günaydın canım nasılsın bebişin nasıl
ben iyiyim de bebişin iyi olup olmadığını perşembe doktora gidince öğrencez. sabırsızlıkla bekliyorum. seni nasılsın? bebişin nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl
iyim cnm sen nasilsin tum gece yatakta dondum durdum kasimda bi agri bi agri adet da yok ama agri var cnm benim bugun gelmesi veya yarin lazim bakalim ne olcak
hulen cnm selam yok mu bana da
evet cnm icim cok agriyo adetmi bebek mi anlamiyorum yan taraflarima zor yatiyom anca sirt ustu yatip ayaklatimi burkunca geciyo az agri adet sancim dil bu
cnm buyuk konusmim ama ama ben artik 100/70 emin olmaya basladim hamisim diye aksam banyo yaparken memelerimi falan gorsen cok baska kendimide oyle hisediyorum ama allah bu hic uzuzlmicem adet gelsede baska arkadaslari goze alip
selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
günaydın güzelim..hayırdır niye moralin bozuk güzelim..:teselli:ben çıkıcam hemen size haber vermek için geldim düşük yapıyorum belki bi kaç gün girmem çok moralim bozuk hepinizi seviyorum iyi günler
canım dularım sneinle..bende 6 gün kaldı adetime..bekliyoırum:sm_confused::bbo:selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
alah herkeze yardimci olsun dilerim