- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
ahanda başladı yınee allahımm sen bana sabırr verr ii olım dıorum 2 dk benı yıne cıkımdan cıkartıolrr yawww
yıyosa aksama yapmasınnndeliencem o zaman işte korksun bendenn
HUZUR 'u çok merak ediyorum.. bence sonuç pozitif ve şuanda kutlama yapıyor unuttu sevinçten bize hber vermeyii :) inşallahhh...
yaw ben senı neydım he neydım smdiiibu nee bu nee demkkk...korkutma adet olucam dıo nannnn delindrcen mı kız sen benııı zati yarım aklım var catlagn tekıym iice gelıolr baaa sennle konstktan snraa ayarımı boziyy avratt
eger kociş alırsa yaparım yok almazsa yapamiicim kusura da bakmayın
şaka bi yana hava çok kötü. iyi olsaydı alırdım test. yada kan verirdim.ama maalesef mimkin deil :26:
sen beni gıcık edermiydin gitmeye gitmeye dr a?
bende adet olucam adet olucam die seni gıcık ederim
HUZUR 'u çok merak ediyorum.. bence sonuç pozitif ve şuanda kutlama yapıyor unuttu sevinçten bize hber vermeyii :) inşallahhh...
ins canımm inss
:92: tamam barış bayragı salliom
gel barışak kızma tamam mı
nann benı deli etmee aynı yerdeyıkk ahanda hava actıı get alll sankım yagmr sırıl srıl akıyyy avrata bah hele.....bak bakk ben onu uyuz ettm die ediy bölee yerım senı yerımmm canımm bnmm
ben şimdiden buldum hamile olduğumu öğrenince eşime nasıl söyliceğimi bi topikte yazmıştım hemen sizlere aktarıyım
ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım
aklıma bişey daha geldi evin bazı yerlerine eşlerimizin görebileceği küçük notlar koyabiliriz mesela notlara ilk not çok sevdiğin eşinin senden sakladığı çok önemli bişey var öğrenmek için şuraya bak sonra 2. not orayada bi not yavaş yavaş öğrenmeye başlıyosun şurayada bak tamam son biyer kaldı çok fazla yaklaştın son kez şurayada bak eşinin senden sakladığı çok önemli gizli sırrı bulacaksın diye en son ki notta seni çok seven eşin hamile 9 ay sonra çok sevimli bebeğiniz sizinle diye yazabilirsiniz ya da küçük patikler koyabilirsiniz bu da farklı geldi bana
ayyyyyy innnnşallah yaaaaaaaa
iiinnnşallahhhhh
1,5 saat oldumeraklardayız huzuurrrr nirdesinnnn
evet cnm çok güzel aslında sanki sennle aynı şeyleri düşünüyoruz bende tam olarak aynısı diyebiliriz düşünce olarak inşallah vardır hamile olayım yeterki gelişi güzel söylesemde olur zaten ben çok heycan yaparım saklayamam ondan söyyleyiveririm ona hemen
kız benim bebem var bilmiomusun?
nasıl çıkartiim onu bu havada?
az açsaydı iyi olurdu ama soğudu da sanki :44:
bende seni yerim kankişkom
kizlarr slm var mi bebisi olan merak ettim girdim bende
kizlarr slm var mi bebisi olan merak ettim girdim bende
valla bende ondan korkuyorum hemen arayıp söylerim diye yılbaşında hediye almıştım yılbaşında vericektim kendim yapmıştım kalp tapusu bide çerçeve almıştım paketletmiştim bide dayanamayıp o gün verdim 2 gün daha bekleyemedim
ahh canımm seda hamişşşş insss huzurmda hayrlı habrler getrcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?