• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

sen bide beni düşün saat kaç oldu şuraya bak heyecandan uyuyamıyorum :18: vallai bu yumurtanın işine güven olmaz hiç beklemediğin anda tutunurlar birbirlerine o yüzden herşeye hazırlıklıyım :1:

ya ben ???kaç gündür forum forum geziyorum :PPPP
hayırlsıı olsun ama takmıyorum diyen varmıdır ki yaa bugün bunu düşündüm diyorumki unutsam ekimin 18 ine kadar aklıma gelmese desem kii aaaa adet günüm gelmiş geçmiş du bi test yapayım :D

ahahha yok öyle bir dünya sabah aklında akşam aklında :PPPP senin durum nasıl? nezamandan beri uğraşıyosunuz?

bende erken diyordum aslında 1 sene 3 ay oldu evleneli eşim korunmuyoruz nie olmuyo diyince doktora gittim prolaktin yüksek çıktı.ilaç kullandım sonraki ay düşmüş.bidaha çıktımı bilmiyorum gitmedim bi iki ay takmadım sonra bi ay adetim 12 gün geçti test yaptım pozitif çıktı ama çok ağrım vardı adet olacak gibi önce leke geldi sonraki gün hastalandım tabi doktora gitmem gerekiyordu ama ben köydeyim maalesef eşimin meslek durumundan dolayı burda ne kadın doğum ne adam gibi doktor yok istemedim ama herkes yeni gebelik oluşumu varmış büyük ihtimal tutunamadı dedi gitmedim die kızdılar :D sonraki ay normal ve bu ay ben ovu.testi kullandım eger prolaktinim yükselmemişse günleri değerlendirdim bakalım ilk yorumumda yazdığım gibiben erken yumurtladım gözüküo o yüzden daha çoooookk var 18 ekimde bakalım canım çok uzun oldu dimi ;)))

düzenli adet görüyosan yumurtlama dönemin adetin ilk gününden itibaren 14. gündür..İnşaallah vardır.Hakkında hayırlısı olsun şekerim :)

18 ekimede çok varmış gerçekten :9: keşke dikkat etseydin ama köy yerinde zor olur haklısın.. inşallah bebiş vardır yada eğer yoksada bilelim çünkü bu stres insanı daha çok yıpratıyor ve gecikmeler , yalancı belirtiler psikolojik olarak yaşanmaya başlayınca insan ister istemez umutlanıyo o yüzden bu süre içinde başka şeylere kafa yorup kafayı dağıtmak en iyisi yoksa günler seneler gibi gelir insana :ssz:

sorma zaten o belirtileri yaaaa :DDD ama benm cidden 3 gündür geçmek bilmeyen kasık ağrım var belime ve bacagıma vuruyor ama üşütmüş olabilirim buralar soğudu :D

insan karıştırıyo işte yaa belirtiler tam net değilki ya üşüttüm diyosun ya adet olucam diyosun :) üşütmüşte olabilirsin ama bebişte anne kendine gel diyo olabilir :46:

inşallah canım kafam çok karışık aslında ama dilim istemiyorum demeye varmıyo... küser üzülür gelmez diye bişeyde diyemiyorum o yüzden hiç korunmadım ne zaman istiyosa o zaman buyursun gelsin...

sorma zaten o belirtileri yaaaa :DDD ama benm cidden 3 gündür geçmek bilmeyen kasık ağrım var belime ve bacagıma vuruyor ama üşütmüş olabilirim buralar soğudu :D

slm kızlar:3::3::3: sızde bendensınız demek kı yanı sabırsızsınız:9::9::9::9:bende gun sayıyorum 15 ekım bat.im 2.evlılık yıl donumumuz 24 ekım de esıme hedıye olarak ultrason kagıdı goturmek ıstıyorum inşaallah dualarım kabul olur:16::16::16::16:benımde ovulasyon dundu az daha acıle gıdıcektım o kadar cok sancım oldu kı..usutmusum hem de..sıcak banyo yyaptım corap gıydım sımdı ıyıyım suukurler olsun..:16::16::16:insaallah bu ay tuttururuz kızlar :16::16::16:

kızlar muhabbetınızı boluyorum kusura bakmayın gordum bu saatte sızı yazmadan edemedım :)) kusura bakmayın.. adetım 3 gun gecıktı.. 2.gunu beta hcg yaptırdım 0.44 cıktı sok oldum şaka gıbı.. hıcbır regll belırtım yok.. kıst yada baska bı sorunmda yok.. bu zamana kadar hıc rqll gecıkmesı yasamadm sıkıntılarm olsa bıle.. test yanılms olabılırmı ?

bu arada bildiğim kadarıyla kan testi sonucun 0,01 den yüksekse hamile olma ihtimalin oluyo eğer değer artmaya devam ediyorsa kesin hamilesin demek oluyor.

Kızlar 19 eylülde adet oldum. 24ünde bitti. 29 ve 30 eylülde eşimle ilişkiye girdik ve ikisindede içime boşaldı. bende belimin altına yastık koyup yarım saat dinlendim ve 2 saat idrara falan çıkmadım. Bu arada 25- 26 günde bir adet olan biriyim. sizce hamilelik ihtimalim nedir? çok merak ediyorum. :18:

benim görüşüm bir iki gün gecikmişsin, benim de sat 19 eylül 26 günlük periyottayım 25-30 arası, özellikle 26.gündü yumurtlama günü hadi hayırlısı

bat da 9 -10 ekim

son 2 haftadır benden bya bı deişiklikler var belımde felaket bı agrı sureklı uyku halı semsemlik mıde bulantısı yemeklerden igrenme kasıklarımda ara sıra kırmp benzerı agrılar ve ateş basması son 2 haftadır bunlar oluyo ve bi duygusallık aldı gıdıyo her ay 26da regl olurdum asla şaşmazdı bu ay bu belırtılerde varken 24.de oldum dıer regllerım gibiydi bı garıplık yoktu ama regl oncesıde sonrasıda devam ediyo bu belırtıler ve annemde bana hamıleyken 4.ayınakadar regl olmaya devam etmiş çok süpeleniyorum acaba hamilemıyım bukadar belirti tesadüf olabilirmi sizce lutfen yardımcı olunnnnn :/

allah aşkına bi cevap ya ne kadar tepkisizsiniz hayret bişey ya ..

Back