1 yıllık evliyiz o günden beri istiyo eşim
evet dr a gitme vaktiniz gelmiş. keşke bu kadar bile beklemeseydiniz madem çok istiyorsunuz. hayırlısı olsun canım tez zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıllık evliyiz o günden beri istiyo eşim
ben 25 eşim 27yaşında
haklısın canım benim..beleyeceğim..umudum artsın en azından..canım ben yemeğe gidyorum..birazdan gelirim..öptüm..opuyorumnanaktan
anammmmmm bide olmazmışsın hamile olurmuşsun süper olur wallamerhaba kıslar benimde adetim 17 sinde olmam gerekiyor.inşallah zamanında olurum doktora gidicem...
canikom hoşgeldinabyosun+, ALARA1983, ebrar42, meleksen, mercanayse+, ozgurum, scuba günaydın kızlar
mercanayşeye ne olmuş hamilemi yoksa
günaydın canım nasılsın?
amin herkesin istediği olur inşallah isteyenler böyle yalvarıyo istemeyenlerde buluyo sahip çıkmıyo ALLAH iyisini bilir hayırlısı
canım idrarda çıkmaya bilir ama kanda kesin çıkarberyal cim heycan dan cok korku var ama allah hayirlisini etsin ben gecen ay 17 de adet oldum ya benim adet hep 2 gun falan ileri gelirdi yani dun veya bugun gelmesi lazim yarin sabah ilk idrarla test yapcam cnm cikarmi sence
merhaba kızlar
melekcimm sen test yapmamışmıydın pozitif diye hatırlıyorum ben...
bidaha yapmadınmı????
da yemek yapıyorumcanım idrarda çıkmaya bilir ama kanda kesin çıkar
yani , idararda silik te olsa çıkabilir ama kan da kesin belli olur.
canikom hoşgeldin nasılsın
cnm adet dilde akindi var sende oldumu hic akinti bayagidir var bir haftayi geccmis tir nerdeyse
ya esim sat 6 ya kadar calisiyo acaba altida gitsek ozel hastaneye kan testi yapmaz mi sonucu yarin verse
ya esim sat 6 ya kadar calisiyo acaba altida gitsek ozel hastaneye kan testi yapmaz mi sonucu yarin verse