hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Ewlilik öncesi ilişkiye bişi diyemem tercih meselesi ama ewlenmeden önce korunmasız ilşkiye cok karsıyım su hali görüyosunuz dimi konu sahıbı ve sureklı babası dedıgı yobaz ne kadar rahatlarr olannn yawrucuga oldu ama bnce sanslı rabbım onların elınden aldı yawruyu siz zannetmeyın ki biz istemedikde aldırdıkk heyy gidi heyy RABBİM SİZDEN ALDI LAYIK GÖRMEDİ BNCE üzlceksen buna üzülll:((

Bence ailesine duyurma bu çok saçma olur.
evli değilsin, sözlü değilsin, nişanlı değilsin kadın ters bir laf etse nasıl kaldıracaksın?
Bu işi sevgilinle beraber yapmışsınız beraber çözmelisiniz ya aldırırsınız ya da doğurursunuz ama aileleri karıştırmayın bence.
Kadın beyninden vurulmuşa döner.
Belki de istemeden de olsa kendine düşman edersin annesini.
Yani böyle bir şey benim annemin başına gelseydi erkek kardeşim askerdeyken bir kız arkadaşı gelip hamileyim deseydi annem kahrolurdu herhalde.

Çok zor bir karar, ama senden duymamalı söylenmesi gerekiyorsa erkek arkadaşın bunu annesine uyun bir dille söylemeli bence.

Allah sana ve bebeğine sağlıklı doğum nasip etsin.
Sen kendini sakın strese sokma bırak annesiyle o konuşsun.

yorum yapmadan olayın gidişatını okusanız. kız aldırdı bile bebeği üyeliğini de iptal mi ettirdi bişeyler yaptı

Allahım sen koru yarebbim :bayılma smilesi::50:

Sen hayırlı insanlarla karşılaştır evlatlarımızı. Sen yanlışa düşürme rabbim.

ya sananee yaa sa na neeeeeeeeeee !!! Allahla kul arasına grmek sanamı dustu ????hem kımbılır belkıde o Allah katında daha ıyı bır kuldur..hem gıybett yapıosunn bence gıymet kul hakkıdırr ve tek affedılmıcek seyde kul hakkıdırr yanı sen bu kızın dedıkodusunu yapıp helallık alcanmıı ölmedenn ?? al sana ıslamı yargılamaa:36:

konu kapanip gideli çok olmuşta yorumunuza sinir oldum işinize gelince Allahla kul arasında diyosunuz.e kız ne yaşamış herşeyi yazmış buraya yani zina yaptığını ne yani bu şimdi Allahla kul arasındamı kaldı.e 100 lerce kişi okudu nasıl olucak.keşke şu yazdığımı okusan

Bu durumu kaynananiza söylediğinizde sizi el ustunde tutmasını falan mi bekliyorsunuz? Kesinlikle geri kafali biri degilim, evlilik oncesi ilişkiye asla karsi degilim. Ama Turkiye sartlarinda biraz fazla cesaretli degil misiniz. Bi yavruya kiymak gercekten cok kotu, ama bu durumda onu dunyaya getirmek ne kadar dogru. Bence hic dogru degil. Siz bunu kayinvalidenize söylediğinizde agiz burun bukerek zorla bir nikah yapacaklar. Ileride her firsatta da bebek var diye evlendirdik diye yuzunuze vuracaklar. Karninizdaki bebeğin buyusune kapilip hayatinizi karartmayin.

Ağustosta evlendim tayin için. Evimiz eşyamız her şeyimiz tamam. Beraber yaşıyoruz. Düğün yapamamıştık ay sonunda düğünümüz var. Ben bile düğünden önce hamile kalmaya cesaret edemedim düğün olmadan insanlar yanlış anlar diye siz ne kadar rahatsınız aileniz falan yok mu? Onlar bu duruma ne diyecekler?

..............................................................

Son düzenleme:
konu kapanip gideli çok olmuşta yorumunuza sinir oldum işinize gelince Allahla kul arasında diyosunuz.e kız ne yaşamış herşeyi yazmış buraya yani zina yaptığını ne yani bu şimdi Allahla kul arasındamı kaldı.e 100 lerce kişi okudu nasıl olucak.keşke şu yazdığımı okusan

Okudum yazdiginii..bende aynenn sana sinir oldum. .arkadasim ben zina mubahtir demiyorum ama beşer sasar demişler. .insanlar kimseye anlatamadigi icin bize anlatiyolar bunalimda zaten.. evet akıl verelim birbirimize kirmadan incitmeden..hem bisey asla basima gelmez demeyin..kinamayin demis kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz...HZ MUHMMED (SAV)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne konusunda bişey diyemem de madem bir hata yapıp hamile kaldınız sahip çıkın bebeğinize bence. Erkek arkadaşınızı da ikna edin kiyamadiginizi söyleyin. O istedikten sonra muhakkak bir çıkar yol bulunur

avatar fotoğrafınızdan tanıdım sizi,sürekli provakasyon yapıyorsunuz din konusunda,denilenleri çarpıtıyosunuz,konu sahibinin sorunu başka,bunu dine çekmek sizin ne haddinize,konu sahibi belki müslüman bile değil?

kendi inançlarınıza göre insanları yargılamayın.

sizi ve sizin gibi insanları kürtaj olsun cinsellik olsun bir çok kritik konularda görüyorum ve fikirlerinizle insanlara zarar veriyorsunuz,hala kovulmamanıza şaşırıyorum doğrusu.

avatar fotoğrafınızdan tanıdım sizi,sürekli provakasyon yapıyorsunuz din konusunda,denilenleri çarpıtıyosunuz,konu sahibinin sorunu başka,bunu dine çekmek sizin ne haddinize,konu sahibi belki müslüman bile değil?

kendi inançlarınıza göre insanları yargılamayın.

sizi ve sizin gibi insanları kürtaj olsun cinsellik olsun bir çok kritik konularda görüyorum ve fikirlerinizle insanlara zarar veriyorsunuz,hala kovulmamanıza şaşırıyorum doğrusu.

ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ben sadece Allah ile kul arasında denmesine kızıyorum Allah ile kul arasında olan şey gizli kalır alenen olmaz ve ben asla kınamıyorum tabiki beşer şaşar kuıluz sonuçta.ve amacım provakasyon değil müslüman olup olmamasıda beni hiiiç bağlamaz.ki ben arkadaşa akıl filan vermedim aldırmış zaten çocuğu kimseyi kırdığımıda sanmıyorum

Son düzenleme:
Okudum yazdiginii..bende aynenn sana sinir oldum. .arkadasim ben zina mubahtir demiyorum ama beşer sasar demişler. .insanlar kimseye anlatamadigi icin bize anlatiyolar bunalimda zaten.. evet akıl verelim birbirimize kirmadan incitmeden..hem bisey asla basima gelmez demeyin..kinamayin demis kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz...HZ MUHMMED (SAV)

ben kimseyi kınamıyorum kul ile allah arasında diyorsunuzda diyorumki kul ile allah arasında kalmadıki hepimiz okuduk anladınmı beni şimdi kim ne yaparsa yapsın ve ben müslümansa eğer bu kişi onun için üzülürüm bile bu durumlara düşmesinden ötürü.

Merhaba kızlar, 1 yıldır ilişkim var, birbirimizi gerçekten cok seviyoruz. O şimdi askerde, bu cuma 1 hafta izne gelecek sonra yine gidecek, ve Ocak'ta dönecek. Ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık. Çok mutlu oldum, erkek arkadaşım aradığında hemen ona da söyledim. Çok duygulandı o da , haftasonu gel dedi hemen. Haftasonu yanına gittim askeriyede görüştük. O da çok mutlu gibiydi, mutlu değil de duygulanmıştı. Zaten söylediğimden beri sürekli arıyordu üşütme dikkat et kendine, eve gittin mi, otobüse binme taksiye bin yorma kendini vsvsvsvs diye. Neyse gittiğimde de çok iyi geçti günümüz, ama mantıklı olan aldırmak dedi, askerdeyim dedi, evli değiliz dedi, evlenelim desek askerdeyim, Ocak'ta dönücem, iş bulma sürecim falan olcak dedi. Yani aldırma konusunda anlaşmış gibi görünsek de ben aldırmak istemediğimi söylüyorum tabii. Davranışlarımla da belli ediyorum, zaten öyle bir duygu ki herşeye dikkat ediyorum bebişime birşey olmasın, Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun diye.

Bir de şöyle bir sorunumuz var, geçen Ocak ayında ben güvenını çok kıracak bir hareket yaptım, o zamandan beri bana hiç güvenmiyor yani zaten evlenme konusunda tereddütlü ama kopamadığımızdan çıkmaya devam ettik, ailesi Ocak'a kadar beni biliyordu sonra ayrıldık diye biliyorlar ama arada görüştüğümüzü anlamışlar. Ama ben hiç tanışmadım ailesiyle zaten çıkma süremiz 4 ay falan olduğundan (Ocak'a kadar) tanışmak istemedik daha yeni diye.

Şimdi cuma gelecek, cumartesi bebeği görmeye gidicez, görmek istiyor, pazartesi falanda aldıralım cumaya kadar en azından sürekli yanında olurum dedi. Ama ben asla çocuğu aldırmak istemiyorum, nolursa olsun aldırmam da gerekirse onu bile silerim hayatımdan, ama 2 haftadır zarar gelmesin diye herşeye dikkat ettiğim bebişimi öldüremem.

Yani aklıma şöyle bir fikir geldi, bu cuma gelecek yaben bugun ya da yarın annesini arasam (bikaç kez telde konumuştuk, erkek arkadaşımı telefona falan istedim) sizinle birşey konusmam gerek desem olur mu? Ve bu konusmanın kesinlikle aramızda kalması lazım, annesine de söylücem bunu, annesi aramızda kalmasını kabul eder mi?

ANnesine, ben bebeği aldırmıcam sizin de bilmeniz gerektiğini düşündüm sizinle konusmaktan baska çıkar yol bulamadım falan demeyi düşündm..

Lütfen, fikirlerinize çok ihtiyacm var deliricem düşünmekten...

valla ailesi tepki verebilir hazırlıklı ol. kendilerince haklılar tepki vermekte. her şeye hazırlık olun. belki istemeyedebilirler sizi. ama inş çözüme kavuşur. bence önce oğulları söylesin. inş sorun çıkmaz

Merhaba kızlar, 1 yıldır ilişkim var, birbirimizi gerçekten cok seviyoruz. O şimdi askerde, bu cuma 1 hafta izne gelecek sonra yine gidecek, ve Ocak'ta dönecek. Ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık. Çok mutlu oldum, erkek arkadaşım aradığında hemen ona da söyledim. Çok duygulandı o da , haftasonu gel dedi hemen. Haftasonu yanına gittim askeriyede görüştük. O da çok mutlu gibiydi, mutlu değil de duygulanmıştı. Zaten söylediğimden beri sürekli arıyordu üşütme dikkat et kendine, eve gittin mi, otobüse binme taksiye bin yorma kendini vsvsvsvs diye. Neyse gittiğimde de çok iyi geçti günümüz, ama mantıklı olan aldırmak dedi, askerdeyim dedi, evli değiliz dedi, evlenelim desek askerdeyim, Ocak'ta dönücem, iş bulma sürecim falan olcak dedi. Yani aldırma konusunda anlaşmış gibi görünsek de ben aldırmak istemediğimi söylüyorum tabii. Davranışlarımla da belli ediyorum, zaten öyle bir duygu ki herşeye dikkat ediyorum bebişime birşey olmasın, Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun diye.

Bir de şöyle bir sorunumuz var, geçen Ocak ayında ben güvenını çok kıracak bir hareket yaptım, o zamandan beri bana hiç güvenmiyor yani zaten evlenme konusunda tereddütlü ama kopamadığımızdan çıkmaya devam ettik, ailesi Ocak'a kadar beni biliyordu sonra ayrıldık diye biliyorlar ama arada görüştüğümüzü anlamışlar. Ama ben hiç tanışmadım ailesiyle zaten çıkma süremiz 4 ay falan olduğundan (Ocak'a kadar) tanışmak istemedik daha yeni diye.

Şimdi cuma gelecek, cumartesi bebeği görmeye gidicez, görmek istiyor, pazartesi falanda aldıralım cumaya kadar en azından sürekli yanında olurum dedi. Ama ben asla çocuğu aldırmak istemiyorum, nolursa olsun aldırmam da gerekirse onu bile silerim hayatımdan, ama 2 haftadır zarar gelmesin diye herşeye dikkat ettiğim bebişimi öldüremem.

Yani aklıma şöyle bir fikir geldi, bu cuma gelecek yaben bugun ya da yarın annesini arasam (bikaç kez telde konumuştuk, erkek arkadaşımı telefona falan istedim) sizinle birşey konusmam gerek desem olur mu? Ve bu konusmanın kesinlikle aramızda kalması lazım, annesine de söylücem bunu, annesi aramızda kalmasını kabul eder mi?

ANnesine, ben bebeği aldırmıcam sizin de bilmeniz gerektiğini düşündüm sizinle konusmaktan baska çıkar yol bulamadım falan demeyi düşündm..

Lütfen, fikirlerinize çok ihtiyacm var deliricem düşünmekten...

Bebek dogdu mu aldirdin mi merak ettim dogrusu... :/

Back
X