• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

kan testini ben idrarda çift çizgiyi gördükten sonra emin olmak için yaptırcam.. bide onun sonucunun çıkmasını beklemesi var.. bu daah kolay geliyo bana hadi yap yaa noluurrrrrrrrrrrrr

hele sen bir yap da :)
ben zaten adet olucam diceeeemmmm ama hany patlatıcak yine 2 tane :67: susiim bari :27:

bnde sordum bi kaç eczaneye her ecz. de yok o testten genlede alışveriş merkezlerinde ki ecznelerde oluyor.. Ben eve yakın olana sordum telefonaçıp varmış gidip alıcam akşama :)

o zman sabah erkenden güzel haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm
hayırlısıyla inşallah :16:

canım internetten araştır bi, adrese teslim gönderiyorlar..
yalovadaysan bu şekilde alabilrisin belki, en fazla ertesi gün elinde olur bence ama sen yine de bi araştır bence..

gerçi ben o testten alsam adamı batırırım ayda 2 kere yaparım herhalde hamile miyim diye normal gebelik testi alırken bile 2 tane 3 tane alıyorum :17:

KIZLARRRRRR ÇOK HEYCAN BASTI YAAA SAATLER GEÇMEK BİLMİYO BEN TESTİ SABAH MI YAPIYIM YOKSA NORMAL BİR SAATTE YAPIPTA SONUCU POZİTİF ÇIKAN VARMI Kİ ARANIZDA GERÇİ EN SON İDRARIMI SAAT 1 DE YAPMIŞTIM 6 DA İŞTEN ÇIKICAM TEST ALIP EVE GİTMEM FALAN SAAT 7Yİ BULUR KARARSIZIMMMMM POFFFFFFFFFFF:44::44::44::ssz:

KIZLARRRRRR ÇOK HEYCAN BASTI YAAA SAATLER GEÇMEK BİLMİYO BEN TESTİ SABAH MI YAPIYIM YOKSA NORMAL BİR SAATTE YAPIPTA SONUCU POZİTİF ÇIKAN VARMI Kİ ARANIZDA GERÇİ EN SON İDRARIMI SAAT 1 DE YAPMIŞTIM 6 DA İŞTEN ÇIKICAM TEST ALIP EVE GİTMEM FALAN SAAT 7Yİ BULUR KARARSIZIMMMMM POFFFFFFFFFFF:44::44::44::ssz:

saat hiç önemli değil bugün yap bende çok merak ettim inşallah hamilesindir

yap bacım bölee sabrsızlanıp drmak yerıne yap yarına insss olmazsan adet yarın aks yıne yaparsn tabı cıbıkta idrarını gece gndz idrarı 3 4 saat tut ve yap

Back