• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

püfffffffffff bu ne yaaaa

böyle sanki bir agirlik var sanki saatlerce spor yapmisim

öyle bir his var sauan kasiklardan bacaklara vuran.....

ve ben diyorum incir küründen dir.....

anam ne incir kürüymüs bu yaaaaaa

kızlar yavaş yavaş kanamam artıyor cok sukur yaa olsun ki bitsin biran önce yen ay yeni umutlarla batı bekleyelim inşallah :1:

:1::1::1: niye gizleniyo yaa utanyor mu? ayy cok tatlı Rabbiiiimm bizlere de nasip ettt..
eşin test almış mı sen ondan haber ver bakıyım..

ben de bırakamam sanırım cocugumu acil bişey olmadıkca gezmeye gitmek için bırakmam sanırsam tabi yaşamak lazım
aaahh yaşasak da görseekk :16:

evet utanıyor :D
kötü bişioldugunu biliyor ya :1:

bu arada eşim geç geldi bugün, eczaneler kapanmış...
yol üzerindede nöbetçi yokmuş...
zaten hamilesin ben biliyorum diyor.
dedim sen drmusun?
senin bilmen benim için önemli deil,ben bilmeliyim diorum,
biliyorum bana bir şehzade daha vercen diyor.
allahım yaaa nasıl adamdır buuu :41:

kızlar sızlere de soylım meryem suresını 41 gun gunde 1 kere okuyun dıyorlar bebek ıcın...huzur tatlım sımgem_92 vardı hatırlıyormusun?hamıle sımdı cok yenı o soyledı bana netten falanda baktım bebek ıcın okuyun dıyorlar...

püfffffffffff bu ne yaaaa

böyle sanki bir agirlik var sanki saatlerce spor yapmisim

öyle bir his var sauan kasiklardan bacaklara vuran.....

ve ben diyorum incir küründen dir.....

anam ne incir kürüymüs bu yaaaaaa

kız ben de incir havuc kürü yapmıştım bu ay ondan mı böyle oldum ki acep hııı?
yumurtayı geliştirip catlatıyormuş ya yumurtlamamla ilgili mi adetim böyle geldi kii..

kızlar sızlere de soylım meryem suresını 41 gun gunde 1 kere okuyun dıyorlar bebek ıcın...huzur tatlım sımgem_92 vardı hatırlıyormusun?hamıle sımdı cok yenı o soyledı bana netten falanda baktım bebek ıcın okuyun dıyorlar...

hatırlıyorum onu evet.. ayy hamile mi o daaa cok sevindim yaa darısı bize inşallah canıım
ben öyle hergün okumadım ama bu ay aklıma geldikçe okumuştum iki üç günde bir falan..
okuyalım 41 gün ama kesintisiz mi olcak ki adet görürken okuyamayız cunkim :44:

kızlar yavaş yavaş kanamam artıyor cok sukur yaa olsun ki bitsin biran önce yen ay yeni umutlarla batı bekleyelim inşallah :1:

agrın yok dimi tatlım?
aman hemen ol bitsin ki ekşın başlasın :12::1:

yumurtayı geliştirip catlatıyormuş ya yumurtlamamla ilgili mi adetim böyle geldi kii..

böyle kürler yapionuz sonra dengeniz değişio.
anlamadım gitti :44:

merhaba arkadaslar ya su hamileliği eeeennnn erken ne zman öğrenebilirzz??

yumurtlamaya göre degişir o sanırsam netten araştırdıgıma göre yumurta döllenip rahme yerleştikten bi hafta sonra falan bhcg salgılamaya başlıyormuş
en iyisi adet geçerse test yapmak yani en garantisi.. hem erkenden yapıp da üzülmemek için daha iyi

bacim ne bileyim yaaaa,delirtecek beni...

ama ben daha 29 mart ta yani adetin ikinci gününde basladim ve 5-6 gün yapip biraktim suanda böyleyim

ama iste benim adetimde az gelmisti ya birde bende yimirtlamadan sonra 1 hafta boyunca cekilmeler oldu

karnimin sag ve sol tarfinda ....

ama test yapmak cok korkutuyor:43:

hatırlıyorum onu evet.. ayy hamile mi o daaa cok sevindim yaa darısı bize inşallah canıım
ben öyle hergün okumadım ama bu ay aklıma geldikçe okumuştum iki üç günde bir falan..
okuyalım 41 gün ama kesintisiz mi olcak ki adet görürken okuyamayız cunkim :44:

evet canım oda hamıs..

bende esıme okutucam ben arapca bılmıyorum...arapça okunursa daha ıyı dıyorlar bırde hergun 707 kere ya varis cekmıs bende baslamayı dusunuyorum ...

bu arada ozelıne bakabılırmısın

şimdi benim sat 26mart bat ise 23 nisan ovülasyon günü 9 u yani bugün ama eger adetten hemen sonra hamile kaldıysam bunu nasıl anlayabilirim yani belirtisi falan degisir herkese göre ama ilişkiden 10 gün sonra belli olur mu acaba

evet canım oda hamıs..

bende esıme okutucam ben arapca bılmıyorum...arapça okunursa daha ıyı dıyorlar bırde hergun 707 kere ya varis cekmıs bende baslamayı dusunuyorum ...

bu arada ozelıne bakabılırmısın

biz de okuyalım yaa hayırlısıyla inşallah olur sonucta herşey duayla ben duanın etkisine cok inanıyorum Rabbim mutlaka duyuyor sesimizi
baktım cevapladım canım

Back