• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

başkasının konusuna dalıp
sorununu yaz.
ve cevap gelmiyor dıye millete hayret et . komıksın yaa:27:

yani yardımcı olmak bu kadar zor geliyo öylemi komik olan sensin onun konusu bunun konusu ne farkeder sonucta ınsanlar burda bırbırlerıne yardımcı olmaya calısıyo dimi geyık olsun dıe takılmıomillet burda yrıc neden bu kadar zoruna gitti onu anlamadım ????

yani yardımcı olmak bu kadar zor geliyo öylemi komik olan sensin onun konusu bunun konusu ne farkeder sonucta ınsanlar burda bırbırlerıne yardımcı olmaya calısıyo dimi geyık olsun dıe takılmıomillet burda yrıc neden bu kadar zoruna gitti onu anlamadım ????

kendıne iyi davran canım fazla cümlelere gerek yok.:34::34:

son 2 haftadır benden bya bı deişiklikler var belımde felaket bı agrı sureklı uyku halı semsemlik mıde bulantısı yemeklerden igrenme kasıklarımda ara sıra kırmp benzerı agrılar ve ateş basması son 2 haftadır bunlar oluyo ve bi duygusallık aldı gıdıyo her ay 26da regl olurdum asla şaşmazdı bu ay bu belırtılerde varken 24.de oldum dıer regllerım gibiydi bı garıplık yoktu ama regl oncesıde sonrasıda devam ediyo bu belırtıler ve annemde bana hamıleyken 4.ayınakadar regl olmaya devam etmiş çok süpeleniyorum acaba hamilemıyım bukadar belirti tesadüf olabilirmi sizce lutfen yardımcı olunnnnn :/

üstüne gördüğünü düşünüyorsun sanırım olabilir tabi .o belirtilerin piskolojikde olabilir canım aslında bebek istiyorsan .gidip kan tahlili yaptırman lazım .o şekilde anlaşılır .

üstüne gördüğünü düşünüyorsun sanırım olabilir tabi .o belirtilerin piskolojikde olabilir canım aslında bebek istiyorsan .gidip kan tahlili yaptırman lazım .o şekilde anlaşılır .

çok teşekkurler cnm :) bende öyle düşünüyorum çok istiyorum galiba o yuzden biraz baha bekleyip kan tahlili yaptırmak en dogrusu galiba :/

çok teşekkurler cnm :) bende öyle düşünüyorum çok istiyorum galiba o yuzden biraz baha bekleyip kan tahlili yaptırmak en dogrusu galiba :/

aynen bekle biraz sonra git doktora yaptır inşş canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun .

herkese cevap verme milletin canı kavga istiyor burda .bu nasıl iş anlamadım .
konu sahibi eğer herşeyin düzenliyse hamile olma ihtimalin yüksek .

aynen olur olmaz bişeyden tartışma konusu yaratmaya cabalıyolar ne demişler boş teneke çok tıngırdar:) herneyse ins hamileyimdir bi an önce bebişime kavuşurum ^.^

son 2 haftadır benden bya bı deişiklikler var belımde felaket bı agrı sureklı uyku halı semsemlik mıde bulantısı yemeklerden igrenme kasıklarımda ara sıra kırmp benzerı agrılar ve ateş basması son 2 haftadır bunlar oluyo ve bi duygusallık aldı gıdıyo her ay 26da regl olurdum asla şaşmazdı bu ay bu belırtılerde varken 24.de oldum dıer regllerım gibiydi bı garıplık yoktu ama regl oncesıde sonrasıda devam ediyo bu belırtıler ve annemde bana hamıleyken 4.ayınakadar regl olmaya devam etmiş çok süpeleniyorum acaba hamilemıyım bukadar belirti tesadüf olabilirmi sizce lutfen yardımcı olunnnnn :/

belirtilerin gebelik belirtileriyle aynı gibi tatlım :49: inşallah hamilesindir de bi bebiş haberi daha alırız

sorun değil herkes burda sorununu paylaşabilir tartışmaya gerek yok bence... bi kan testi yaptır canım kafandaki soru işaretleriyle uğraşma şahsen ben günümü bekliyorum hemen yaptırıcam. kızlar kasık ağrım var bacak ağrım var normalmi?

mrb cnm öncelikle biz okadar yazıştık tabi ama buralarda değildik :D tabiki yardımcı olmak için varız birbirimize konu sahibimizde böyle düşünüyordur eminim sen takma..ama bu konuda bişey diyebilecek biri değilim yani en azından ben kendim için diyorum yinede anlattığın kadarı ile annende böyle olmuşsa ona çekmiş olman muhtemel test yapmadın mı acaba?üzerine görüldüğünde regl daha az olur die biliyorum ben vala ben psikolojik olarak istediğimden midir bilmem arada belirti yaşıyorum zaten ama test yapınca umutlarım sönüyor..senin hesaba göre üzerine gördüysen eğer hamileliğin önceki adet başlangıcından hesaplanıyor e öyleysee testte çıkar bence..yardımcı olamadım ama yazdım işte bişeler :D inş bebiş vardır hadi bakalım

ama erken değilmi canım ilişkiden 3-4 gün sonra kasık ağrısı olurmu sanki adet olucakmışım gibi çok abartı bir ağrı değil... olabilirmi diyosun?

benim yumurtlama günümde başladı 26 eylülde hala devam ediyr ne bilim ben yaa başka bişe mi varki ama böle hiç olmazdı oturmaya gittim bugün hep bi ıslaklık hissedip lavaboya gittim adet olcam gibi bişe yok tabi ikimizde tecrübesiz kimse yazmıyo bize :(((

aynen canım körler sağırlar misali bizde birbirimizi yiyip duruyoruz burda başka birinden ses çıkmıyoki tecrübelilerden falan :50::50:

canım adetin yaklaşıyorsa ondandır büyük ihtimal önce oluyormuydu ağrı

canım adetim biteli 1 haftadan fazla olucak nerdeyse... yok canım adetten sonra hiç olmazdı böyle ayın ortasında kasık ağrım bacak ağrısı falan.

yumurtlamanda geçtiyse hmmm bebişmi yoksa:))

bilmiyorum canım gerçekten öyle psikolojik falanda diyemiycem çünkü sabahtan akşama kadar ve hala devam eden hafif-orta seyirli ilerleyen kasık ağrısıda psikolojik olmaz heralde... ilk haftadan başlıyomu böyle şeyler döllenme sırasındamı oluyo anlamadım... özelliklede sol kasığım daha bi hissedilir sanki..

Back