• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

bende kk daki topik deneyimlerimden yorum yapıyım bence hamilesin:17::16:
:9:İnşallah, ben de çok girdim baktım testleri karşılaştırdım ama kendimin olunca inanmakta güçlük çekiyorum.Karnım şişse anca inancakmışım gibi sanki :26:
Çok teşekkür ederim yorum için :54:

bencede hamilesin canım.ama idrarr testleri çok güvenilir değil bariz çift çizgi görüp kan tahlilinde hamile olmayan arkadaşlarımız olmuştu .kan verirsen hemen belli olur zaten ikinci cizgi mevcut.

bende bir anne olarak yorum yapayım hamilesin canım. tebrik ederim.:71:
aş ermen için erken ama belirti olarak halsizlik,uyuma isteği, göğüslerde acıma vs. sayabilirz. henüz bir kaç haftalık olabilir. mide bulantın henüz başlamaz.

bencede hamilesin canım.ama idrarr testleri çok güvenilir değil bariz çift çizgi görüp kan tahlilinde hamile olmayan arkadaşlarımız olmuştu .kan verirsen hemen belli olur zaten ikinci cizgi mevcut.

Evet doğru söylüyorsun,benim korkum da o..Şimdi sevinip kan tahlili sonucunda hüsran yaşamak :50:Ama mecbur perşembe sabahı gidicem kan tahliline :71:

Ben daha şoktayım, emin değilim onun için benim belirtilerim yanlış olabilir ama söliyim yinede.Şu an bel ağrısı, sık tuvalete çıkma, göğüslerde acıma var:26:Belirti midir bilmiyorum ama herkes yazlıklarla gezerken ben işyerimde boğazlı kazakla oturuyorum, üşüyorum.

çok tebrik ederim arkadaşım ve bütün hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum, bende yumurtlama günüme göre çalışma yapmaya gayret ettim yumurtlma testlerinden almıştım onlardan baktım,geçen hafta 20si yumurtlama günümdü o günden sonra sol kasığımda tuhaf bir batma var ama bu kadar erken belirti olmaz heralde bilmiyorum ki :18: inşallahh burası uğurlu gelir bana bende hamile kalırım:nazar: sen ne kadar süredir bebek istiyordun kacıncı ayda oldu?

aş ermen için erken ama belirti olarak halsizlik,uyuma isteği, göğüslerde acıma vs. sayabilirz. henüz bir kaç haftalık olabilir. mide bulantın henüz başlamaz.

Allah bağışlasın yavrunu canım öncelikle:nazar: Çoğu şey psikolojik olabiliyor aslında.Mesela bi yazı okudum göbekte çizgi oluşması hamilelik belirtisi diye yani hafif alt kısmında.Gittim evde kontrol ettim var çizgi, ama sonra da dedim ki kendi kendime "sıyırdın kafayı o kotun çizgisi iz yapmış" :27:
Tahminimce varsa şayet içimde bebek 2,5 -3 haftalıktır :17:İnşallah vardır :71:

bende kk daki topik deneyimlerimden yorum yapıyım bence hamilesin:17::16:

sagol kuzucuk :16: inşallah kankam hamiledir ve teyze olurummmmmmmmmmmm:66:

oyy meldoşumda hemilesin demiş kanka hadi sevin artık :29::16:

çok tebrik ederim arkadaşım ve bütün hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum, bende yumurtlama günüme göre çalışma yapmaya gayret ettim yumurtlma testlerinden almıştım onlardan baktım,geçen hafta 20si yumurtlama günümdü o günden sonra sol kasığımda tuhaf bir batma var ama bu kadar erken belirti olmaz heralde bilmiyorum ki :18: inşallahh burası uğurlu gelir bana bende hamile kalırım:nazar: sen ne kadar süredir bebek istiyordun kacıncı ayda oldu?

İnşallah Allah gönlüne göre verir, senin benim tüm isteyenlerin.Benim 5-6 ay kadar oldu.Ama yumurta takibi felan yapmadım,sadece korunmayı bıraktım,gerçi zaten Allaha emanet korunuyorduk :60:
Benim de kasık ağrılarım var, korkuyorum ya hastalanırsam diye :26:İnşallah uğurlu gelir canım.

Evet doğru söylüyorsun,benim korkum da o..Şimdi sevinip kan tahlili sonucunda hüsran yaşamak :50:Ama mecbur perşembe sabahı gidicem kan tahliline :71:
inşallah canım güzel haberlerle dönersin.
ama benim idrar testimde böyleydi.adetime 6 gün ve 5 gün kala yapmıştım.sonra 5. gün yaptığımda gidip kanda vermiştim 35 çıkmıştı .inşallah seninde çıkar belirtilerinde mevcut zaten.

Ayyyy yesinler seninnn deneyimini emiiiii :27: :27: :52: :52:

ank06 mı la bu :27:İmzası yabancı değil

inşallah canım güzel haberlerle dönersin.
ama benim idrar testimde böyleydi.adetime 6 gün ve 5 gün kala yapmıştım.sonra 5. gün yaptığımda gidip kanda vermiştim 35 çıkmıştı .inşallah seninde çıkar belirtilerinde mevcut zaten.

Amin canım inşallah, peki yine de hastalanmana yakın ya da günün geçtikten sonra da olcakmış gibi kasık ağrısı oldu mu? Bu arada hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah canım :71:

kızlar hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız ? ilk belirtiler ne oluyor

valla canımcım belirtileri adet öncesi belirtilerle aynı.aynı adet olacakmışım gibi sancım vardı umudu kesmiştim bu ayda... sonra belim ve kasıklarım çok ağrıyordu.ayrıca baş dönmesi vardı ama ben inanamıyordum tabi ben birde adet sancısının aynısı olunca bu ay yine yok diye üzülmüştüm.ve ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım o yüzden acaba onun etkisi mi diyordum böyle işte:)):49::49:

İnşallah Allah gönlüne göre verir, senin benim tüm isteyenlerin.Benim 5-6 ay kadar oldu.Ama yumurta takibi felan yapmadım,sadece korunmayı bıraktım,gerçi zaten Allaha emanet korunuyorduk :60:
Benim de kasık ağrılarım var, korkuyorum ya hastalanırsam diye :26:İnşallah uğurlu gelir canım.

Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. benimde bu ay 7. ay inşallaaahh tutar bende buraya yazarım gerçekten kk da güzel bir pozitif enerji var hergün okuyorum. hamileliğin ilk zamanları adet sancısı benzeri ağrılar olurmuş o yüzden korkma ve en kısa sürede doktora görün canım, Allaha emanet ol hamilelerin duası kabul olur nolur bana da dua et :emir_bebek:

ank06 mı la bu :27:İmzası yabancı değil

Amin canım inşallah, peki yine de hastalanmana yakın ya da günün geçtikten sonra da olcakmış gibi kasık ağrısı oldu mu? Bu arada hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah canım :71:

Benimm yahuuuu bak hatırlamışsın imzadann :27: :27: :38: keleş oldumm zatenn :61: :61:

Anam dur utanıyorum daha inanmıyorum ki :60:İnşallah doğrudur inşallah alırım valla kucağıma sağol canım benim :70::70:

Ne utanacan kuzumm ne güzel bir haber bu biliyonmuu :70: :70: teyze oluyoz yaaaa :66: :66:

azelya çok sevindim kuzum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
harika bi haber bu gözün aydın tatlım:70:

Back