hamile olamamak mı daha acıdır, düşük yapmak mı?

hamile kalamamaanın hiç zorluğu yok bence
olmuyo bitti
gidiyon ya tüp bebek ya aşılamaa
bigün mutlaka tutuyo
ama düşük öyle değilki
helee sebepsizz düşüyor ve ölüyorsaa
insanın eli kolu bağlı oturuyonn

öyle deme arkadaşım hamile kalamamak ne acı bazen bunlar bile olmuyor tüp bebek bile tutmuyor sanırım sen rahatlıkla hamile kalanlardansın ama sanırım düşük yapıyorsun biz karnımızda bir can bile taşımıyoruz kendimizi hep eksik hep yarım hep sorular zor zor zor anne olmak istiyorum ama bu ayda geçti bebeğim olmadan bir ay daha insanların neden olmuyor artık yememize bile karışıyorlar şunu ye bu faydalı sıkıldım sıkıldım senağlama

öyle deme arkadaşım hamile kalamamak ne acı bazen bunlar bile olmuyor tüp bebek bile tutmuyor sanırım sen rahatlıkla hamile kalanlardansın ama sanırım düşük yapıyorsun biz karnımızda bir can bile taşımıyoruz kendimizi hep eksik hep yarım hep sorular zor zor zor anne olmak istiyorum ama bu ayda geçti bebeğim olmadan bir ay daha insanların neden olmuyor artık yememize bile karışıyorlar şunu ye bu faydalı sıkıldım sıkıldım senağlama

sana katılıyorum canım insan kolay hamile kalınca bunları anlayamaz eminim, bende hemen hamile klasaydım asla anlamazdım hamile olamadığı için üzülenleri

kolay hamile kalamıyorum maleseff hanımlar
her ikiside mutlaka zordur
amaa çok istediğiniz birşeye tam kavuşmuşken kaybetmeninn sancısıı inanınn daha fazla

kolay hamile kalamıyorum maleseff hanımlar
her ikiside mutlaka zordur
amaa çok istediğiniz birşeye tam kavuşmuşken kaybetmeninn sancısıı inanınn daha fazla

ben kesinlikle anlıyorum sizleri ama sonunda tekrarı olabilir hamişliğinki zaten çoğuda kısa süre sonra tekrar hamile kalıyo düşük yapanların

arkadaşlar bi arkadaşım hamileydi düşük yaptı çok üzüldü tabi, aradan fazla zaman geçmedi 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi hamile yani ama ben hala değilim sizce kimdaha kötü durumda

canım benim ikisinide yasamıs biri olarak cevap veriyorum düşük yapmak cok daha zor rabbim kimseye göstermesin bu arada seni artık gitti sanıyoduk kız iyiki kaldın

düşük yapmak güzelim....2 kere yasaım...su an yıne hamıleyım ve cok korkuyorumm..
ben çok zor hamile kalabiliyorum hamile olabilmek için dr dr gezerkende çok üzülüyordum ama düşük yaptığımdaki üzüntümü asla tarif edemem anlatılması imkansız bi acı tecrübe allah kimseye yaşatmasın şimdi yine hamileyim 9 haftalık olduk ve çok korkuyorum inşallah o acıyı bidaha yaşamam...

her ikiside zor alllahım kimseye yasatmasın bende kaybettim bebğimi suan hamişim ama çok korkuyr-um bunada bşey olacak diye

inanın arkadaşlar 3 düşük yapan biri olarak tecrübelerimden biliyorum
birşeyi elde edipte kaybetmek çok daha zor
düşünsenize
o içinizde bunu biliyorsunuz
heran büyüyor
karnınıza dokunuyorsunuz
sonra birden rüya sona eriyor

ikiside zor bende bi kere düşük yaptım çok yeni olmasına ragmen kahroldum düşük yapmamın üstünden 10 ay geçti hamile kalamadım simdide çok üzülüyorum insanın isteyipte olmaması moralini bozuyor ama şuanda en azından düşükle sonuçlanmış olsa bile hamile kalabildiğimi bilmek bana birazda olsa yeniden hamile kalabilmek için umut veriyor.inşallah en yakın zamanda hamile kalmak isteyen herkez hamile kalır hamiş arkadaşlarımda sağsalim bebeklerini kucaklarına alır inşallahhh.

bence ikiside çok zor ama düşük yapmak daha acı verici benim için içimdeki canlıyı yavrumu kaybetmek çok kötü.
hamile kalamamk ise bambaşka..........
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bilirim nasıl birşeydir her ikise

yani şu an hangisini yaşıyosak ona göre cvp veriyoruz aslında bencede hamş olamamak

düşük yamak hamile oldugunu ogreniyosun mutlu oluyorsun bianda kanama bebeginikaybediyorsun hayal kırıklıgı eltim 3aylık bebegini karnında öldügünde hep beraber yasadık acısını cok zor ama tekrar olma sansı var eltimde simdi hamile 3aylık hala korkuyor hamilekalamamakta cok zor ben 1,5sene hamile kalamadımda cıldırıyordum nerdeyse allahım kimseye yasatmasın isteyen herkeze versin yavrusunu

bebek düşürmek daha acı olsa gerek. hamile kalma duygusunu yaşamadığım için fikirsahibi değilim. üzülüyorum ama hamile olup düşük yaparsam daha üzülürüm herhalde

bence hamile kalamamak daha zordur.onca yıllar bekliyorlar ama bir türlü bebek müjdesini alamıyorlar ve hep hasret çekiyorlar.tabiki düşükte zor ama en azından ikinci bir bebekle yeniden hayat tatlı geliyor.en azından olcakmı olmucakmı düşüncesi sarmıyor.hayatında bir kere bile anneligi tadamamış içine dert olmuş o kadar kadın varki.allah ikisinide yaşatmasın kimseye.

bence hamile kalamamak daha zordur.onca yıllar bekliyorlar ama bir türlü bebek müjdesini alamıyorlar ve hep hasret çekiyorlar.tabiki düşükte zor ama en azından ikinci bir bebekle yeniden hayat tatlı geliyor.en azından olcakmı olmucakmı düşüncesi sarmıyor.hayatında bir kere bile anneligi tadamamış içine dert olmuş o kadar kadın varki.allah ikisinide yaşatmasın kimseye.

evete bende sna katılıyorum şu an hamile kalamdığım için bu daha zor geliyo bana

X