- 5 Ekim 2023
- 306
- 65
- 18
- 27
- Konu Sahibi yagmurdamls55
E tabi ki erken maalesef beklicez hehehehe8. Mi 9. Mu günde yapmıştım negatif çıkmıştı 7 çok erken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tabi ki erken maalesef beklicez hehehehe8. Mi 9. Mu günde yapmıştım negatif çıkmıştı 7 çok erken.
Amiiin çok aminnnnn nasiptir diyorum bekliyorum 2 sene olduburadaki bekleyen herkes dualarımda benimde yıllarca bekleyen insanları okuyunca kalbim açıyor, hikayesini okuyup ağladığım insanlar oldu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aaaa evet baktım şimdi :)Dün ben konu açmıştım hatırlıyor musun ovü testi gebelik belli eder mi diye yorum atmıştın adını hatırlıyorum sanki ovü testim dün silikti benim
Esma sana ayrıca dua edeceğimAmiiin çok aminnnnn nasiptir diyorum bekliyorum 2 sene oldu
Laboquik de güzel evet o da hassas. Ama kuruma çizgisi çok çıkarıyor. 10 dakika sondasına güvenmemek lazım. Prodoctorda iyi hassasiyeti çok iyi olmasa da.Ben bi kimyasal geçirdim onda Prodoctor erken ve artımed kaset yapmıştım artımed daha koyu çıkarmıştı Artımed sevgim ordan gelirProdoctor (erken)
Predictor early (erken)
Laboquick (Kaset)
Çok teşekkür ederimmmmEsma sana ayrıca dua edeceğim
Sende bütün testler tam tersi olmuş sanırımLaboquik de güzel evet o da hassas. Ama kuruma çizgisi çok çıkarıyor. 10 dakika sondasına güvenmemek lazım. Prodoctorda iyi hassasiyeti çok iyi olmasa da.Ben bi kimyasal geçirdim onda Prodoctor erken ve artımed kaset yapmıştım artımed daha koyu çıkarmıştı Artımed sevgim ordan gelir
siz hamilesiniz sanırım dimiLaboquik de güzel evet o da hassas. Ama kuruma çizgisi çok çıkarıyor. 10 dakika sondasına güvenmemek lazım. Prodoctorda iyi hassasiyeti çok iyi olmasa da.Ben bi kimyasal geçirdim onda Prodoctor erken ve artımed kaset yapmıştım artımed daha koyu çıkarmıştı Artımed sevgim ordan gelir
Benim tam tamına iki buçuk sene oldu.Kendini üzme. Rabbim zamanını bekliyor. O infertilite polikliniğinin yollarında ne kadar gezdim bir Rabbim bir de ben bilirim.Amiiin çok aminnnnn nasiptir diyorum bekliyorum 2 sene oldu
Oh sonunda nasip etmiş işte sana bak Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) üzülmüyorum artık vakti vardır diyorum ama her ay bi ümit oluyor tabi kiBenim tam tamına iki buçuk sene oldu.Kendini üzme. Rabbim zamanını bekliyor. O infertilite polikliniğinin yollarında ne kadar gezdim bir Rabbim bir de ben bilirim.
Hahaha bak bunlar iki kişinin bilgi birikimi hafife alma beni. Arkadaşım da bende iki buçuk senedir istiyoruz yapmadığımız test kalmadı.Her testi birbirimize attık. Şimdi Rabbime çok şükür aynı ay hamile kaldıkSende bütün testler tam tersi olmuş sanırım
Ayyyyy çok tatlıııııHahaha bak bunlar iki kişinin bilgi birikimi hafife alma beni. Arkadaşım da bende iki buçuk senedir istiyoruz yapmadığımız test kalmadı.Her testi birbirimize attık. Şimdi Rabbime çok şükür aynı ay hamile kaldık
Seni öyle iyi anlıyorum ki. İkiniz için de dua edeceğim bu gece rabbim nasip etsin tez zamanda bekletmesin daha fazla inşallah.Oh sonunda nasip etmiş işte sana bak Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) üzülmüyorum artık vakti vardır diyorum ama her ay bi ümit oluyor tabi ki
Allah razı olsun teşekkür ederimSeni öyle iyi anlıyorum ki. İkiniz için de dua edeceğim bu gece rabbim nasip etsin tez zamanda bekletmesin daha fazla inşallah.
Senin yarın olumlu haberini bekliyorum yağmur yine pozitifi gör ve kan ver :)siz hamilesiniz sanırım dimi
Bana özelden yazar mısın birşey anlatacağın sanaAllah razı olsun teşekkür ederim
Tabi ki :)Bana özelden yazar mısın birşey anlatacağın sana
ay inşallah esmaa bu ay ikimizi de sevindirsin ama benim içime nedense doğmuyor bu siteye çok güvendim ben nedense hiç mi doğru çıkan days doctor testi olmaz eğer yanılıyorsam da direk yazacağım burayaSenin yarın olumlu haberini bekliyorum yağmur yine pozitifi gör ve kan ver :)
Güzel düşün güzel olsun bak herkes artimed için kötü şeyler derken arkadaşımız onunla öğrenmiş öyle düşünme umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bekliyorum bizi unutmaay inşallah esmaa bu ay ikimizi de sevindirsin ama benim içime nedense doğmuyor bu siteye çok güvendim ben nedense hiç mi doğru çıkan days doctor testi olmaz eğer yanılıyorsam da direk yazacağım buraya
inşallah unutmammm hemen buraya yazacağımGüzel düşün güzel olsun bak herkes artimed için kötü şeyler derken arkadaşımız onunla öğrenmiş öyle düşünme umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bekliyorum bizi unutma