Kan testi yaptır ve Sevgilinle sevişirken daha dikkatli ol ve mesela korun! Her ay Yusuf yusuf olma
Kadın doğumhangi bölüme gitmem gerek bunun için bilgili değilim k.bakmayın. özel veya devlet bir de?
Kadın hastalıkları ve doğum polikliniğine gitmen gerekiyor.hangi bölüme gitmem gerek bunun için bilgili değilim k.bakmayın. özel veya devlet bir de?
okuma da problemli oldugunu düşünoyorum. çünkü olmasaydın test yaptıgımı bilmen gerekirdi.5 tl veripbi test alamiyon mu gidip sevgilinle yatmayi bilene kadar 2 ay diyor birde -.- bu nebicim elbise kan testi yaptir
Aferin kullanma zevk suyunda sperm OLDUĞUNU bilmeyecek kadar cahil korunmadan sevisecek kadar akıllısınizArkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?
okuma da problemli oldugunu düşünoyorum. çünkü olmasaydın test yaptıgımı bilmen gerekirdi.
insalllaahhhh , gerçekten çok dikkat ediyoruz. ve testte de negatif çıktı. testlerer güvenilir mi peki ?İşallah hamile değilsindir. Umarım değilsindir ve kürtaj olmak durumunda kalmazsın. Hem bir canın hayatına hem de senin açından psikolojisi zor birşey olduğunu düşünüyorum. Bir de bu kadar insan çocuk isteyip yapamıyorken istemeyen insanların çocuk sahibi olmamasını diliyorum. Değilsindir muhtemelen. Köylü usül korunuyorsunuz anladığım kadarıyla. Evliyim ve evli çoğu arkadaşım bu şekilde korunuyor henüz hamile kalanımız yok.
Benimde geciken adetlerimde kullandım. Yanılma olmadı. Gecikmeden sonra 10. gün falan doğru oluyor. Tekrar yapın olmadı. Baktınız gene olmadınız o zaman kan testi yaptırırsınız.insalllaahhhh , gerçekten çok dikkat ediyoruz. ve testte de negatif çıktı. testlerer güvenilir mi peki ?
Site olarak gebelik testimiz mevcut değil. Neden bir doktora görünmeyi düşünmüyorsunuz?