yebcim kızım 8 yaşında
karbonatı 1 çay kaşığı attım o zaman
hakcacım akıllı kadının hali başka oluyo demi şimdi onlar çıkmış benim zamanımda yoktu olsa alırdım
gavur ölüsü gibi bizim beşik yatıyo orda altını çekip silmek bile zor
sağol canım bende iyiyim dün dr gittim çok iyi şeyler söyledi. Hiçbir sorunum yok. Kistlerde gitmiş. Yumurtamda çatlamış öyle dedi...şu iki günü iyi değerlendiriyorum.... Bakalım belki buay bende hamiş listesine eklenirim. Herkes mutlu olsun tek duam bu...
ben 1 seneden beri uğraşıyordum sonunda kavuştum meleğime:saruboceq:
Çitos beryal hakça arkadaşlar ne kadar zamandan sonra hamile kaldınız arkadaşlar
şuan sakız çiğniyorum bol bolşakkıdıcitosum artık kahve yerine süt içersin
iskoç kistlerin pko kistimi yoksa başka kistmi adetlerinmi düzensizdi
yebcim kızım 8 yaşında
karbonatı 1 çay kaşığı attım o zaman
hakcacım akıllı kadının hali başka oluyo demi şimdi onlar çıkmış benim zamanımda yoktu olsa alırdım
gavur ölüsü gibi bizim beşik yatıyo orda altını çekip silmek bile zor
şuan sakız çiğniyorum bol bolşakkıdı
sütü kahvaltıda içtim 1 bardak şekersiz
1 adette yumurta yedim artık sağlıklı beslenicem cokacimcoook
Çitos beryal hakça arkadaşlar ne kadar zamandan sonra hamile kaldınız arkadaşlar
çitos sendede kist vardı dimi.. Sanki öyle hatırlıyorum. Doğrumu
vildancım günaydın dün sormuşsun ama ben öğleden sonra giremedim.sabahta belenayın güzel haberiyle güne başladık. inşallah darısı en yakın zamanda sizlerin başına:Saruboceq: bende senin resmini gönderdiğin oyun parkı olan yataktan düşünüyorum kısmetse daha sonrada genç odası alırız inşallah. bakalım daha var o güne kadar fikrimi değiştirmezsem. ama çok güzeller dediğin gibi katlanıyor ve istediğin yere taşıyabilirsin.Allah o günleri göstersin inşallah sağlıkla:Saruboceq:
Teşekkür ederim canım akşam deneyeceğim. Çitosda denerse bi hamile bi hamile olmayan test sonucunu görürüz (ben ümitsizim)ama inşallah benimkide kabarır:)
ben 1 seneden beri uğraşıyordum sonunda kavuştum meleğime:Saruboceq:
canım bende sana katılıyorum ben de ilk bir kaç yıl için park yataklardan almak isterim daha sonra genç odası alırım herhalde.çünkü evim küçük ve diğer yataklar sonra açılıyo deselerde dün de vildoşun dediği gibi rahat olmuyomuş çocuk için.en iyisi oyun parkı ve yatak olanlar.sonrasını bebişler büyüyünce düşünürüsss hihoyyythihoyyyt
valla canımın içi ben herşeyi oluruna bıraktım elimden geleni yapıyorum rabbim kısmet edersede artık bikez daha anniş olurum
layık görmezde vermezse artık napalım bu topikteki bütüüüüüün kızların bebişlerini pışpışlarım:ecrin_bebek:
eferim sağasengözlerimebaksanab
hergün rapor edecin artık ne yedin ne içtincokacimcoook
pko varmı sendede