• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

özel olacak ama son ilişkin hangi gündü

canım ilk sayfada hepsini yazmıştım insan utanıyor hakkaten tekrar yazınca ilk defa bukadar açık dertleşiyorum pek sevmiyorum dillendirmeyi ama çok merakta ediyorum :30:

haklısın gerçekten bende öyleyim:))ama mecbur sağlıkta utanma olmaz.ama bir iki gün geçmiş bi yerde görmüştüm ilişkiden bi kaç gün sonra ağrın olursa gebelik olabilir canım eğerki üşütmemişsen

canım istanbulda yaşıyorum ve pastırma sıcaklarımı her ne havaysa sıcaktan bayılıyoruz şu aralar ağustos başında gibi hava... eğer bu havada üşüttüysem kendimi tebrik ediyorum :51:

ama erken değilmi canım ilişkiden 3-4 gün sonra kasık ağrısı olurmu sanki adet olucakmışım gibi çok abartı bir ağrı değil... olabilirmi diyosun?

Adet ve İlişkiden 10 gün sonra sol kasığım ağrımaya başlamıştı,bir de göğüslerimde anormal bi şişkinlik oldu benim belirtilerim böyleydi,ama kafaya takmamanı öneririm akışına bırak aldırma bak öyle güzel geliyor ki bebiş inan buna..

ben ilişkiden hemen sonra duşa girerdim,iyice yıkardım ama tuttu işte tesadüf şimdi gün sayıyoruz beyefendinin gelmesi için..

Darısı en yakın zamanda başınıza,yumurtlama günü çok çok önemli mutlaka o günler yoğunlaşın...

Adet ve İlişkiden 10 gün sonra sol kasığım ağrımaya başlamıştı,bir de göğüslerimde anormal bi şişkinlik oldu benim belirtilerim böyleydi,ama kafaya takmamanı öneririm akışına bırak aldırma bak öyle güzel geliyor ki bebiş inan buna..

ben ilişkiden hemen sonra duşa girerdim,iyice yıkardım ama tuttu işte tesadüf şimdi gün sayıyoruz beyefendinin gelmesi için..

Darısı en yakın zamanda başınıza,yumurtlama günü çok çok önemli mutlaka o günler yoğunlaşın...

hemen kalkmışmıydın ilişkiden sonra.bu arada bebğin hayırlısıyla gelir inşallah:)

slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....

hemen kalkmışmıydın ilişkiden sonra.bu arada bebğin hayırlısıyla gelir inşallah:)

Evet canım hiç ayaklarımı dikmedim,zaten Allah biliyor eşim istiyor diye korunmayı bırakmıştık ama ben pek istemiyordum iş güç muhabbetinden dolayı hemen kalkıp işeyip,duş alıyordum ki spermler çıksın diye,ama oğlum inatçı çıktı..

Şimdi pişmanım öyle yaptığıma büyük bir sabırla bekliyoruz
Allahım isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
Teşekkürler canım..

cnm aynı belirtiler bendede var kasık agrısı falan adetime 8 gun var daha hayırlısı bakalım,yumurtlama gunumdan beri kasık agrısı var bendede inşallah hamileyizdir

oyhh kıyamam yaa ohh iyi yapmış bak sen kimle dans ediyosun :) ben hiç dokunmadım kımıldamadım 2 saat nerdeyse sadece yastık koyun diyorlardı dışarı çıkmasın diye akrobatik hareketler bile yaptımm :) 2-3 saat wc ye bile gitmedim yolu şaşırmasın kuzucuklar diye :D

burada olmasa kafayı yerdik heralde düşüne düşüne.inşallah hamileyizdir hepimiz :16:

iyi bari yaa tek değilim :) benimde nerdeyse 2 hafta var ama tamamiyle yumurtlama dönemiyle alakalı bi durum heralde vücut saçmalıyor :D

oyhh kıyamam yaa ohh iyi yapmış bak sen kimle dans ediyosun :) ben hiç dokunmadım kımıldamadım 2 saat nerdeyse sadece yastık koyun diyorlardı dışarı çıkmasın diye akrobatik hareketler bile yaptımm :) 2-3 saat wc ye bile gitmedim yolu şaşırmasın kuzucuklar diye :D

aynen öyle canım..:))

dediğim gibi akışına bırakın,ben 2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım,hemen olmaz herhalde diyordum 1 sene vermiştim kendime ama sıpacık sağolsun 2.ayda geldi
yani diyeceğim şu ki hiç aldırmayın,nasıl olacak,adet olacak mıyım,gecikecek miyim vs.bu düşünceleri atın kafanızdan ki hiç ummadığınz bi anda teşrif etsin kuzucuklar..

Ya benimde eşim korunuyo boşalmadım dedi ama ne bileyim daha iki hafta var ve bir haftadır göğüslerim ağrıyo hamilemiyim diye düşündüm test yapsam evde ne zaman belli olur acaba

evet hamilelik beklediğimiz için vücumuzdaki azıcık bi değişiklik umutlandırıyo bizi

Ya benimde eşim korunuyo boşalmadım dedi ama ne bileyim daha iki hafta var ve bir haftadır göğüslerim ağrıyo hamilemiyim diye düşündüm test yapsam evde ne zaman belli olur acaba

canım göğüs ağrısı en erken belirtidir.

Ama hemen bir haftada belli olurmu ama ağrımıyo göğüslerim sadece dokununca acıyo...

Back