hoşbulduk canım iyiyim ya nasıl olayım çalışıyorum faturalar önümde ama işleyecek adam yokk sen nasılsın kuşumm özledim kız snei bir türlü karşılaşamadıkhoşgeldin iltercim..nbr...
slm canım hoş geldin nasılsın bakalımmmslm canlarım.mm....
özledğimm sizi.....
bu aralar çok yoğunummm eskisi giremiyorummm yada akşamları evden giriyorum.....
nasılsınızz ne var ne yok???
canım nasıl oldun
kanaman mı var
nasıl olayım canım yaaa bildiğin gibi biraz işler yoğunlaştıiltercim asıl sen nasılsın? bu ara pek yoksun Şeniz
yok cnm tedavi falan yok sadece incir suyu tarsin suyu falan ictim ve takvimle calistik bu 2 ay zaten deniyeli scuba cnm 3 hastane yan yana lar 3 nede sorariz yapiyolami yapmiyosalarda canlari saolsun
aysunarslan, bilgen35, emelistan, iltercakir+, meleksen, nilüfer79, scuba ne haber kızlar dün test yaptım negatif cıktı
tşk iyi olmaya çalışıyoruz şahsen ben meleksene dua ediyorum:Saruboceq:
hoş geldinm canımaysunarslan, bilgen35, emelistan, iltercakir+, meleksen, nilüfer79, scuba ne haber kızlar dün test yaptım negatif cıktı
slm canlarım.mm....
özledğimm sizi.....
bu aralar çok yoğunummm eskisi giremiyorummm yada akşamları evden giriyorum.....
nasılsınızz ne var ne yok???
beryalcim kanamam durdu panik ataktım paranoyak oldum valla kafayı yemek üzereyim perşembe tekrar betahcg baktırıcam:Saruboceq::Saruboceq:
bende dua istiyorum ama
aysunarslan, bilgen35, emelistan, iltercakir+, meleksen, nilüfer79, scuba ne haber kızlar dün test yaptım negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?