- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Hamilesin BENCEHemende ümit baglamak istemiyorum aslında karnım guruldayınca adet oluyorum ama halada olmadım
İstanbula geçince inşTest yapın
Öylemı dıyosunuz karnım gurulduyor guruldayınca adet olurum aslında strestenmı anlamadımHamilesin BENCE
O da bunu dedi gunlerdir.artik en son kızdım test yaptı şükürÖylemı dıyosunuz karnım gurulduyor guruldayınca adet olurum aslında strestenmı anlamadım
Il dısındayım kaynanam bılse yapsam ay yayar gibime gelıyo zaten 2-3 ay saklanması gerek esımde bosver dıyor ıst da yapO da bunu dedi gunlerdir.artik en son kızdım test yaptı şükür
Neden 2-3 ay saklanması gerek ?Il dısındayım kaynanam bılse yapsam ay yayar gibime gelıyo zaten 2-3 ay saklanması gerek esımde bosver dıyor ıst da yap
Eşim çıksa soyler cunku..Neden 2-3 ay saklanması gerek ?
Eczaneye gidemezmisiniz kayinvalideniz her aldığınizı biliyor mu ne haberi olacak
Orkid almaya gdiyorun desinEşim çıksa soyler cunku..
Yok poxıtıf çıksa söler anasınaOrkid almaya gdiyorun desin
Yok poxıtıf çıksa söler anasına
Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebegeneden saklamanız gerekiyor peki
Aslında çok haklısın ama dua ile Allah korurYa nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
İnşAllah ya buyuk abdestte pıhtı geldı ıkı yuvarlak normalmı sizce geçen haftalardaAslında çok haklısın ama dua ile Allah korurben inaniyorum