Hamile olabilir miyim ? Bakın lütfen...

Ay valla hamile değilseniz bile olmanız an meselesi bence. Evli değilsiniz, çocuk düşünmüyorsunuz ve bu kadar rahatsınız. Pesssssss!

Özel bir hastaneye gidip gebelik için kan vermek istediğinizi söyleyin. 30-50 lira bir para alıp laboratuvara yönlendiriyorlar. Sonuç bir saat içinde çıkıyor.

insalllaahhhh , gerçekten çok dikkat ediyoruz. ve testte de negatif çıktı. testlerer güvenilir mi peki ?

Arkadaşım dikkat edip etmemeniz önemli değil..
Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını öğrenin artık bir zahmet.
Uzay devrine geçtik neredeyse.

Ayrıca "sevgilinle yatmayı biliyorsun da, test almayı mı bilmiyorsun" diye çirkin bir yorum okudum yine..
Bi bitmediniz.

Son düzenleme:
Dahiliyeye git bakalim icinde bebek varsa o gorur anca tobe tobee:KK70: hamile olup olmadgni hangi bolumden ogrencegni bilmiyosun ama iliskiniz hayli renkli masallah.. Once boyle durumda yapman gerekeni gitmen gereken yeri ve kotunmayi ogren bence canim..

Ayrıca "sevgilinle yatmayı biliyorsun da, test almayı mı bilmiyorsun" diye çirkin bir yorum okudum yine..
Bi bitmediniz.
Test yapmis ki zaten hangi.bolume.gtcegni bilmiyo medcezir

Bi bitmediniz.
Katılıyorum arkadasim ya belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim dusuncem evlilik öncesi ilişkiler bana yanlış geliyor ve bunu ulu orta konusuyorlar ya çıldırıyorum allah akıl fikir versin zaman çok kötü

Testi doğru zamanda yaptığı ne malum. Valla ben de adetimden bir gün sonra test yaptım. İkinci çizgi varla yok arası hatta bana göre yok gibiydi hamilelik de beklemiyordum aslında. Nerdeyse testi atıp konuyu kapatıyordum. Eşime söyleyince üstüne gittik 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Konusahibi de geri çekilmeyi "çok çok dikkat ediyoruz" diye tarif ediyor. Bence kan tahlili şarttt!

2 ay adet olmamanız normal değil. Pko olabilirsiniz en kısa sürede bir jinekoloğa gidin.

Katılıyorum arkadasim ya belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim dusuncem evlilik öncesi ilişkiler bana yanlış geliyor ve bunu ulu orta konusuyorlar ya çıldırıyorum allah akıl fikir versin zaman çok kötü

Arkadşaım bunu ben yazmadım..Ben böyle bir yorum okuduğumu belirttim..
Herkesin kendi yaşamı kendine. Kimsenin haddi değil bu konuda aşağılarcasına bel altı vurmak.

Bi bitmediniz.
Bitmedik evet burasi hamilelik test yerimi onune gelen yaziyor oyle oldu boyle oldu hamileyimi gidip 1saatte ogrenmek yerine,
bende hamile miyim diye supheleniyordum
Boyle boyle yaptik hamilemiyim diye sormadim gittim ogrendim cok mu zor bisey bu
Evet herseyi yapmayi biliyoruz bi gidip test yapmayi bilmiyoruz cok mantikli laf carpacagina yazimi habersizce kullanip..
Alinti yap goreyim .. muhattap olmak istemiyorsan ne yazdigima karisma konu benim degil ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?
Prezervatif kullanmıyorsanız geri çekilme ile mi korunuyorsunuz? Geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir,hamile kalma riski yüksektir.

isteyen sevişsin istemeyen sevişmesin kişinin kendi hayatı.
ancak, lütfen vücudunu tanımayan, cinselliğin ne olduğunu bilmeyen, gebelik tahlilinin nerede yaptırılacağından habersiz, kadınlara has bölümün jinekoloji olduğu hakkında fikri olmayan kişiler sevişmesin.
sonra kürtajı şusu busu derken masum canlara kıyılıyor.

Arkadaşlar yaklasık 2 aydır adet görmüyorum . bir ara oluyorum sandım fakat kahverengi gelmişti. Gazım çok oluyor. Onun dısında halsizlikte. Sevgilimle prezervatif kullanmıyoruz bayadır fakat içime boşalma gibi bir durum olmuyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Genel olarak stresliyim iş hayatından özel sebeplerden dolayı.Bu yuzden adet görmüyorumdur diye düşünüyorum birde zaten benim adetim çok düzensizdir.Gecenlerde de test yaptım ve negatif çıktı.Sizce ne yapmam gerekir ?
Negatif se hamile değilsindir 10 gün gecikmeden sonraki adet zamaninda çıkardi ama duzeneizkik vsrsa geç döllenme yada erken döllenme hersey de olabilir. Bencr kan tahlili yaotir hemen

Hamile değilsin adet olmamanda başka bir sorun var. Testte çıkardı hamile olsan. Bi kadın doğum uzmanina git. Hastalığını öğren tedavini ol.

En basit işlem olarak hastaneye gidemiyorsan sağlık ocağına git kan testi yaptır. Hamile değilsen eğer ordanda kadın doğuma gidip tedavi ol, adet düzensizliği ile ilgili. bir kaç arkadaşımda da vardı adet düzensizliği genelde doktorlar geciktirici bir hap var PRİMOLUT-N onu veriyorlar.
Ama her ay bu şekilde strese girmek yerine korunmayı dene
:KK66:

X