- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Bu ne çirkin bir yorum böyleYa nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Cok katılıyorumBu ne çirkin bir yorum böyle
Kotu ınsanları kastettım tanıdığımCok katılıyorum
Ne demek bebeğe aç ya ne saçma sapan rezil bi tabir bu? Çocuğu henüz olmayan biri olarak hiçte dediğin bir açlıkla kimsenin gebeliğinde gözüm kalmıyor. Diğer olmayan kadınlarında böyle bir kıskanç nazar eden gözle bebeğe bakacağını sanmam. Şu kelimeleri dikkatli seçin!Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Ne kadar iğrenç bir yorum Allah ıslah etsin.Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Haklı mı biz açız o zaman gözümüz değecek kadının bebeğineAslında çok haklısın ama dua ile Allah korurben inaniyorum
Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Bebeğe aç yani bebekten dertliHaklı mı biz açız o zaman gözümüz değecek kadının bebeğine
Bence kötü bişey demek istemedi nazat diye bı kavram varBu nasıl yorum ya.
İnsan karşısındakini kendi gibi görürmüş..
O zaman doğru yazmayı öğren öyle yaz. Ne yazdığını farkında mısın? Biz ne okuduğumuzu farkındayız daNe kadar beyınsız ınsanlar var bu sıtede akrabaları kastettim kendımın herkes kendı uzerıne alınmış MaşAllah
Çok kötü oldugunuz ıcın yukarıyı okumuyorsunuz kalplerınız fesat
Burada Akraba yazmıyor. Bence kendi kalbinize bakın. Kırdığınız kalpler var çünküYa nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Kotu ınsanları kastettım tanıdığım
Bu arada hakaret etmenin cezası olduğunu biliyorsunuzdurNe kadar beyınsız ınsanlar var bu sıtede akrabaları kastettim kendımın herkes kendı uzerıne alınmış MaşAllah