Konu sahibini kınayan yorumları eleştirenleri de ben anlayamıyorum.
Evlenmeden hamile kalmış gitsin intihar etsin ya da kürtaj olsun demiyorum.
Ama bu kadar rahat olmasını da anlayamıyorum.
İnsan nefsine uyar,birşeyler yaşar. Ama bu devirde hapı var,kondomu var,ıvırı zıvırı var. 24 yaşında bir insan korunmayı nasıl ihmal eder?
Hadi hamile de kaldı, nasıl hiçbir utanma duygusu olmadan gelip buraya konu açar.
Kınamak istemiyorum yarın öbür gün çoluk çocuğumdan görürüm diye. Ama vallahi acıyorum şu genç kızların halini gördükçe. Tabu haline getirilsin, evlenince bile cinsellik sorunu yaşansın demiyorum. Sadece insanlar özel hayatlarını neden bu kadar ifşa edip toplumda evlenmeden cinsellik normaldir fikri uyandırılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
Sevgilinle sevişirken buradakilere sormamışsın,korunmazken sormamışsın. Hamile kalınca niye soruyorsun?
Tövbe edip bizden daha günahsız hale gelir diyen arkadaşıma da şunu soruyorum...
En azından böyle birşey yaşadım pişman oldum ama iş işten geçti bile demeyen bir insan sizce yürekten tövbe edebilir mi?
Konu sahibinin hiçbir pişmanlığı yok, alakası olmamasına rağmen aile sorunlarını öne sürüyor. Annesi başka adamla evlenen,kendisine bakmayan her genç gidip zina yapsın o zaman...