- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi bebisininannisi
-
konu sahibi tek başına bakarım diyor iyi okuyun bence yorum yaparken.sevgilisini garantilemeye çalıştığı filan da yok. konu başlığı bile söylemeli miyim diye zaten.fikir soruyor ve kaç oldu vazgeçtim söylemekten dediği.çocuk istemiyorsa yapmayacak beraber olmayacak.çocuk olma ihtimali her halukarda var sonuçta
Sahte yaş ve Sahte konu bence............... :44:
bence sevgılın bu bebeğide senı de ısteyecek bırı yazıların anladgm kadarıyla onun askerde olması olayı bıraz daha karıstrmıs sadece.. o senın kararlı oldugunu görunce o da cesaretlenecek ve umarım evlenceksınız ama sen kararlı oldugunu ona söyle mutlaka... sen bır bayan olarak ahlakı meselelerı takmıyorsun ama sevgılın senden bıraz farklı galıba olayın ahlakı boyutunu dusunuyor ıste aılesı ogrenıınce ne tepkı verr mesela bu gıbı seylerı dusunuyor BENCE... tabıkı bırlıkte olurken aklı nerdeydı gbı sorular gelebılır akıllara ama bu olayın yasanması gerekıyormus ve oyle de olmus nıtekım... sen böyle kararlıyken o da kabullenecektır bence... yazıların tamamını okumadm ama sana sevgılınle ılgılı bır kac sorum olacak meraktan degıl onu ve kulturunu bıraz anlamak için( belkı yazmızsındr ama rıca etsem buna cevap yaz )
1-sevgilinn mesleği ne ?
2 nerelı?
3 askere gtmeden önce aılesı ıle mı yasıyordu ?
yanlış anlama burda yazdgn ıcın kendımı sorumlu hıssettım sadece ve bıraz daha yakından tanırsak sevgılını daha gercekcı yorumlar yapabılırız dıye dusundum... ve bırde son olarak cuma gunu bırlıkte yatarız 3 umuz demıs ya BENCE aynı evde kalsanız bıle aynı yatakta yatma kı senın bu konuyu onemsedgını anlasın... sana bebeği aldır dedıgı halde aynı yatakta yatarsan senı cııddıye almaz bence ona bıraz resmı davran ve duruşunu bellı et kesın ve net konus çok konuşma cunku ne kadar çok konusursan soyledıklerın o kadar az akılda kalır az konus ve sadece önemlı seyler konuş... ıvır zıvırdan bahsetme cunku onemlı seyler yasıyorsunuz.. inşallah ilerde evlenır bol bol konusursunuz herseyı =)) ( tamamen ıcımden gelenlerı yazdım haddıne mı düştü akıl vermek dersen de anlarım senı zor bır donemdesın nazlanmaya ıhtıyacın var her ne kadar tanımasakda bırbırımızı ... son olarak kendıne dıkkat et bye.. iyi haberlerını beklıyor olacagız arkadasım =)) dualarım senınle... sende dua et bol bol...)
canım sen ailenle yaşamıyo musun ailen ne dicek duruma kendine ve bebeğine bakacak gücün var mı ? nıkahsız dünyaya gelecek bebeğin sorumluluğunu almaya hazır mısın?
Inanin ben de konuyu okur okumaz sahte oldugunu düsündüm. Bu kadar insani da bosuna oyaliyor sanki yine de günahini almak istemiyorum-
Meryem Uzerli´den sonra yeni trendimiz bu olsa gerek. Önce hürrem kizili, sonra tükenmislik sendromu sirada babasiz cocuk büyütme sevdasi, kadin ne yapsa olay oluyor
Konunun balon oldugunu düsünüyorum ki degilse de burasi Almanya degil ve hic birimizin ailesi ve cevresi bu duruma müsaade etmez. Hadi diyelim ki ettiler o cocuk Almanya´da dünyaya gelmeyecek Türkiye´de dnyaya gelecek, Türkiye´de herhangi bir okulda okuyacak, bizler henüz önyargilarimizdan arinmadik ve bilincli, anlayisli cocuklar yetistirmiyoruz. Yarin bir gün dedikoducu anne babalarin onlari dinleyip taklit eden cocuklari tarafindan rencide edilebilir cocugunuz. Eger sevgiliniz sizinle evlenmeyi düsünmüyor ve cocugu istemiyorsa dogurma kararini verirken Meryem Uzerli olmadiginizi göz önünde bulundurarak verin.
Hahahaha aynenn kusura bakmayın ama üçümüz uyuruz falan Dizi gibi bişey olmuserkek arkadaşına sözüm Madem çocuğu istemiyon nie üçümüz uyuruz diyon Çok Fazla Katılıyorum sana canım Duygularımın tercümanı olmussun resmen...
valla canm bi yandan haklısnz da 1 senedir yasadklarımı anlatsam yazı dizisi yapsam TV dizileri inan sıkıcı gelir, bana öyle gelıyo artıkgecenın 1 buçugunda ilk uçağa bnmediğim mi kaldı, intihar etmedgm mi kaldı, valizime gardrobmdaki eşyaları atıp bagaja atıp kaçmadgm mı kaldı, yani işte hatta bu sabah dedm telefonda " bi bu ekskti tam dizi olduk artk" dedm:)
Sevgilim istemese de bu cocugu dogurup kendim bakarım demek nasıl bir bencilliktir.Bez bebek mi bu...Ki sevgiliniz birkaç yalanınızı bahane edip kac defa keske bazı seylerı yapmasaydın böyle olmazdı diyerek kıvırma payının alasını oltaya atmış..Kendinizden hiç mi yola çıkmıyorsunuz.Aileden kopuk olmanın ne demek olduğunu en iyi sizin bilmeniz lazımken baba olmadan,çekirdek aile olmadan bir bebek dünyaya getirip kendi ayaklarımın üstünde durup büyütürüm demek tamamen psikolojik açıdan sancılı problemli bir çocuk büyütmek demek...Bunu göze alabılıyorsanız kararınızdan dönmeyin.Sonra naptim ben diye ah vah etmeyin.O çocugun gerçekleri idrak etmeye başladıgında yaşadıkları ne kadar sancılı olacak haberiniz var mı ?Bu sorumluluğu üzeerinize alabılıyorsanız eyvallah. Bu yazdıklarım tamamiyle sevgiliniz evliliği,bebeği kabul etmemesi durumunda söylenecek şeyler.Umarım sevgiliniz adam gibi karşınıza çıkıp evleniyoruz der size ve bebeğe sahip çıkar.Kalp atışından etkılenip evlenmek ister diye düşünmek bile baştan aşağı falso tamamen sağlıksız bir ilişkinin düşüncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?