KIZLARRRRRR ÇOK HEYCAN BASTI YAAA SAATLER GEÇMEK BİLMİYO BEN TESTİ SABAH MI YAPIYIM YOKSA NORMAL BİR SAATTE YAPIPTA SONUCU POZİTİF ÇIKAN VARMI Kİ ARANIZDA GERÇİ EN SON İDRARIMI SAAT 1 DE YAPMIŞTIM 6 DA İŞTEN ÇIKICAM TEST ALIP EVE GİTMEM FALAN SAAT 7Yİ BULUR KARARSIZIMMMMM POFFFFFFFFFFF:44::44::44:
arkandayım bende :) destekliyorum senii :)
ayy yap hemen yapp ne beklemesi yaa öldürceksiniz siz beni hee:) bekleme yapma :) hemencik yap içimiz rahat etsin ya varmı yoksa deliye döndük heee...
sonucunu da hemen yaz... inşallah pozitif çıkar.. ama aksi çıkınca da üzülmek yok kızlar hiç birimiz bende dahil...
yap bacım bölee sabrsızlanıp drmak yerıne yap yarına insss olmazsan adet yarın aks yıne yaparsn tabı cıbıkta idrarını gece gndz idrarı 3 4 saat tut ve yap
ahhh benımm canım dostummsevıorum senıı tamam bu tubı bızı kızdrdımı ona ucucazz tamm mı yaşasın kötülükk
oooo hiçç yapar mı adet olcam dıo duruo benı sınr edıoo gebertecem onu sonunda
KIZLARRRRRR ÇOK HEYCAN BASTI YAAA SAATLER GEÇMEK BİLMİYO BEN TESTİ SABAH MI YAPIYIM YOKSA NORMAL BİR SAATTE YAPIPTA SONUCU POZİTİF ÇIKAN VARMI Kİ ARANIZDA GERÇİ EN SON İDRARIMI SAAT 1 DE YAPMIŞTIM 6 DA İŞTEN ÇIKICAM TEST ALIP EVE GİTMEM FALAN SAAT 7Yİ BULUR KARARSIZIMMMMM POFFFFFFFFFFF:44::44::44:
hanyyyyyyyy
nerelere kayboldun kızzzzz
yoksa darbe mi hazırlıyon yine
Gel kapışalım
Ama bebişine yazık yaa...
Ben daha beklicem
Göbeem büyürse tamam hamişimdicem
Kız madem okadar heycan bastı?
Izin al2dk.
Bi koşu al, wc de yap :)
çıkar çıkaaaarrr
nasıl yani çubukta idrarı tutmam mı gerekiyor anlamadım ben orasını ben direk idrarı çubuğa alıp damlatıyorum teste beklemesi mi lazımmış
gel kapışalım
ama bebişine yazık yaa...
ben daha beklicem
göbeem büyürse tamam hamişimdicem
kız madem okadar heycan bastı?
izin al2dk.
bi koşu al, wc de yap :)
çıkar çıkaaaarrr
uçalım valla ... adet olcam diyip duruyoo... yok yok yaptırtcam ben ona o testi :) bakında görün :)
oooooooooo kimler gelmiiiiiiiişşşş
hoşgeldin canımcımmm
iyiyizşükür ya beklioz...
huzur test sonucunu almaya gitti...
bu arada bizim Kenan da uyguladıgımız çalışma şeklini sölimmi?
3 günde bir. yani 2 gün yok 3.gün var olarak yaptık.
yumurtlama döneminde de yani o 4-5 gün full time.
hergün yani.
sonrasında yine 2gün boşbirgün dolu.
zaten ateş ölçtüğüm için anlamıştım hamile oldugumu :)
test sonucunu zaten ilk olarak sizinle paylaşıcam canlarım daha varsa eşime nasıl sölicem die planlar yapıcam burda sizinle :d
test sonucunu zaten ilk olarak sizinle paylaşıcam canlarım daha varsa eşime nasıl sölicem die planlar yapıcam burda sizinle :d
arkandayım bende :) destekliyorum senii :)
ayy yap hemen yapp ne beklemesi yaa öldürceksiniz siz beni hee:) bekleme yapma :) hemencik yap içimiz rahat etsin ya varmı yoksa deliye döndük heee...
sonucunu da hemen yaz... inşallah pozitif çıkar.. ama aksi çıkınca da üzülmek yok kızlar hiç birimiz bende dahil...
ahhh benımm canım dostummsevıorum senıı tamam bu tubı bızı kızdrdımı ona ucucazz tamm mı yaşasın kötülükk
nasıl yani çubukta idrarı tutmam mı gerekiyor anlamadım ben orasını ben direk idrarı çubuğa alıp damlatıyorum teste beklemesi mi lazımmış
hahhabu korku yeter saa valla kafamı bozarsan sonunn kötüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?