Hamile olabilir miyim ? Bakın lütfen...

herkes istediğini yaşar ama hakkaten herşeyi yaşayıp adet görmüyorum hangi doktora gitmem lazım diye sorulunca cinlerim tepeme çıkıyor!!! hamilelik düşüncesini geçtim adet düzensizliği için hangi doktora gidilir Allah aşkına! bilmiyorum cevabını kabul edemiyorum adet kimlere özgü bir olay KADINLARA adet düzeninle ilgili hangi doktora gidilir KADIN doğuma içinde doğum geçiyor diye kafa karıştırmasın!!! evlilik öncesi ilişki yaşıyorsan geri çekilme bir korunma yöntemi değildir lütfen gitmişken korunma yöntemleriyle ilgili de bilgi isteyin!!!

insalllaahhhh , gerçekten çok dikkat ediyoruz. ve testte de negatif çıktı. testlerer güvenilir mi peki ?
Çok dikkat ediyoruz dediğiniz bir korunma şekli bile değil, geri çekilme hamilelikten %60 filan korur daha fazla değil. Stresten dolayı adetiniz gecikmiş olabilir ya da geç döllenme olduysa hamilesinizdir testlerde çıkmıyordur. Kan testi yaptırın ve sevgilinizle gerçek korunma yöntemlerini araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…