burcun ne senn canım bende öle hediye falan aldım mı bekleyemem veririm hemen
evet cnm çok güzel aslında sanki sennle aynı şeyleri düşünüyoruz bende tam olarak aynısı diyebiliriz düşünce olarak inşallah vardır hamile olayım yeterki gelişi güzel söylesemde olur zaten ben çok heycan yaparım saklayamam ondan söyyleyiveririm ona hemen
he yaa özür dlerım kardeşlikk düşünemedımmbenn göz göre göre yakışklım hasta olsun didimm..ben kötü teyzeyımm karnındakını de düşünemedimm
valla bende ondan korkuyorum hemen arayıp söylerim diye yılbaşında hediye almıştım yılbaşında vericektim kendim yapmıştım kalp tapusu bide çerçeve almıştım paketletmiştim bide dayanamayıp o gün verdim 2 gün daha bekleyemedim
kizlarr slm var mi bebisi olan merak ettim girdim bende
yay senin burcun ne
tubiloshh senin varmi baktin mi sen ?
aynen ya bende çok planlar yapmıştım,ama testi yapıp da hamile oldugumu öğendiğimde uyyordu sabah erken yapmıştım.
uyandırdım,AŞKIM,BEN HAMİLEYİM dedim şaşkın şaşkın.
sarıldı uyuduk.
sabah kalktıgında NEEEEEEE HAMİLEMİSİİİİİNNN dedi ve aglamıştı
uykudan ayılıp bi zahmet sevinseydi iyi olurdu
ayyy bidenem benim.
nerden bilcen yafrim unutmuşun tabi.
bebişin olunca sende bu duyguları yaşıcan rabbimin izniyle.
onun iyiliği için okadar çokşeyden fedakarlık ediosun ki...
Rabbim onları eksik etmesin hiçbirzaman...
isteyenlere de en kısa zamanda versin inşallahhh
heheheee bende doğum günü hediyesini her yıl 3-4 gün önce alırım ve hemen veririm.
çok sabırsızım yaa...
sonra da doğum gününde eli boş kalınıyor.
ah keşke sabredebilsek
hoşgeldin canımmmm
adesseda hamile.
Huzur da test sonucunu almaya gitti.
inşallah hayırlı haberlerle gelir...
yok ben daha bekliyorum. 2günüm geçti ama adet günümde yaptıgım testte pek olumlu sonuç almadım.
belki yarın tekrarlarımtesti...
başak canım ama yükselenim yay
yok bacımm senın oglusun oldgnu hiçç unutrmyumm ama hasta olabılecegıı aklıma gelmedıkııinss canım inss
ayy hadi canim hayirlisi rabbim hayirli saglikli evlatlar versin insallah hepimize :)
ayyy bidenemmm hamişlik iyice hassas yaptı seni
çarşamba deil deyarın gitsen dr a olmazmı
AMİNNNN İSTEYENLERE İNŞALLAHHH
bılemm kı teyzesiiiii ....ooo bu eşimn amcasnn karısı suan bizde dedm ya dıokı yarn erkenden gel mısafrm varr ayy bunada elımı versem kolumu alamıorumm ya yapamk önmlı degldee kendı akrablrı gelıoo gencler yapsn yesınler benı nıe cagıosnkı oofff offyoksa yarn giderdm senı dınlerde
BEN KOÇ
ayın 15 i dogumgünüüüümmm
:118:
gitmek istemiyosan sende mana bul ağda yapıcam filan de
bılemm kı teyzesiiiii ....ooo bu eşimn amcasnn karısı suan bizde dedm ya dıokı yarn erkenden gel mısafrm varr ayy bunada elımı versem kolumu alamıorumm ya yapamk önmlı degldee kendı akrablrı gelıoo gencler yapsn yesınler benı nıe cagıosnkı oofff offyoksa yarn giderdm senı dınlerde
hee bacımm nede anlarya aksam yap dcekk(
sende haklısın canım.
akraba sonuçta. gitmesen olmaz...
neyse çarşamba alırız güzel haberleri innşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?