• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Testime bakar mısınız

Yumurtlama günü nasıl yani ben hamilemiyim deilmiyim diye test yapmıştım ama
Takip için testleri var. Ya da şeffaf uzayan akıntı oluyor adetten sonra o şekilde de anlaşılabiliyor.Normal şartlarda gebelik yumurtlama tarihinden en erken 11 12 gün sonra idrar testinde gözükebilir. Daha erken gözükmesi çok mümkün değil. Normal bir düzende yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Yani ortalama tarihte yumurtladıysan adetten 10 gün önce gebelik yeni oluşmaya başlar döllenme olduğu taktirde.

M munzevikisi hislerin çok kuvvetli sormak istedim /sat 27 ocak Bat 24 şubat son 3 4 gündür iğne batması yaşıyorum vücudumda kaşıntı da oluyor . Kasıklarım ağrıyor. Çok denedim çok negatif gördüm aşırı da halsizlik var. Dün gözümü açamıyordum. Sence var mıdır bu ay ? Artık tutunacak dal bulamıyorum boşu boşuna deniyorum sanırım. Asla olmayacak gibi😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

M munzevikisi hislerin çok kuvvetli sormak istedim /sat 27 ocak Bat 24 şubat son 3 4 gündür iğne batması yaşıyorum vücudumda kaşıntı da oluyor . Kasıklarım ağrıyor. Çok denedim çok negatif gördüm aşırı da halsizlik var. Dün gözümü açamıyordum. Sence var mıdır bu ay ? Artık tutunacak dal bulamıyorum boşu boşuna deniyorum sanırım. Asla olmayacak gibi😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Daha 10 gün var regline yumurtlama sancısı olmasın

Arkadaşa ben de katılıyorum yumurtlama olabilir.Döllenme ağrısı da olabilir. Benim yumurtlamanın olduğu gün öyle sancılarım batmalarım oldu ki resmen döllenmeyi tamamen hissetmişim. Regl gününe kadar da batmalar devam etmişti.Yine değerlendirmeye bak bence. Karamsar da düşünme emin ol bana sorarsan ben de hiç olmaz herhalde diyordum. Çevremdeki soranlara diyordum artık olmuyor diye ama bir anda oluverdi.

Arkadaşa ben de katılıyorum yumurtlama olabilir.Döllenme ağrısı da olabilir. Benim yumurtlamanın olduğu gün öyle sancılarım batmalarım oldu ki resmen döllenmeyi tamamen hissetmişim. Regl gününe kadar da batmalar devam etmişti.Yine değerlendirmeye bak bence. Karamsar da düşünme emin ol bana sorarsan ben de hiç olmaz herhalde diyordum. Çevremdeki soranlara diyordum artık olmuyor diye ama bir anda oluverdi.
Ayy hadi hayırlısı yaaa inşaAllah sözlerin iyi geldi 🤩🤩

Back