Ya gerçekten mi çok korktum sevinip sevinmeyeceğimi bilemedimGayet güzel bi değer. Hayırlı olsun. Ben 12.3 el öğrenmiştim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten mi çok korktum sevinip sevinmeyeceğimi bilemedimGayet güzel bi değer. Hayırlı olsun. Ben 12.3 el öğrenmiştim.
Önemli olan sonucun kaç olduğu değil. İllaki öne düşük rakamlardan başlamak zorunda. Önemli olan iki günde ikiye katılıyor mu o. Bunu bildiğim halde 12 yi görünce bende çok korkmuştum. Ama iki gün sonra 33 olmuştu değerim ondan sonra rahatladım şükür. Senin reglin gecikti mi 90 yüksek güzel bi değer.Ya gerçekten mi çok korktum sevinip sevinmeyeceğimi bilemedim![]()
6 gün geciktiÖnemli olan sonucun kaç olduğu değil. İllaki öne düşük rakamlardan başlamak zorunda. Önemli olan iki günde ikiye katılıyor mu o. Bunu bildiğim halde 12 yi görünce bende çok korkmuştum. Ama iki gün sonra 33 olmuştu değerim ondan sonra rahatladım şükür. Senin reglin gecikti mi 90 yüksek güzel bi değer.
1.20Kaç çıktı değer
Ay hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah6 gün gecikti
Çok teşekkür ederim inşallahAy hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah![]()
1.20 belki artabilir.Benim hep 0.2 çıkıyordu hamile değilken.Umutlandırmakta istemem ama hemen karamsar olmayın bence.
Ay yok saha artmaz 4 gün kaldı diğer aylara inşallah1.20 belki artabilir.Benim hep 0.2 çıkıyordu hamile değilken.Umutlandırmakta istemem ama hemen karamsar olmayın bence.
Daha önce hiç yaptırdınız test negatif olduğundan emin olduğunuzda kaçtı sonucunuzAy yok saha artmaz 4 gün kaldı diğer aylara inşallah![]()
Galan ay yaptırmıştım reglime 7 gün kala o da 1.2 çıkmıştı. Zaten bu da 2.denemem hep aynı sonu alıyorum benDaha önce hiç yaptırdınız test negatif olduğundan emin olduğunuzda kaçtı sonucunuz
Geçen ayDaha önce hiç yaptırdınız test negatif olduğundan emin olduğunuzda kaçtı sonucunuz
Aaa demek senin normali 1.2 Ben normali benimki gibiyse diye düşünerek demiştim. Hayırlısını olsun hakkında.Galan ay yaptırmıştım reglime 7 gün kala o da 1.2 çıkmıştı. Zaten bu da 2.denemem hep aynı sonu alıyorum ben![]()
Olsun çok sağolun kıymetli yorumlarınız içinAaa demek senin normali 1.2 Ben normali benimki gibiyse diye düşünerek demiştim. Hayırlısını olsun hakkında.
meheaba benim testini de yorumlama şansınız var mı bata 3 gün varŞöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum![]()
merhsba zahmet olmazsa benimkine de bakar mısınız bat cumartesi günüŞöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum![]()
Ayyyy inşallah vardır henüz 2.denememdi allahım yolumu kolaylaştırdıysa ne mutlu banabenimde şu an yumurtlamamın 10.günü içime nedense yalancı pozitif gibi doğdu burda herkes buna güvenilmez
İğrenç bir marka asla yapmayın heralde 3 4 defa net pozitif çıkardı ama hiç gebe kalmadım.Silik olsa da oluyor mu? Bi de bu markaya güvenilir değil demişler bende inanmadım o yüzden 5 gün öncesi çıkar mı ki zaten
Ben çizgi gördüm. Testin markası ne ve kaçıncı dakikada çıktı çizgimeheaba benim testini de yorumlama şansınız var mı bata 3 gün var
merhsba zahmet olmazsa benimkine de bakar mısınız bat cumartesi günü
merhaba tekrarBen çizgi gördüm. Testin markası ne ve kaçıncı dakikada çıktı çizgi
Laboquick için güvenilir diyorlar yalancı pozitif çıkarmıyormuşmerhaba tekrar1 dakika içerisinde çıktı markası laboquick