec gelıyor yada bırkac gun erken...gununu tam bılemıyorum eskıden dedgım gun olurdum...

kan vermıssın sanırım hadi sonucu hemen yaz ınsallahhh ıstedıgın gıbı sonuc olurcanım
hakkında hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz..
kan sonucum negatif hamile degilim stresten ve ya mevsimsel olabilirir bu durum dedi. hadi hayırlısı
ayyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazmışın canım yaa :)
içim hoplayıverdi bir oğlu olup da 2.kızı olsun isteyen biri olarak :)
bu arada kaç günün var ?
kız tubişş sen de istiyorsun da bebiş hırsından ben seni anlıyorum varya :1: boşwer beee olsun kimin bebesi olursa senin beben sana onun ki ona niye hırs edip de kendi isteklerini erteliyorsun kuzum :19:
hayrlısı olsun kardesım üzülme demıcem üüzlmuosn cnkumm bu cokk güzell inss bır daha kı aya inss bacımm bol bol halvett:1:

yok ya üzülmedim cok şükür olsa üzülürdüm asıl cunku sevinemezdim bile kanama var diye yani.

kızz tubıı sancım basladıı yınee dgre hamişllerm gbi cok iş yapınca böle oluoo bacm sag belıme dgru kasıklarm yurudkce nasıll agrıoo:((

canım hemen git uzan ayaklartını yüksege koy canım.
rahatlarsın biraz. kendini yorma kuzu yaaaa

kız tubişş sen de istiyorsun da bebiş hırsından ben seni anlıyorum varya :1: boşwer beee olsun kimin bebesi olursa senin beben sana onun ki ona niye hırs edip de kendi isteklerini erteliyorsun kuzum :19:

canım benim yaa biliosun ayın başında deli oluyodum çok istiodum ama bu ailevi olay varya beni deli ediyor.
yoksa bebe istenmezmi yaaaa
melek onlar melek.
ümidimi kesmiştim biliosun kanda negatifçıkınca.
ama günümgeçince de bi acaip oldum kuzu...
ne düşünücegimi ne hissedicegimi şaşırdım...
belirsizlik çok zor :(

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bak bu linkten bişeyler bulabilirsin bende bişeyler yazmıştım :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...e-oldugunuzu-soylemenin-siradisi-yollari.html

tesekkur ederim tatlim bende burdan buldum nasil bise yapcagimi duvari balonlarla susledim babisko ben geliyorum yazdim benim kiz kardesimn oglunun eldivenleri bendeydi yurt disindayim diye yanimda getirmistim onu paket yaptim icine de testi koydum eve girer girmez sok oldu canim benim ya agladi cok guzeldi kameraya da cektim hepsini gizlice allahim herkese yasatsin bu duyguyu ins AMINNNNN...

Back