Hamile miyim? Acaba ?

Bebeğe aç insanlar var demişsiniz bebeğe aç tanıdıklarım değil. Kendi adıma evet bebeğe açım ama kimsenin bebeğinde de gözüm kalmaz tanıdıklarınızın da kalacağını sanmıyorum. Çok çirkin tabirleriniz.
Sen benım etrafımı tanımıyorsun ki konusuyorsun benım lafım sana değil

Bebeğe aç yani bebekten dertli
Sebebsiz infertiliteler var demek istedi bence

Haliyle de sende olmayana ukde edersin bı ah çekersin
Kötü niyetinden değildir ama nazar değer
Bu böyledir yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum
Bende arkadaşıma ay su ne kadar şöyle olmusbenim ki öyle olmamıştı dediğimde kıza takkk nazar degmisti

Neden alindiniz 😊kötü bişey demedim ki
Nazar var olan bir şey bende inanıyorum ama bebeğe aç ne demek çok çirkin bi tabir

Selamun aleyküm herkese korunmasız ilişki yaşadık bu ay adetim 6 kasımdı fakat olmadım. Bugün midem yandı bulandı. Ha oldun olcam diyorum hiçbişey yok bende. Şehir dışındayım 5 gündür acaba bu yüzden mi olamadım yoksa gebelik mi bilemiyorum. Bi ara yine böyle 5 gün gecikmişti. Ümit bağlasam mı bağlamasam mı bilemedim. Sizce? Daha yeni korunmayı bıraktık bu arada.. :) sevgiler 🥰

sevgi pıtırcığı bir canavara dönüştü

Ah canım benım tanıdıklarımı kastettim diyorum ah ah... herkes a desek z anlıyor MaşAllah
Ben yukarda tanıdıklarım dedim sen okumayı öğren kardeşim
Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Bak senin yazdığın bu. Kim okumayı bilmiyor acaba? Ama görülen o ki sen hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun

Ya nazar degıyor çunkı etrafta aç olan ınsanlar çok bebege
Bak senin yazdığın bu. Kim okumayı bilmiyor acaba? Ama görülen o ki sen hem yazmayı hem okumayı bilmiyorsun
Nazar degıyorsa 😍 bu emojıden koyun bebeklerinizin yuzlerıne instagramdakiler gıbı

X