Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melekçim özel hastanelerin labratuarları açık oluyor akşamları 1.5 saat içindede sonucu veriyorlar bence bugün bi yaptır
da yemek yapıyorum
canım canım naber tatlış..ben bugün evdeyim akşam midafirimiz var
akıntı artıyor hamilelikte...idrarın koyuysa hele kesin yaa....:lepi:
aksam gelincede size haberi soyliyeyim ne diye
inşallah müjdeli güzel haberlerle gelirsin inşallah..biz halay ekibi burada olacağız..:teytey:aksam gelincede size haberi soyliyeyim ne diye
cnm insallah calisir 6 dan sonra ozel hastane esim gelsin gidiyoruz cabuk dicem ona cunku esim korkuyo cikmasa uzulucem diye bekle diyo ama bekleyemiyorum gidiyoruz dicem calisiyorsada yaptiricam cnm ha tabi adet gelmese da bisi yok
cnm insallah calisir 6 dan sonra ozel hastane esim gelsin gidiyoruz cabuk dicem ona cunku esim korkuyo cikmasa uzulucem diye bekle diyo ama bekleyemiyorum gidiyoruz dicem calisiyorsada yaptiricam cnm ha tabi adet gelmese da bisi yok
güzelim sesin soluğun çıkmıyor?tatlım hastanenin teli varsa şimdiden ara yoksa da netten bulabilirsin yaptıklarından emin ol öyle git. yapmıyorlarsa eşinide boşuna yormamış olursun
güzelim sesin soluğun çıkmıyor?