abyosun+, ALARA1983, ebrar42, meleksen, mercanayse+, ozgurum, scuba günaydın kızlar
mercanayşeye ne olmuş hamilemi yoksa
günaydın tatlım. ayşe bugün 4 de aşılama yaptırıcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abyosun+, ALARA1983, ebrar42, meleksen, mercanayse+, ozgurum, scuba günaydın kızlar
yok canım geçen ay 4 gün gecikmişti..stresten sanırım..bu ay 1 hafta beklerimhihoyyytinşallah canım.23 ünde mi yapıcaksın testi
merhaba kıslar benimde adetim 17 sinde olmam gerekiyor.inşallah zamanında olurum doktora gidicem...
güzelim merhaba..günaydın..hihoyyyt hihoyyyt nasılsın? çok sık girmiyorsun özletiyorsun kendini...mercanayse nin henüz hamile olup olmadığını bilmiyoruz..sabırsızlıkla beklioruz..bende ayın 22 ni bekliyorum..inşallah olmam diye.:1hug:abyosun+, ALARA1983, ebrar42, meleksen, mercanayse+, ozgurum, scuba günaydın kızlar
yok canım geçen ay 4 gün gecikmişti..stresten sanırım..bu ay 1 hafta beklerimhihoyyyt
eşinde problem varsa eşine tedavi uygunalır ki sperm sayısı düşükse sperm saysını ilaçlarla arttıramazlarsa anca o zaman aşılama falan yaprlar..şimdi eşimde problem çıkarsa yinede banada ilaç tedavisi uygular mı doktor ilaçları sevmiyorumda
belki beraber hamiş kalırız bu ay..beraber halay çekeriz..kaydirigubbakcemile5
şimdi eşimde problem çıkarsa yinede banada ilaç tedavisi uygular mı doktor ilaçları sevmiyorumda
bende 19 da test yapsam mı acaba..:bbo: beklemek çok zor..ama stresten adet gecikmesi yaşadım geçen ya hemde 4 gün..bu nedenle ne yapsam ki.. bilmiyorum..delikafadulden laelaelaelaelaebenimkide 26 sında falan olucak ama dayanabilirmiyim bilmem yaparım heralde 23ünde. offf beklemek çok zor dimi arkadaşım bir an evvel geçsin istiyorum günler
ebrar42 nasılsın güzelim?hihoyyytgünaydın canım nasılsın?
bende 19 da test yapsam mı acaba..:bbo: beklemek çok zor..ama stresten adet gecikmesi yaşadım geçen ya hemde 4 gün..bu nedenle ne yapsam ki.. bilmiyorum..delikafadulden laelaelaelaelae
benim için sorun yok beklerim ama eşim bu zamana kadar bile zor bekledi gidelim doktora diye
inşallah görürsün miniki .ben de iyiyim canım ne yapim evde oğlumlea yatıp yuvarlanıyosssiyiyim canım sağol. peşrşembe doktora gidiyorum: görücem inşallah miniği. iyi gibi görünüyo:) sen nasılsın? nasıl gidiyo?
canım kendi arabanla daha iyi gidersiniz eşin yavaş gider hem seni sarsmadan bence kendi arabanız en mantıklısı.evet canım bende öyle yapcam ..çok istiyorum bebiş. ama bi sorunum var bu ay sonu tatıle cıkıcaz kendı arabamızla ..doktorum eger hamıle kalırsan gıdemezsın falan dıyodu gecen ay..yanı otobusle gıtmelıymışım o durumda.ne farkederkı..bilgisi olan varmı
selam canımselam kızlar hayırlı günler diliyoruma.s.
iyiyim canım sen nasılsınberyal canım sen nasılsın nasıl güdüyor:kedi:
günaydın canım az kaldı test yapmana heyecan varmı?gunaydin kızlar hayirli gunlerrra.s.
günaydın tatlımgünaydın şekerlera.s.
selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
haklısın canım benim..beleyeceğim..umudum artsın en azından..canım ben yemeğe gidyorum..birazdan gelirim..öptüm..opuyorumnanaktano kadar erken çıkmaz heralde boşuna üzülürsün yinede emin olamazsın 23 ünü bekle en azından. gerçi erken çıktığıda oluyor. meleksen sen ilk test yaptığında kaç gün vardı regl tarihine