insalllaahhhh , gerçekten çok dikkat ediyoruz. ve testte de negatif çıktı. testlerer güvenilir mi peki ?
Test yapmis ki zaten hangi.bolume.gtcegni bilmiyo medcezirArkadaşım dikkat edip etmemeniz önemli değil..
Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını öğrenin artık bir zahmet.
Uzay devrine geçtik neredeyse.
Ayrıca "sevgilinle yatmayı biliyorsun da, test almayı mı bilmiyorsun" diye çirkin bir yorum okudum yine..
Bi bitmediniz.
Test yapmis ki zaten hangi.bolume.gtcegni bilmiyo medcezir
Katılıyorum arkadasim ya belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim dusuncem evlilik öncesi ilişkiler bana yanlış geliyor ve bunu ulu orta konusuyorlar ya çıldırıyorum allah akıl fikir versin zaman çok kötüArkadaşım dikkat edip etmemeniz önemli değil..
Ayrıca "sevgilinle yatmayı biliyorsun da, test almayı mı bilmiyorsun" diye çirkin bir yorum okudum yine..
Bi bitmediniz.
Katılıyorum arkadasim ya belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim dusuncem evlilik öncesi ilişkiler bana yanlış geliyor ve bunu ulu orta konusuyorlar ya çıldırıyorum allah akıl fikir versin zaman çok kötü
Evet onu bende okudum.kmse karisamaz kmsenin hayatina tabikide ama korunmayi ogrense daha iyi bence basi agirmaz en azindan..Onu ben yazmadım zaten. Başlarda böyle bir yorum okuduğumu belirttim..
Bitmedik evet burasi hamilelik test yerimi onune gelen yaziyor oyle oldu boyle oldu hamileyimi gidip 1saatte ogrenmek yerine,Arkadaşım dikkat edip etmemeniz önemli değil..
Bi bitmediniz.
Kulak burun boğaza git.
Çocuğu da burnundan aldırırsın.
Prezervatif kullanmıyorsanız geri çekilme ile mi korunuyorsunuz? Geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir,hamile kalma riski yüksektir.Arkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?
Negatif se hamile değilsindir 10 gün gecikmeden sonraki adet zamaninda çıkardi ama duzeneizkik vsrsa geç döllenme yada erken döllenme hersey de olabilir. Bencr kan tahlili yaotir hemenArkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?
Arkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?