Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence düşük tehlikesi daha kötü.Ya her hamilelik düşükle sonuçlanırsa o zaman bebek çok zor gibi geliyor. Allah hayırlısını versin hepimize
Yok hiç düşük yapmadım.Hamilede kalamadım gerçi ama en azından umudum var yinede. Düşük olsa daha mutsuz olurdum gibime geliyor
Bide şu açıdan düşünürsek sanki kısırlık olayında tıp daha çok müdahale edebiliyor ama düşük olayında tıp o kadar etkili olamıyor sanki a annenin bünyesine bağlı bi olay gibi geliyor ama çok bilgim yok tabii bu konuda
hamile kalamamak daha bence çünkü kısa sürede olsa anneliği yaşıyorsun ama hiç hamile kalmamak kendini eksik yarım kalmış gibi hissediyor insan her adette gözyaşı insanların anlamsız soruları bir büyük boşluk hamile kalamamak çok çok acı
ben bebek için 3.5 sene bekledım bı kere siz dayanabılecek gibi olsanız bıle toplum baskısı var olan ümıtlerınızı köreltıp sızı kasıyo buda hamıleliği zorlaştıryo...ben bırde düşük yaptım bır aylıktı hamıle kaldığıma ınanamıştım kaybettiğimede inanamadım yıktı benı şimdi 3,5 aylık hamıleyım geçenlerde lafı açıldı kaybettığim bebeğimden yıne ağladım ne kadarlık olursa olsun evlat o umut o sevınç o... Şimdi yıne düşük tehlıkem var sıze bana destek olan bı söz söyleyım:OLANA SEVIN.... OLMAYANA DAHA ÇOK SEVIN ÇÜNKÜ HAYIRLISI OLMUŞTUR... hadıs-i şerif
Bencede düşük daha zor annelik duygularını son damlasına kadar yaşıyorsun hergün sende bebeğinle beraber büyüyor ve olgunlaşıyorsun ona öylesine bağlanıyorsunki kendi kanın canın oluyor sonrada bir bakmışsınki ellerinin arasından çaresizce seni bırakıp gitmiş dayanılmaz bir acı ben yaşadım iki kez ve Allahım asla kimseye yaşatmasın diye heran dua ederim,,,,anne olamamakta zor benimde 1.5 yıl olmadı çocuğum her iki acıyıda yaşamış biri olarak ben düşük diyorum anne olmak için bir umudunuz var belki bir gün Rabbim izin verirse diye ama bebek kaybedince toparlanmak ve bebeğin yokluğuna alışmak inanın çok zor,,,yaşayanlar beni çok iyi anlar,,,,
şu an hamilemisin peki
hayır canım şuan hamile değilim bir ay önce kalbi durduğu için aldılar bebeğimi 12 haftalıktım benim iki tane oğlum var Allahım onların acısın yaşatmasın bir buçuk sene boyunca olmamıştı eşimde varikosel varmış bunu baya sonra öğrendik ameliyat oldu ve ben hamile kalabilmiştim canım,,,,,
Bence dusuk yapmak cok daha zor bes dusuk yaptim ve altinci kez hamileyim yine korkuyorum.dusuk yapmak daha zor cnku her defasinda umutlariniz yeseriyor ve tekrar soluyor daha zor cunku her defasinda sagliginiz kaybedip kaybedip tam toparladim derken yine ayni seyi yasiyorsunuz,dusuk yapmak daha zor cunku artik ne yapacaginizi neye karar vereceginizi bir turlu bilemiyorsunuz daha zor cunku sonunun nereye gidecegini ve daha kac defa daha yasayabileceginizi bilemiyorsunuz.Her ikisinide yasadim cunku bende bir suru infertelite tedavisi gordum ama inanin dusuk yapmak cok daha zor...Maddi manevi...
bence bunu hamile kalamyanlar cevaplasın çünkü kolay hamile kalan tabiki düşük diyecek... bana soracak olursan ben çok zor hamile kaldım tüp bebekle ve 5.5 aylık ikizlerimi kaybettim erken doğumla.. ama bana sorarsan bir yandan seviniyorum çünkü artık hayatım boyunca benimde bebeğim oldu yeri benim yanım olmayıp mezar taşı olsada.... Evladın acısı bile değişik duygu onlarla gurur duydum ben iyiki hamile kaldım......:a015:
yani kısaca aklımdan geçmedi değil hamile kalmadan önce Allah 'ım bir hamile kalambildiğimi görsem diye şimdi aklıma geliyor malesef....