Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayy yap hemen yapp ne beklemesi yaa öldürceksiniz siz beni hee:) bekleme yapma :) hemencik yap içimiz rahat etsin ya varmı yoksa deliye döndük heee...

sonucunu da hemen yaz... inşallah pozitif çıkar.. ama aksi çıkınca da üzülmek yok kızlar hiç birimiz bende dahil...

katılıorumm kardeşşşş saaa

yap bacım bölee sabrsızlanıp drmak yerıne yap yarına insss olmazsan adet yarın aks yıne yaparsn tabı cıbıkta idrarını gece gndz idrarı 3 4 saat tut ve yap

nasıl yani çubukta idrarı tutmam mı gerekiyor anlamadım ben orasını ben direk idrarı çubuğa alıp damlatıyorum teste beklemesi mi lazımmış

oooo hiçç yapar mı adet olcam dıo duruo benı sınr edıoo gebertecem onu sonunda

gel kapışalım
ama bebişine yazık yaa...

ben daha beklicem
göbeem büyürse tamam hamişimdicem

kız madem okadar heycan bastı?
izin al2dk.
bi koşu al, wc de yap :)
çıkar çıkaaaarrr

Gel kapışalım
Ama bebişine yazık yaa...

Ben daha beklicem
Göbeem büyürse tamam hamişimdicem

Kız madem okadar heycan bastı?
Izin al2dk.
Bi koşu al, wc de yap :)
çıkar çıkaaaarrr

ahhhh tatlımmmm keşke öyle birşey yapabilsem merkeze iş yerim uzak organize sanayi bölgesinde birşirkettteyim elaleme rezil olurum kızzzz utanırım :18:

nasıl yani çubukta idrarı tutmam mı gerekiyor anlamadım ben orasını ben direk idrarı çubuğa alıp damlatıyorum teste beklemesi mi lazımmış

bak o testin yapılışı testi ararken buldum
1. Testi koruyucu folyodan çıkarın.

2. Test cihazının plastik başlığını çıkarın.Test cihazı emici uçtan tutulmamalıdır.

3. Emici çubuğu direkt akan idrarınıza en az 10 saniye, çubuk tamamen ıslanıncaya kadar tutun. Kontrol ve test penceresine ya da plastik gövdeye idrar bulaştırmayınız. (Testi akan idrara tutmak yerine, bir kaba idrar alıp, idrar kabına daldırarak da uygulayabilirsiniz)

4. Testi akan idrarınıza yeterince tuttuktan sonra, emici çubuğun üzerine plastik başlığı yeniden takın ve testi düz bir zemine test ve kontrol pencereleri üste gelecek şekilde bırakın ve bekleyin

5. 5 dakikanın sonunda sonucu okuyun.10 dakikadan sonra oluşan test sonucunu dikkate almayın

gel kapışalım
ama bebişine yazık yaa...

ben daha beklicem
göbeem büyürse tamam hamişimdicem

kız madem okadar heycan bastı?
izin al2dk.
bi koşu al, wc de yap :)
çıkar çıkaaaarrr

ahanda başladı yınee allahımm sen bana sabırr verr ii olım dıorum 2 dk benı yıne cıkımdan cıkartıolrr yawww

selam canim...

hadi hayirlisi Insallah hayirli haber verir bize

hmmm gün simdi bende hergün yapmayi düsünüyorum

test sonucunu zaten ilk olarak sizinle paylaşıcam canlarım daha varsa eşime nasıl sölicem die planlar yapıcam burda sizinle :d

ben şimdiden buldum hamile olduğumu öğrenince eşime nasıl söyliceğimi bi topikte yazmıştım hemen sizlere aktarıyım

ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım

aklıma bişey daha geldi evin bazı yerlerine eşlerimizin görebileceği küçük notlar koyabiliriz mesela notlara ilk not çok sevdiğin eşinin senden sakladığı çok önemli bişey var öğrenmek için şuraya bak sonra 2. not orayada bi not yavaş yavaş öğrenmeye başlıyosun şurayada bak tamam son biyer kaldı çok fazla yaklaştın son kez şurayada bak eşinin senden sakladığı çok önemli gizli sırrı bulacaksın diye en son ki notta seni çok seven eşin hamile 9 ay sonra çok sevimli bebeğiniz sizinle diye yazabilirsiniz ya da küçük patikler koyabilirsiniz bu da farklı geldi bana

arkandayım bende :) destekliyorum senii :)

bak bak baaaaaakkkk arkamdan ne işler dönüyoooooooorrr
göbüşünüzdeki bebişlere bakmadan bana darbe hazırlıyonuz heee ayıp ayıp

bidikoya sorulurmu tabiiki YAP YAP YAP YAP dicek.

ahhh benımm canım dostumm sevıorum senıı tamam bu tubı bızı kızdrdımı ona ucucazz tamm mı yaşasın kötülükk

sen ona bakma canım. birşeyleri anlatmada sorun yaşıyor.
e normal. hamile ya bebiş yaptırıyor ona bunları...
neyse konumuza dönelim...
idrarını tut 3-4 saat demek istedi o.
benim de demin sana dediğimgibi.
çıkmazsa eger, adet de olmazsan birkaç güne tekrarlarsın demek istedi.
türkçe açıklamasını yapıverdim

hahha bu korku yeter saa valla kafamı bozarsan sonunn kötüüü

dimi yaaaa korkutma beni korkudan şimdi adet olucam

test sonucunu zaten ilk olarak sizinle paylaşıcam canlarım daha varsa eşime nasıl sölicem die planlar yapıcam burda sizinle :d

ben şimdiden buldum hamile olduğumu öğrenince eşime nasıl söyliceğimi bi topikte yazmıştım hemen sizlere aktarıyım

ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım

aklıma bişey daha geldi evin bazı yerlerine eşlerimizin görebileceği küçük notlar koyabiliriz mesela notlara ilk not çok sevdiğin eşinin senden sakladığı çok önemli bişey var öğrenmek için şuraya bak sonra 2. not orayada bi not yavaş yavaş öğrenmeye başlıyosun şurayada bak tamam son biyer kaldı çok fazla yaklaştın son kez şurayada bak eşinin senden sakladığı çok önemli gizli sırrı bulacaksın diye en son ki notta seni çok seven eşin hamile 9 ay sonra çok sevimli bebeğiniz sizinle diye yazabilirsiniz ya da küçük patikler koyabilirsiniz bu da farklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…