- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Sen benım etrafımı tanımıyorsun ki konusuyorsun benım lafım sana değilBebeğe aç insanlar var demişsiniz bebeğe aç tanıdıklarım değil. Kendi adıma evet bebeğe açım ama kimsenin bebeğinde de gözüm kalmaz tanıdıklarınızın da kalacağını sanmıyorum. Çok çirkin tabirleriniz.
Bence siz nickiniz gibi pinpiriklisiniz ve anlatım eksikliğiniz var.Site sanırım z yi a a yı z anlayam tiplerle dolu
Siz anlamak ıstedıgınız gibi anlatıyorsunuzBence siz nickiniz gibi pinpiriklisiniz ve anlatım eksikliğiniz var.
Ne kadar beyınsız ınsanlar var bu sıtede
Aynaya bakıp konusuyorsun sanırımevet sen yazınca bende fark ettim !
Nazar var olan bir şey bende inanıyorum ama bebeğe aç ne demek çok çirkin bi tabirBebeğe aç yani bebekten dertli
Sebebsiz infertiliteler var demek istedi bence
Haliyle de sende olmayana ukde edersin bı ah çekersin
Kötü niyetinden değildir ama nazar değer
Bu böyledir yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum
Bende arkadaşıma ay su ne kadar şöyle olmusbenim ki öyle olmamıştı dediğimde kıza takkk nazar degmisti
Neden alindinizkötü bişey demedim ki
Ne uzucu ve gercek dısı bir dusunce bu.Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Bu adam kim biliyon mu yavrum senAynaya bakıp konusuyorsun sanırım
Selamun aleyküm herkese korunmasız ilişki yaşadık bu ay adetim 6 kasımdı fakat olmadım. Bugün midem yandı bulandı. Ha oldun olcam diyorum hiçbişey yok bende. Şehir dışındayım 5 gündür acaba bu yüzden mi olamadım yoksa gebelik mi bilemiyorum. Bi ara yine böyle 5 gün gecikmişti. Ümit bağlasam mı bağlamasam mı bilemedim. Sizce? Daha yeni korunmayı bıraktık bu arada.. :) sevgiler
Bilmediği belliBu adam kim biliyon mu yavrum sen
Ah canım benım tanıdıklarımı kastettim diyorum ah ah... herkes a desek z anlıyor MaşAllah
Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebegeBen yukarda tanıdıklarım dedim sen okumayı öğren kardeşim
Tüh ban yedi daha konusacaklarımız vardı oysakiBilmediği belli
Nazar degıyorsaYa nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Bak senin yazdığın bu. Kim okumayı bilmiyor acaba? Ama görülen o ki sen hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun
Arkadaş aynaya bakıp konuşmuş bize beyinsiz derkenAynaya bakıp konusuyorsun sanırım
Yukarıdaki yorumu ben yapmadım ki konu sahibine gösteriyorum ne yazmış diye çünkü kendisi de bilmiyor ne yazdığınıNazar degıyorsabu emojıden koyun bebeklerinizin yuzlerıne instagramdakiler gıbı
Hı pardonYukarıdaki yorumu ben yapmadım ki konu sahibine gösteriyorum ne yazmış diye çünkü kendisi de bilmiyor ne yazdığını
Nalet gelsin böyle işe ahsjdjdhdHı pardon
Bebegıme nazar degıyor lanet ınsanlar dıyen o emojıden koysun ozaman