- 10 Mayıs 2024
- 91
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi yagmurdamls55
Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.Tekrar test yaptınız mı son attığınız teste göre gayet net bence.merhaba tekrar1 dakika içerisinde çıktı markası laboquick
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.Tekrar test yaptınız mı son attığınız teste göre gayet net bence.merhaba tekrar1 dakika içerisinde çıktı markası laboquick
HamileymişimAaa demek senin normali 1.2 Ben normali benimki gibiyse diye düşünerek demiştim. Hayırlısını olsun hakkında.
Esmaaa adetim 4 gün gecikti kan verdim 31 çıktıNe yaptınnnnnn
Yaaaaaaa hayırlı olsuuuunnnEsmaaa adetim 4 gün gecikti kan verdim 31 çıktı![]()
Çokk sağol inşallah sağlıklı ilerler değerim ufak geldiYaaaaaaa hayırlı olsuuuunnn![]()
İnşallah canım benimÇokk sağol inşallah sağlıklı ilerler değerim ufak geldisen naptın inşallah hayırlı haberler almışsındır
Ay inşallah allahım ikimizi sevindirir bu ay dua edeceğimİnşallah canım benimbende kan verdim sabah hala bekliyorum baya uzun sürdü negatif görmekten korkuyorum ama bekliyorum
![]()
İnşallah aşkııımmAy inşallah allahım ikimizi sevindirir bu ay dua edeceğim![]()
Testin içinde progestronda varmiydi oda yüksek olurmuş biraz hamilelikte varsaİnşallah aşkııımm![]()
Yoktu sanırımTestin içinde progestronda varmiydi oda yüksek olurmuş biraz hamilelikte varsa
Ben ilk çocuğumu 31 betayla ogrenmistim şimdi üç yaşında nerdeyseÇokk sağol inşallah sağlıklı ilerler değerim ufak geldisen naptın inşallah hayırlı haberler almışsındır
Ay inşallah 4 gün gecikmeye küçük geldi değer sadece geç de yumurtlamamıştım bu işler karışık düşünmemek lazımBen ilk çocuğumu 31 betayla ogrenmistim şimdi üç yaşında nerdeysehayırlı olsun iki gün sonra iki katına çıkarsa devamı da güzel gelir hayırlısıyla
![]()
Benim vardı 6.9 çıktıTestin içinde progestronda varmiydi oda yüksek olurmuş biraz hamilelikte varsa
Ay kan sonucun çıktı sandımBenim vardı 6.9 çıktı
bebiş beta sonucum 31 progestron 6.9 çıktı. Sen naptınnnAy kan sonucun çıktı sandım![]()
Ayyy herkesi karıştırıyorum ya ofbebiş beta sonucum 31 progestron 6.9 çıktı. Sen naptınnn![]()
ahahaha tükenme hayırlısı olsun gönlünü ferah tut inşallah seninledirAyyy herkesi karıştırıyorum ya ofkelebekle karıştırdım seni
benim hala sonucun yok tükendimmmm
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın canimBenim vardı 6.9 çıktı
AminnnnHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın canim![]()