• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Testime bakar mısınız

Ya gerçekten mi çok korktum sevinip sevinmeyeceğimi bilemedim 😂
Önemli olan sonucun kaç olduğu değil. İllaki öne düşük rakamlardan başlamak zorunda. Önemli olan iki günde ikiye katılıyor mu o. Bunu bildiğim halde 12 yi görünce bende çok korkmuştum. Ama iki gün sonra 33 olmuştu değerim ondan sonra rahatladım şükür. Senin reglin gecikti mi 90 yüksek güzel bi değer.

Önemli olan sonucun kaç olduğu değil. İllaki öne düşük rakamlardan başlamak zorunda. Önemli olan iki günde ikiye katılıyor mu o. Bunu bildiğim halde 12 yi görünce bende çok korkmuştum. Ama iki gün sonra 33 olmuştu değerim ondan sonra rahatladım şükür. Senin reglin gecikti mi 90 yüksek güzel bi değer.
6 gün gecikti

Şöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum😂
meheaba benim testini de yorumlama şansınız var mı bata 3 gün var
Şöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum😂
merhsba zahmet olmazsa benimkine de bakar mısınız bat cumartesi günü

Eklentiler

• 00D60383-9D13-4BBC-B506-25B32748BD0B.jpeg
    00D60383-9D13-4BBC-B506-25B32748BD0B.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 61
merhaba
Rabbim evlat isteyen herkese en kolay en hayırlı en kısa zamanda en sağlıklı en imanlı şekilde nasip etsin inşallah.
Benim elhamdülillah 1 tane Allaha emanet evladım var 14 yaşında.
2. yi istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederse 5 yıldır olmuyor.
adetim normalde 26-27-28 günde bir olur. Fakat son 1-2 yıldır adetim senede 1-2 defa 30 günde bir olmaya başladı yani genelde 28-27-26-29 günde bir falan oluyor her ay bir kaç gün oynuyor.
şimdi dün adetimin 30. günüydü eğer bugün adet olmazsam hamile olabilir miyim?
çok stresliyim çok heycanlıyım
diyorum kendime Rabbim ol derse olacak ne gelirse Rabbimden ama içim susmuyor.
test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye
desteğinizi rica ediyorum çok farklı duygular içindeyim.
Her an adet olacakmış gibiyim sanki olamamış sökülememiş gibi bilmiyorum.
ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi ara ara belim ağrıyor
ne olursa olsun Rabbimin dediği olacak sakin ol kalbim
Rabbim bekleyenlere kolaylıkla hayırla nasip etsin

Back