kız bana ikiz dedin ben şimcik ikisininde hakkından nasıl gelcem banane sen bakmaya gelirsin:dilcikar:teyzesi değilmisin bakarsın artıgın:dilcikar:
kızlar cevap yazamıyom kusura bakmayın bir yandanda çalışıyorum test sonucunu aldık şimdi 1190,43 çıktı değerim sanırım 3-4 haftalık daha doktora gitmedim sormadım pazartesi gideriz inşallah
bu arada vildncım sen kısır koyun olamazsın tescillendi onaylandı kızınla beraber hadi ikinci biraz naz yapıyor diye ne bu sitem gelecek canım gelecek bana söyledi annesi yollarda çalışma varmış gelicem hemen dedi:)
siz benim ne çatlak olduğumu az çok anlamışsınızdır:enbuyukkk:
sizi yalnız bırakacamı sanıyosanız yanılıyosunuz süprizzzzz
arkanızdan gelecem görürsünüzsırnaşık şey
yaa kızlar benim dünden beri içten gelen bi ateşim var.yanıyomuş gibi hissediyorum ama annem bakıyo ateşin yok diye ama ben bütün vücudumda bi sıcaklık hissediyorum ve başım çok ağrıyo keza belim va kasıklarım....ilk olduğu için çok korkuyorum...bunlar normal mi ya?????
hadi tahmin yürütelim bence belenayın kızı olacak
o bebeklikten çıktı nerdeyse genç kız olacak ben şöyle sıçan gibi minicik konuşmayı bilmiyen ne giydirsem giyen ne versem yiyen bana muhalefet olmayacak(en azından büyüyene kadar)sümsük gibi minicik bişey istiyom:ecrin_bebek::CüvCüv:
yaa kızlar benim dünden beri içten gelen bi ateşim var.yanıyomuş gibi hissediyorum ama annem bakıyo ateşin yok diye ama ben bütün vücudumda bi sıcaklık hissediyorum ve başım çok ağrıyo keza belim va kasıklarım....ilk olduğu için çok korkuyorum...bunlar normal mi ya?????
citos kıs dün yadel gelmiş akşam denk gelemedim ama gece denk geldim özelden yazdı bana
beni unutmayın sakın diyoooo
hamile arkadaşlar bi ara bi arkadaşımız idrarına karbonat atınca kabarırsa hamile oluyormuşsun diye yazmıştı çitos sen yapıcaktın yaptınmı denermisiniz bizide bilgilendirin
canım banada msj atmış özelden sağolsun bebiş haberime çok sevinmiş unuturmuyum hiç arada bende ona gönderiyom senden gizli kaydirigubbakcemile3
canım hg ben deniycektim fakat yine hayal kırıklığına uğrarım diye yapmadım direk kan tahlili yaptırdım banada vildoşum demişti zaten o yapmış doğruymuş canım:1rolleyes: