• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Testime bakar mısınız

Prodoctor (erken)
Predictor early (erken)
Laboquick (Kaset)
Laboquik de güzel evet o da hassas. Ama kuruma çizgisi çok çıkarıyor. 10 dakika sondasına güvenmemek lazım. Prodoctorda iyi hassasiyeti çok iyi olmasa da.Ben bi kimyasal geçirdim onda Prodoctor erken ve artımed kaset yapmıştım artımed daha koyu çıkarmıştı 😄Artımed sevgim ordan gelir 😂

Laboquik de güzel evet o da hassas. Ama kuruma çizgisi çok çıkarıyor. 10 dakika sondasına güvenmemek lazım. Prodoctorda iyi hassasiyeti çok iyi olmasa da.Ben bi kimyasal geçirdim onda Prodoctor erken ve artımed kaset yapmıştım artımed daha koyu çıkarmıştı 😄Artımed sevgim ordan gelir 😂
Sende bütün testler tam tersi olmuş sanırım 🤣

siz hamilesiniz sanırım dimi🥹

Benim tam tamına iki buçuk sene oldu.Kendini üzme. Rabbim zamanını bekliyor. O infertilite polikliniğinin yollarında ne kadar gezdim bir Rabbim bir de ben bilirim.
Oh sonunda nasip etmiş işte sana bak 🌸🩷 Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) üzülmüyorum artık vakti vardır diyorum ama her ay bi ümit oluyor tabi ki

Oh sonunda nasip etmiş işte sana bak 🌸🩷 Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) üzülmüyorum artık vakti vardır diyorum ama her ay bi ümit oluyor tabi ki
Seni öyle iyi anlıyorum ki. İkiniz için de dua edeceğim bu gece rabbim nasip etsin tez zamanda bekletmesin daha fazla inşallah.

ay inşallah esmaa bu ay ikimizi de sevindirsin 🥹 ama benim içime nedense doğmuyor bu siteye çok güvendim ben nedense 😂 hiç mi doğru çıkan days doctor testi olmaz😂 eğer yanılıyorsam da direk yazacağım buraya 🥲
Güzel düşün güzel olsun bak herkes artimed için kötü şeyler derken arkadaşımız onunla öğrenmiş öyle düşünme umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bekliyorum bizi unutma 🌸🩷

Back