nasılsın canikom .sen 18 i beklemiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum yaaa:uhm:aysunarslan, bilgen35, emelistan, iltercakir+, meleksen, nilüfer79, scuba ne haber kızlar dün test yaptım negatif cıktı
canım belenay tatilde 1 haftakızlar belenay niye hiç girmiyor
canım hayırlısı olsun ama sen hamilesin gelince haber var mendiller hazır halay çekecez.:dance:cnm bi baktim simdi idrara cift cizgi cikti simdi giyinizem kayin validemi alip kan testine gidicem
iyiyimm beryalciğimmm....sen nasılsın? nohutumuz nasıl??
öptük kocaman opuyorumnanaktanneyse kızlar ben çıkıyorummm işim ço.kkkkk hepinizi öpüyorummm banada dua edinnnn.....
beryal+, emelistan, iltercakir+, neslihan165, osmaniye80+, scuba buarada hepinize selamlar kızlar opuyorumnanaktan
umarım hepinizde çok iyisinizdir Şeniz
neyse kızlar ben çıkıyorummm işim ço.kkkkk hepinizi öpüyorummm banada dua edinnnn.....
ya kızlar ben su alttaki resimlerden yapamıyom
rica ederim canım ne demek Şenizhayırlısı olsun cnaım bende bu ay hayıt suyuna başladım bugünde incir alacam incir suyunuda yapacam sabahlarıda 1 çay kaşığı bala tarçın ilave edip onu yiyorum eşimede keçi boynuzu yediriyorum bakalım ne olacak hayırlısı artık
evet canım sadece 2 gün geldi cumartesi sabah 4 te başladı pazar günü akşam bitti hatta 1,5 gün geldi vardır bundada bir hayır yoruldum artık uğraşmaktan zaten bıraktım ne olursa olsun
slm canım öptüm seni ve doruk beyiii Şeniz
ayyy cnaım benim çok tşk ederim dündü doğum günüm yaa çok saol cnaım beni okadar çok mutlu ettiniz ki saol canım yaa ŞenizŞenizŞeniz
güle güle canım beryal dilnur hoşgeldiniz ne habera.s.
önemli değil bitanem düşünmen bile yeter cnaım bneim yaa saolşimdi baktım dünmüş k.bakma canım :kedi:
hoş geldin bu arada iyi olmaya çalışıyoruz sne nasılsın canımm Şenizberyal+, emelistan, iltercakir+, neslihan165, osmaniye80+, scuba buarada hepinize selamlar kızlar opuyorumnanaktan
nasılsın canikom .sen 18 i beklemiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum yaaa:uhm:
adet gününü en az 3 geçsin öle yap testi.
canım belenay tatilde 1 hafta
canım hayırlısı olsun ama sen hamilesin gelince haber var mendiller hazır halay çekecez.:dance:
iyiyim canım ne olsun aynı herşey evdeyiz nohutumla.
yatıp yuvarlanıyos .büyüyos teyzesi 6 aylık olduk
beryal+, emelistan, iltercakir+, neslihan165, osmaniye80+, scuba buarada hepinize selamlar kızlar opuyorumnanaktan
amin inşallah :Saruboceq:rica ederim canım ne demek Şeniz
rabbim hediye olarak birde bebiş verir inşallah :Saruboceq:
hoşbuldum canım Şenizöptük kocaman opuyorumnanaktan
selam canikom hoşgeldin :1hug:a.s.
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın :1hug:güle güle canım beryal dilnur hoşgeldiniz ne habera.s.
bende iyiyim canım malum yaz temizliği çok yorulıyorum ama idare ediyorum -tatlicadiarzu-önemli değil bitanem düşünmen bile yeter cnaım bneim yaa saol
hoş geldin bu arada iyi olmaya çalışıyoruz sne nasılsın canımm Şeniz
hosgeldin evet canım 18 de ya ne bilim umudum kalmadı artık hayırlısı nohut nasıl sen nasılsın öp benim için nohutumu
hoşgeldin canım nasılsın
Slm kızlar osmanİye sen neresİndensİn osmanİyenİn
neyse kızlar ben kaldığım yerden devam ediyim hepinize hoş muhabbet opuyorumnanaktan
öptüm Şeniz
Slm kızlar osmanİye sen neresİndensİn osmanİyenİn
canım öle deme yaaa
nohut iyi teyzesi kıpırdanıp duruyo
neyse kızlar ben kaldığım yerden devam ediyim hepinize hoş muhabbet opuyorumnanaktan
öptüm Şeniz
öptüm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?